- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #9.501
kızlar siz kaç kiloluk dumbell kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar siz kaç kiloluk dumbell kullanıyorsunuz?
ya benim kollarım çok zayıf ve güçsüz olduğu için ideal geliyorben 1 kiloluk kullanıyorum canım ağır olmuyo aslında sadece kollarım da biraz ağrı var ama sanırım daha ikinci günde olduğum için :44: yarım kilo nasıl çok hafif mi geliyor sana yoksa ideal mi sence ?
ya benim kollarım çok zayıf ve güçsüz olduğu için ideal geliyor
ama level 2de 1 kiloluklara geçmeyi düşünüyorum
birazdan ikiyi yapacağımpeki kaçıncı gündesin level 1 de ? nası gidiyor :44:
birazdan ikiyi yapacağım
cardiolar dışında çok zorlamıyor
ben daha öncede yapmıştım
bugün son lay lay lom günüm
yarın ripped in 30 a başlıyorum
ölçülerimi de aldım.. hadi bakalımmm
bugün son lay lay lom günüm
yarın ripped in 30 a başlıyorum
ölçülerimi de aldım.. hadi bakalımmm
bende baslıyorum hadı bakalım pek umudum yok ama hıc yoktan ıyıdır
bende baslıyorum hadı bakalım pek umudum yok ama hıc yoktan ıyıdır
Melinda annem, ben ozlerim seni kuzummmm, arada 6 week topigine gel, hatirimi sor sevaptir
Bende yarin basliyorum, gobemi doldurdum bu hafta iyice, kizim 3 yasina girdi cumartesi yedim bol bol
Günaydınlar dün level 2 'yi bitirdim.
Akşama level 3
ya belim inceldi göbeğim top gibi kaldı gitmiyor çok sinir bozucu bir görüntü var
Günaydınlar dün level 2 'yi bitirdim.
Akşama level 3
ya belim inceldi göbeğim top gibi kaldı gitmiyor çok sinir bozucu bir görüntü var
önceden belim kalınken sırıtmıyordu bu kadar şimdi direkt göze batıyor ya Bilmiyorum Zehram daha fazla mekik mi ilave etsem diyorum.Benimde göbek gitmio Aslım yaa :26:
Netçez bunlarla
Ripped'a devam edecek misin shred bitince. Ben ripped dvdsini de aldım. Göbek için, bunlar bittikten sonra, six pack ve killer abs yaparım belki. Onları da indirdim, dvdleri "dr"da yoktu.
Rippedda 5-6 gün yapıp 1 gün dinlenme varmış, Jillan kendisi söylüyor. Shredde açıklama yapmıyor. Demekki hergün.önceden belim kalınken sırıtmıyordu bu kadar şimdi direkt göze batıyor ya Bilmiyorum Zehram daha fazla mekik mi ilave etsem diyorum.
Devam etmek istiyorum Bu kadar geldik onları da yapıp daha iyi sonuç almak iyi olur ama her gün olması yorucu gelmeye başladı bana. Bakalım sistemi nasıl oturtacağım.:26: