- 4 Mart 2009
- 431
- 2
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.761
level 1/10 bitiiiiizafer benimdiiirr
yetmedi birde level 2 den 1 part yaptımama acaip yoruldum yaw her yerim ter içinde kaldı ve level 2 de 1 e göre daha çok cardio var nefes nefese kaldım ama ben 2 sini ardarda yaptığım için de çok yorulmuş olabilirim ama olsun sonuçta ter vücudun mutluluk gözyaşı sayılır
bende inş 30 gün sonunda en azından 1 kilo verebilirimcanım bu spor yağı kasa dönüştürüyorda kilo vermemiz duruyor mu vücut veremiyor mu acaba bende çok bunalmıştım 20 gün gram vermedim aldım hatta ama geçen 1 kilo vermişim oh dedim yaaa
geçmiş olsun canım bende bugün level 2 ye geçicem beraber yapıcaz demekki :)günaydın herkese :))
bugün level 2 ye başlıyorum.level 1 bitince yapadım 3 gün çünkü omzumu incittm otobüsün camını açacağım diye.biraz ağrım var ama spor yapmama engel olacağını sanmıyorum. sizlerin nasıl gidiyor? 1 ayı tamamlayan arkadaşlar bize sonuçlarıyla ilgi bilgi verirse motivasyon olur bizlere
günaydın herkese :))
bugün level 2 ye başlıyorum.level 1 bitince yapadım 3 gün çünkü omzumu incittm otobüsün camını açacağım diye.biraz ağrım var ama spor yapmama engel olacağını sanmıyorum. sizlerin nasıl gidiyor? 1 ayı tamamlayan arkadaşlar bize sonuçlarıyla ilgi bilgi verirse motivasyon olur bizlere
iyi geceler kızlar. yarın başlıyorum 30 day shred programına. 56 kiloyum ama ciddi şekilde sıkılaşmaya ihtiyacım var. sabah sporu niyetine yapıcam. umarım sonuna kadar götürebilirim :). ara verirsek acaba platesteki gibi vücut kendını bırakır mı??
maaşallah darısı başımızaBugun 3. Levelide bitirdim
Henuz ölçü almadim ama gozle görülür fark var ozellikle erimez dedigim basenlerim az da olsa gitti.
Kilo konusuna gelince bende vermedim ama beni rahatsız etmiyor onemli olan düzgün gozukmek :)
kızlar merhaba syf 707 deki link ler açılmıyo ve malesef youtube da tüm jillianların son level'i yok shred ve ripped i internetten almayı düşünüyrum ama 6 week six pack'i ne yazık ki bulamadım halihazırda videosu olan varsa link paylaşırsa çok makbule geçer...şimdiden tşk edermm
Mrb kızlar bende bugün internetten sipariş ettim jillian'i . 3-4 kilo vermek istiyorum. Aslında spor salonuna gidiyorum ama hiç bi ise yaramiyor lay lay lom modunda calistiranlar. Kendi çalışmamla daha iyisinin olacagini düşünüyorum .
jillian ile çalışırken dambil disinda bir şey gerekiyor mu?
arkadaşlar ben level 2 deym.karatayla beraber götürüyorum fakat jillian yapmaya başladığımdan beri kilo vermem durdu fakat incelmem devam ediyor.aslında diyetle beraber spor daha iyi kilo verdirir diye biliyorum.bende bunun aksi oldu.tartıda da azalmk istiyorum.bu durgunluğun nedenini tecrübeli arkadaşlar bana açıklayabilir mi? teşekkürler
ben diyetle beraber jillian a başladım son döenmde aldığım 5 kilo falan vardı hızlı aldım ya hemen gder die düşündüm ama 3 haftayı geçti gitmedi kilo veremyorum ve ben bunu kasa dönüşüyor yağlar sanırım kilo vermemiz sorlaştı ona bağlıyorum.Aynen inceldim ama kiloda eksilsin istiyorum yaaa