Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

itiraf ediyorum zenci olan kadın gibi yapamıyorum zaten şınavı falan

o zaman benim de kaslar alışsın biraz bir yandan onu da yaparım belki böyle bir şey yapmayınca sıkılıyorum zaten

ee hadi hemen yapalım da kilo verelim diyorum

özledim seni
kendimi ince hissediyodum ama ölçüleri aldıktan değişim görmedikten sonra o hissi de yitirdim
neyse napalım vücut spora alışmış oldu

ben ripped yapçaktım ama dümdüz bi karın istiyom aslında... senin gibin 6 week mi yapsam ya :26:

Aynen alışsın bakalım. Ne yalan söyleyeyim şınavı ben de yarım yamalak yapıyorum yani ilk zenci kadına göre, zaten 5 6 tane çektikten sona pilim bitiyo Gerisi de sarışın kıza göre. O zamaaan hadi hep beraber yapıp kilo veriyoruz İnşallah

Bende ozledim beybim. Herkes gibi ripped yap bence, vaktin var cunki. En son 6 week yapip kaslari cikarirsin.

Gece 11:30'da 1\9'u yaptım ama acayip uykum var akşama kadar nasıl dayanacağım ben?
Bitiren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza

Kızlar A101'de Dambıl set var.
Jillianda lazım olur diye ben almayı düşünüyorum ucuz olduğu için size de haber vereyim dedim.

Günaydınlar
1/10 bittiii bu akşam level 2 ye başlamak için sabırsızlanıyorum

Ve gelelim 1. ve 10 gün arasındaki farklara

1 gün kilom 57,40 - bugün itibariyle kilom 56,10

aradaki farklar ;
bel 6 cm ( nedense bu sonuca kendimi inandıramadım ben acaba yanlış mı ölçtüm kendimi diye düşünüyorum hala )

kalça 1 cm

basen 1 cm

zehroş tebrik ediyorum canım benim
ara vermicek misin 1 gün? ben de vermiyodum gerçi

ama ripped da millet 6 gün yapıp 1 gün ara veriyomuş.. öyle yapıcam sanırım.. emin diilim ama :26:
p.tesi başlıcammmm ama tırsıyorum daha uzun diye

Herkese merhaba
2/10 u dün akşam bitirdim, bu akşam 3'e başlıyorum, heyecanlıyım. Fakat ben kendimi hiç ölçmedim
3. levelin tek videosunun linki var mı sizlerde? Ben bulamadım youtubeta..

Herkese merhaba
2/10 u dün akşam bitirdim, bu akşam 3'e başlıyorum, heyecanlıyım. Fakat ben kendimi hiç ölçmedim
3. levelin tek videosunun linki var mı sizlerde? Ben bulamadım youtubeta..

benim videolar inik bilgisayarımda canım torrentten indirmiştim yanılmıyosam
mail adresini özelden atarsan sana mail olarak atayım.. sen de bilgisayarına indirirsin

Teşekkür ederim Özgişiiiimm

Yok kuzum ara vermicem. sharedden sonra dinlenirim bi kaç güncük

Ya bugun 3/6 yapmam gerekiyodu yapmadim hem regl olmustum sancili grciyo hem de level 3de cok ziplama var ya bilegimi incittim 2. Gun zorla yaptim ama acisi artiyo o yuzden ben shrede elveda diyip killer bunsa mi baslasam ne dersiniz ve killer kac gun yapiliyo ben bulamadim nette

3. günüm level 1da
Bu ağrılarla nasıl yapıcam bilmiyorum yürüyüşüm bile değişti

Pazartesi regl olucam o zaman nasıl yapıcam onu düşünüyorum kara kara iyice sıcak basar şimdi

canım bende 3/6 da bırakmak zorunda kaldım ilk baslarken regl falan dınlememıstım ama sımdı hem onun agrısı hem sırt agrım yarıda kaldı bence bı kac gun dınlen sonra ınceltmek ıstedıgın bolgeye gore baslarsın

3. günüm level 1da
Bu ağrılarla nasıl yapıcam bilmiyorum yürüyüşüm bile değişti

Pazartesi regl olucam o zaman nasıl yapıcam onu düşünüyorum kara kara iyice sıcak basar şimdi
regl agrın cok olmassa yap bence benım cok agrılı gectıgı ıcın yapamıyorum ama kımının agrısı olurmus .bı kac gune vucudun alıscak tatlım merak etme

Merhaba

3.levelin 1.sini yaptım kızlar, çok fenaydı fakat çok keyif aldım
level 2 nın bıtmesınınde keyfıdır o canım bende de aynı hıs olmustu ne guzel

bayanlar :) bende sıkılaşmak için araştrırken gördüm Jillian Michaels Shred egzersiz programını gördüm fakat level 1 kaç gün devam edip level 2 ye geçmeliyim bir de killer ve ripped var onlar nasıl yada sabah birini akşam birini yapsak yorucu olması dışında faydası olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…