Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

benim videolar indi bugun başlıyorum akşam ama ben ek olarak 1 saat koşu bandında yürümeyi düşünüyorum ölmezsem tabi :) umarım bende güzel sonuçlar yazabilirim benim kiloda vermem gerekiyor zaten. bugun tablo yapıp koyucam.

şu gögüs olayı kafama takıldı ya olanda gitmesin şimdi
düzenli olarak başlıyorum bugün bende sadece sıkılaşmak istiyorum kilo vermek istemiyorum
yemeye aynı şekilde devam etsem kiloda vermem sanırım :26:

çok teşekkür ederim tatlım! ben ikisini de alayım o zaman, önce dediğin gibi 30 day sharedla başlayayım.

birşey değil,canım..evet bencede başla çok işe yarıyor,ilk günler zor geliyor yapmak ama o zaman motivasyon resimlerine bakıyordum...birde ilk günler arada dururdum nefes nefese kalırdım,artık durmadan yapabiliyorum..ölçülerime baktım dün bel 4,göbek 2,basen 2cm incelmiş üstelik ben daha 6 gün yaptım..devam edeceğim artık,çok kararlıyım..

Buarada bende göğüs bölgesinde incelme olmadı şuan..benimde sormak istediğim bir sorun var,bu sporla vucudumuzu forma soktuk diyelim..hep biraz daha zorlaştırarak yaptık,ripped in 30dan sonra ne yapmak lazım..sporu biraz daha azaltırsak,hafif yaparsak yürüyüş mesela daha kötü olmaz değil mi?:44:

iş çıkışı bi saat koştum geldim, sporumu yaptım. sanırım yarın sabahı bekleyemeyeceğim jile başlamak için az sonraa yarım yamalakta olsa denemeye çalıcam bakalım neler olacak dambıllarım hala gelmedi, su şişeleriyle başlayayım ben de evet bugün ilk günüm

Son düzenleme:
1.level da bu akşam 8. gün bitecek..
5.gün itibariyle kas ağrısı hiç yok..
incelme, sanırım o da yok...yine de meraktan birazdan ölçeyim bari :))
ama acayip bi enerji halim oluyor egzersizlerden sonra, yaparken kendimi ölüyormuş, bittikten sonra da yaşama dönmüş gibi mutlu hissediyorum :))

şimdi ölçtüm hemen yazıyorum çokk mutluyum

bel :1,5 cm
göbek : 2cm
kalça :1,5 cm incelmiş....

ben en çok rahatsız eden göbeğim, en çok ordan gitmiş ya, çok mutluyum

Kızlar egzersiz yaparken boynumuzu incitmemek için bir öneriz varmı
Karın hareketlerini yaparken boynum ağrıyo malesef napabilirim bunun için?

Son düzenleme:
kızlar biraz okudum,birkaç farklı level var.videolarıda yutube dan buldum.bir level kaç dk ve sıralama ne şekilde nasıl yapıyosunuz sizler?biraz açıklayabilirmisiniz lütfen

kızlar biraz okudum,birkaç farklı level var.videolarıda yutube dan buldum.bir level kaç dk ve sıralama ne şekilde nasıl yapıyosunuz sizler?biraz açıklayabilirmisiniz lütfen

jillian michaels 30 day shred level 1den başlıyorsun, yaklaşık 30 dk'lık bi video. 10 gün boyunca level 1i yapıyorsun. kendini hazır hissediyorsanbi üst level için, 11.gün level 2ye başlıyosun. öyle öyle devam ediyor.

tşk ederim canım.level 3 e kadar videolar var.hepsi 30 dk lık mı?kilo vermeye yardımcı mı yoksa sadece sıkılaştırıyomu bu egzersizler?benim her ikisine de ihtiyacım var

tşk ederim canım.level 3 e kadar videolar var.hepsi 30 dk lık mı?kilo vermeye yardımcı mı yoksa sadece sıkılaştırıyomu bu egzersizler?benim her ikisine de ihtiyacım var

evet 30 dk'ya yakın. ben yeni başladım jile. geçmiş sayfalarda tecrübeli arkadaşların yorumlarına göre sıkılaşma daha fazla bu egzersizde, zaten benim de amacım sıkılaşmak. ama sen zayıflamak da istiyorsan bir diyet programı ile birlikte yapabilirsin bu hareketleri canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…