- 31 Ocak 2009
- 1.585
- 19
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
çok teşekkür ederim tatlım! ben ikisini de alayım o zaman, önce dediğin gibi 30 day sharedla başlayayım.
Bende link istiyorumm ! Lütfenn
30 Day Shred with Jillian Michaels » Program indir | Gncel programlar | iNDiRDOWN | Oyun indir | Rapidshare premium | Driver | Portable | E-Kitap
ben şurdan indirmiştim canım.
dün akşam startı verdimyürüyüşten sonra başladım egzersizlere. çok zorlandım, ama hiç ara vermedim. 30 dakika sonunda bacaklarımı hissetmiyordum :S ama pes etmek yok! bugün 2. günüm olacak. sabırsızım.
bir sey degil canim, senin de gercekten incelecek bir yerin yokmus zaten
şimdi ölçtüm hemen yazıyorum çokk mutluyum
bel :1,5 cm
göbek : 2cm
kalça :1,5 cm incelmiş....
ben en çok rahatsız eden göbeğim, en çok ordan gitmiş ya, çok mutluyum
kızlar biraz okudum,birkaç farklı level var.videolarıda yutube dan buldum.bir level kaç dk ve sıralama ne şekilde nasıl yapıyosunuz sizler?biraz açıklayabilirmisiniz lütfen
jillian michaels 30 day shred level 1den başlıyorsun, yaklaşık 30 dk'lık bi video. 10 gün boyunca level 1i yapıyorsun. kendini hazır hissediyorsanbi üst level için, 11.gün level 2ye başlıyosun. öyle öyle devam ediyor.
tşk ederim canım.level 3 e kadar videolar var.hepsi 30 dk lık mı?kilo vermeye yardımcı mı yoksa sadece sıkılaştırıyomu bu egzersizler?benim her ikisine de ihtiyacım var