- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.741
valla bir yandan spor yapıyorum ama yediklerime bugün hiç dikkat etmedim desem yeridir hatta spordan önce kek yedim ben bu kafayla gidersem jillian bacıda fayda etmicek bana :18:canım zaten yemekten hemen önce spor yapmayı uzmanlarda önermiyor en az 1 yada 2 saat bekle hem yediklerini de hazmetmiş olursun hemde aç ken yapılan spor da vücut daha çok yağ yakarmış
AN İTİBARİYLE LEVEL 1-2DE TMMDIR KUZUM , tüm yazdıklarının aynısını bende hissettim sanki regl öncesi ağrılar gibi bugün öyle ağrılarım vardı , hatta bu gece yapmıcaktım ama kociş saolsun hayır başladın artık o kadar videoyuyuda indirdim sana o sporu yapıcaksın bebişimdedi zayıf hatun olcan hem bak biraz incelme bile var deyip bir hamle beni cesaretlendirdi o gazla kalktım oflasamda puflasamda yaptım sporu sonuna kadar dünkünden daha iyi idi performansım eminim gün geçtikçe dahada güzel olucak , işe yaradığına inanıyorum yaramasa bu kadar ter dökmezdim yarım saat boyuncaLevel 1 - 2 de tamamdır!
Bugün bütün gün inanılmaz acıdı her yerim.. Tüm kaslarımı tek tek hissettim resmen her hareket edişimde.. "Gece bu acıyla nasıl tamamlayacağım egzersizi" diye kara kara düşünüp durdum.. Offlaya pofflaya başladım ama nasıl bitti anlamadım bile.. Üstelik kaslar ısındıkça acım da azaldı resmen..
Ptty sen ne yaptın bugün??
Eheeeee ikiz kardeş olsak bu kadar aynı olmazdık valla özgürkentim aynı şeyler bende de var"Acım da azaldı" falan demişim de erken konuşmuşum yahu!!! Oturursam kalkamıyorum, kalkarsam oturamıyorum resmen her yanım acıyo Yarın napcam ben??
AMA HERŞEY SAĞLIĞIMIZ İÇİN VE GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN ha gayret son 28 gün
Bu arada kilo ve boy durmlarınız ne arkadaşlar merak ettim
Benim boy: 1,68 //////////kilo:73,9 kg
Son düzenleme: