Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım zaten yemekten hemen önce spor yapmayı uzmanlarda önermiyor en az 1 yada 2 saat bekle hem yediklerini de hazmetmiş olursun hemde aç ken yapılan spor da vücut daha çok yağ yakarmış
valla bir yandan spor yapıyorum ama yediklerime bugün hiç dikkat etmedim desem yeridir hatta spordan önce kek yedim ben bu kafayla gidersem jillian bacıda fayda etmicek bana :18::KK43:

Level 1 - 2 de tamamdır!:21::KK76::KK9:

Bugün bütün gün inanılmaz acıdı her yerim.. Tüm kaslarımı tek tek hissettim resmen her hareket edişimde.. "Gece bu acıyla nasıl tamamlayacağım egzersizi" diye kara kara düşünüp durdum.. Offlaya pofflaya başladım ama nasıl bitti anlamadım bile.. Üstelik kaslar ısındıkça acım da azaldı resmen..

Ptty sen ne yaptın bugün??
AN İTİBARİYLE LEVEL 1-2DE TMMDIR KUZUM , tüm yazdıklarının aynısını bende hissettim sanki regl öncesi ağrılar gibi bugün öyle ağrılarım vardı , hatta bu gece yapmıcaktım ama kociş saolsun hayır başladın artık o kadar videoyuyuda indirdim sana o sporu yapıcaksın bebişimdedi zayıf hatun olcan hem bak biraz incelme bile var deyip bir hamle beni cesaretlendirdi o gazla kalktım oflasamda puflasamda yaptım sporu sonuna kadar dünkünden daha iyi idi performansım eminim gün geçtikçe dahada güzel olucak , işe yaradığına inanıyorum yaramasa bu kadar ter dökmezdim yarım saat boyunca :KK76::KK76:

"Acım da azaldı" falan demişim de erken konuşmuşum yahu!!! Oturursam kalkamıyorum, kalkarsam oturamıyorum resmen her yanım acıyo :KK43: Yarın napcam ben??
:KK43:
Eheeeee:KK1::KK1::KK1: ikiz kardeş olsak bu kadar aynı olmazdık valla özgürkentim aynı şeyler bende de var :KK31:

AMA HERŞEY SAĞLIĞIMIZ İÇİN VE GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN :21:ha gayret son 28 gün :KK8:

Bu arada kilo ve boy durmlarınız ne arkadaşlar merak ettim :KK53:

Benim boy: 1,68 //////////kilo:73,9 kg

Son düzenleme:
valla bir yandan spor yapıyorum ama yediklerime bugün hiç dikkat etmedim desem yeridir hatta spordan önce kek yedim ben bu kafayla gidersem jillian bacıda fayda etmicek bana :18::KK43:

AN İTİBARİYLE LEVEL 1-2DE TMMDIR KUZUM , tüm yazdıklarının aynısını bende hissettim sanki regl öncesi ağrılar gibi bugün öyle ağrılarım vardı , hatta bu gece yapmıcaktım ama kociş saolsun hayır başladın artık o kadar videoyuyuda indirdim sana o sporu yapıcaksın bebişimdedi zayıf hatun olcan hem bak biraz incelme bile var deyip bir hamle beni cesaretlendirdi o gazla kalktım oflasamda puflasamda yaptım sporu sonuna kadar dünkünden daha iyi idi performansım eminim gün geçtikçe dahada güzel olucak , işe yaradığına inanıyorum yaramasa bu kadar ter dökmezdim yarım saat boyunca :KK76::KK76:

Eheeeee:KK1::KK1::KK1: ikiz kardeş olsak bu kadar aynı olmazdık valla özgürkentim aynı şeyler bende de var :KK31:

AMA HERŞEY SAĞLIĞIMIZ İÇİN VE GÜZEL GÖRÜNMEK İÇİN :21:ha gayret son 28 gün :KK8:

Bu arada kilo ve boy durmlarınız ne arkadaşlar merak ettim :KK53:
Benim boy: 1,68 //////////kilo:73,9 kg

DURMAK YOK, DEVAM! Yarını da atlatırsak devam ederiz bence kuzum.. Ben de dünden daha iyiydim hareketlerde.. Kardiyolarda biraz haşatım çıkıyo ama biliyorum aynı tempoyla devam etmiyo zorluyorum kendimi.. Ben ölçülerimi de alacağım bugün, etkisini öyle daha rahat gözlemleriz gibi geliyo..

level 1/8 bittiiii :KK19:
ama bu sefer çok zor bitirdim yorgundum zaten zorladım yinede kendimi yaptım bittiii çok şükür :)
kızlar size kolay gelsin canlarım durmak yok istediğimiz sonuçları elde edene kadar :)

İlk günden beri zor haliyle mi yapıyorsun hareketleri? Benim 2. günüm ama iki gündür başlangıç seviyesinde yapan kıza bakarak yapıyorum egzersizi.. Ona rağmen bugün her yerim ağrıyordu ve yaparken su gibi terliyorum resmen.. Hareketlere alıştıkça diğer kız gibi yapabilir miyim acaba bi kaç güne?:18:

canım ben ortaya karışık yapıyorum bazı hareketlerde basitleri bazılarında daha ağır olanları yapıyorum bzn ortası oluyor değişir yaparsın canım bence

benimde level 3 ten 2.günümdü bgn ama 22 günd eböle bi incelme vaaay ne kadar etkili ve kızlar 2.ve 3.leveller daha eğlenceli ne zaman bitti anlamıyorsunuz bile:) benimde 1.60 boy 66 kilo canımm

benimde level 3 ten 2.günümdü bgn ama 22 günd eböle bi incelme vaaay ne kadar etkili ve kızlar 2.ve 3.leveller daha eğlenceli ne zaman bitti anlamıyorsunuz bile:) benimde 1.60 boy 66 kilo canımm

