- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.658
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.461
Yok jillianın temposuna alıştım zaten 4.cü 5.ci günde, sen de alışırsın zamanla başındaymışsın daha. 6.cı günümde de leslie ye başladım işte . Yoksa daha yeri öperken diğer yandan da leslie yapmam imkansızdıııııı
Melindammhic keyfim yok benim. Son ikiyi hic de hakkiyla yapmadim. Birinde kizim agladi cirt pirt. Son gunumde de regl oldum, hic yapasim gelmedi. Kendimi cok sis hissediyorum, cakkidi patlamak uzereyim yani. Bir baftadir boyleyim. Off moralim cok bozuk. Olcumu reglim bitince alicam, 5 gun sonra. Yazarim buraya degisim varsa, muhtemelen degisim arti dir zaten.
Beybim sen cm lere bakma, ne hissediyorsan goruntu iyiyse devam. Yaza kocani cok kiskandirma ama
itiraf ediyorum zenci olan kadın gibi yapamıyorum zaten şınavı falan
o zaman benim de kaslar alışsın biraz bir yandan onu da yaparım belki böyle bir şey yapmayınca sıkılıyorum zaten
ee hadi hemen yapalım da kilo verelim diyorum
özledim seni
kendimi ince hissediyodum ama ölçüleri aldıktan değişim görmedikten sonra o hissi de yitirdim
neyse napalım vücut spora alışmış oldu
ben ripped yapçaktım ama dümdüz bi karın istiyom aslında... senin gibin 6 week mi yapsam ya :26:
Herkese merhaba
2/10 u dün akşam bitirdim, bu akşam 3'e başlıyorum, heyecanlıyım. Fakat ben kendimi hiç ölçmedim
3. levelin tek videosunun linki var mı sizlerde? Ben bulamadım youtubeta..
benim videolar inik bilgisayarımda canım torrentten indirmiştim yanılmıyosam
mail adresini özelden atarsan sana mail olarak atayım.. sen de bilgisayarına indirirsin
Tamam canım atıyorum şimdi mail adresimi ama face'ten de yollayabilirsin
boyut çok yüksek olduğundan mail ile yollayabiliyom anca.. skydrive diye bişeyle
zehroş tebrik ediyorum canım benim
ara vermicek misin 1 gün? ben de vermiyodum gerçi
ama ripped da millet 6 gün yapıp 1 gün ara veriyomuş.. öyle yapıcam sanırım.. emin diilim ama :26:
p.tesi başlıcammmm ama tırsıyorum daha uzun diye
canım bende 3/6 da bırakmak zorunda kaldım ilk baslarken regl falan dınlememıstım ama sımdı hem onun agrısı hem sırt agrım yarıda kaldı bence bı kac gun dınlen sonra ınceltmek ıstedıgın bolgeye gore baslarsınYa bugun 3/6 yapmam gerekiyodu yapmadim hem regl olmustum sancili grciyo hem de level 3de cok ziplama var ya bilegimi incittim 2. Gun zorla yaptim ama acisi artiyo o yuzden ben shrede elveda diyip killer bunsa mi baslasam ne dersinizve killer kac gun yapiliyo ben bulamadim nette
regl agrın cok olmassa yap bence benım cok agrılı gectıgı ıcın yapamıyorum ama kımının agrısı olurmus .bı kac gune vucudun alıscak tatlım merak etme3. günüm level 1da
Bu ağrılarla nasıl yapıcam bilmiyorum yürüyüşüm bile değişti
Pazartesi regl olucam o zaman nasıl yapıcam onu düşünüyorum kara kara iyice sıcak basar şimdi
level 2 nın bıtmesınınde keyfıdır o canım bende de aynı hıs olmustu ne guzelMerhaba
3.levelin 1.sini yaptım kızlar, çok fenaydıfakat çok keyif aldım