Azmini kutlarım arkadaşım.. 22 günde ciddi bir fark gördün yani vücudunda?? Ben before/after fotoğraflarına baktım da bugün, bazı insanlarda inanılmaz değişimler olmuş, bazılarında gram fark yok iki foto arasında.. Benim de olur umarım..

level 1/8 bittiiii :KK19:
ama bu sefer çok zor bitirdim yorgundum zaten zorladım yinede kendimi yaptım bittiii çok şükür :)
kızlar size kolay gelsin canlarım durmak yok istediğimiz sonuçları elde edene kadar :)

Tebrikler canım.. Bu gece yattığın yeri beğenirsin artık :) Babannem öyle der çok yorucu işler yaparsam gün içinde :)

Azmini kutlarım arkadaşım.. 22 günde ciddi bir fark gördün yani vücudunda?? Ben before/after fotoğraflarına baktım da bugün, bazı insanlarda inanılmaz değişimler olmuş, bazılarında gram fark yok iki foto arasında.. Benim de olur umarım..

yani böle bayaa inceldiğimi gördüm karın kısmım sorulu maalesef foto çekiyorum bende ölçümlerle inceldiğim belli ama görünüş daha belli ediyor

burayı yeni gördüm ya:KK1: bende bugün 1. level 1. bölümü yaptım hayırlı olsun inşallah banada:KK55: çok ağır gelmedi çünkü bir süredir jillian dan kickbox workout diye bişey var onu yapıyordum nerdeyse aynı hareketler var onda karın hareketleri yok birde daha hızlı tempolu o ordan baya alıştım zaten:KK6: birde bir arada squat falan yapıyorum 1 ay oldu daha bakalım nolacak:KK9: bu program ağır falan diyordum ama artık bu yola girdim dönmek yok yaşasın zayıf çıtır ince belli olmak:KK9: herkesciklere kolay gelsin:KK76: bu arada kilo durumunuz ne acaba ben çizelgemde görüldüğü üzere nerdeyse 71 kiloyum iniyorum yavaş yavaş böyle devam edersem umarım:KK53: boyumda 1 61 daha çok yolum var ama yılmak yok:KK36::KK16:

burayı yeni gördüm ya:KK1: bende bugün 1. level 1. bölümü yaptım hayırlı olsun inşallah banada:KK55: çok ağır gelmedi çünkü bir süredir jillian dan kickbox workout diye bişey var onu yapıyordum nerdeyse aynı hareketler var onda karın hareketleri yok birde daha hızlı tempolu o ordan baya alıştım zaten:KK6: birde bir arada squat falan yapıyorum 1 ay oldu daha bakalım nolacak:KK9: bu program ağır falan diyordum ama artık bu yola girdim dönmek yok yaşasın zayıf çıtır ince belli olmak:KK9: herkesciklere kolay gelsin:KK76: bu arada kilo durumunuz ne acaba ben çizelgemde görüldüğü üzere nerdeyse 71 kiloyum iniyorum yavaş yavaş böyle devam edersem umarım:KK53: boyumda 1 61 daha çok yolum var ama yılmak yok:KK36::KK16:
hoş geldin canım sana da kolay gelsin :)
bu arada benim boyum
160 kilom 55

nerdeyse aynı boydayız ve şu anda benim hedef kilomda bulunmaktasın:KK51: bende bir gün o kiloya gelirim inşallah kilo vermesi çok zor ya ama başarabilirim inanıyorum:KK16:
gidip level 1 2. günü yapmam lazım biraz hareket:21:
aynen bende bugünkü jillian la buluşmama biraz geç kaldım normalde daha erke yapardım bugün dışarı çıktığım için yoruldum neyse bende yapıp geleyim hemen :KK76:

hadi bakalım canım 2 ye ne kaldı şurda ohh gitsin yağlar parçalansın :) benimde bgn level 3 4.günüm olmalı ama sabah yaparım ben hep egzersizi ama yapamıcam bugün misafirim varrr
Evet canım ama ben nedense dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum 1gr bile kafam ona takıldı şimdide

level 1/10 bitiiiii :KK52: :KK52: zafer benimdiiirr
yetmedi birde level 2 den 1 part yaptım :KK8: ama acaip yoruldum yaw her yerim ter içinde kaldı ve level 2 de 1 e göre daha çok cardio var nefes nefese kaldım ama ben 2 sini ardarda yaptığım için de çok yorulmuş olabilirim ama olsun sonuçta ter vücudun mutluluk gözyaşı sayılır :KK52: :KK52: :KK52:

Evet canım ama ben nedense dikkat ettiğim halde kilo veremiyorum 1gr bile kafam ona takıldı şimdide

canım bu spor yağı kasa dönüştürüyorda kilo vermemiz duruyor mu vücut veremiyor mu acaba bende çok bunalmıştım 20 gün gram vermedim aldım hatta ama geçen 1 kilo vermişim oh dedim yaaa

X