Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ikimizn de sorunu aynı cnm.jillianın kendi beslenme programı var fakat onu ne kadr devam ettirebilrz bilmiyorum o yüzden normalde bizim damak zevkimize göre olan diyete devam edip sporla vereyim diyordum.benm de vermem gereken 7 kilo var ama bir türlü veremiyorum.54 kiloyum 47 kg olmk istiyorum boyum 1.50 çünkü.

benimde 7 kilo vermem lazım ama 58 olmak istiyorum canım bende.aynen biz kendi programımıza uyalım bgn tartıltım biraz daha vermişim 1 ayda 2 kilo verdim yani toplamda napalım yavaş yavaş olsunda olsun yeterki.. ama belim inceldi fotoğraflarını çekiyorum 10 gün de fark var mesela belimin kıvrımı artmış

Level 1'i 3 gün yaptıktan sonra evde olmamam ve regl olmam gibi sebepler dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım :KK17: Oysa 3. gün inanılmaz kas ağrılarıma rağmen egzersizi tamamladıktan sonra 4. gün hiç ağrım kalmamıştı resmen. Ve 3 gün yaptığım halde dışarıda yürürken fark ettim ki daha dik duruyorum, yemek yerken farkettim ki otururken kamburumu çıkarıp omuzlarımı düşürmüyorum. Ayaktayken çok dik durabilen ve otururken dik oturabilen bir insan değilimdir normalde, hatta dik oturmaya çalıştığımda sırtım ağrırdı çoğu zaman.. 3 günde bile vücuduma bu değişimleri yapabildiyse bu program, 30 günün sonunda ciddi değişimlere sebep olur diye düşünüyorum.. Ara verdiğim dönemde D&R' dan Türkçe dublajlı dvd sini aldım, ingilizcem pek yeterli değil ve bakarak uygulamak basit gibi gözükse de Jillian sürekli konuştuğu için bir şeyleri kaçırıyor olabilirim diye düşündüm.. Gerçekten de kaçırıyormuşum bazı şeyleri.. Bazı yerlerde karnımı içeri çekmem gerekiyormuş en basitinden.. Uzun lafın kısası tekrar başladım Level 1'e Allah nasip ederse bırakmamak üzere :26:

Level 1 - 1 an itibariyle tamamdır!!! :KK8:

Level 1'i 3 gün yaptıktan sonra evde olmamam ve regl olmam gibi sebepler dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım :KK17: Oysa 3. gün inanılmaz kas ağrılarıma rağmen egzersizi tamamladıktan sonra 4. gün hiç ağrım kalmamıştı resmen. Ve 3 gün yaptığım halde dışarıda yürürken fark ettim ki daha dik duruyorum, yemek yerken farkettim ki otururken kamburumu çıkarıp omuzlarımı düşürmüyorum. Ayaktayken çok dik durabilen ve otururken dik oturabilen bir insan değilimdir normalde, hatta dik oturmaya çalıştığımda sırtım ağrırdı çoğu zaman.. 3 günde bile vücuduma bu değişimleri yapabildiyse bu program, 30 günün sonunda ciddi değişimlere sebep olur diye düşünüyorum.. Ara verdiğim dönemde D&R' dan Türkçe dublajlı dvd sini aldım, ingilizcem pek yeterli değil ve bakarak uygulamak basit gibi gözükse de Jillian sürekli konuştuğu için bir şeyleri kaçırıyor olabilirim diye düşündüm.. Gerçekten de kaçırıyormuşum bazı şeyleri.. Bazı yerlerde karnımı içeri çekmem gerekiyormuş en basitinden.. Uzun lafın kısası tekrar başladım Level 1'e Allah nasip ederse bırakmamak üzere :26:

Level 1 - 1 an itibariyle tamamdır!!! :KK8:
neyse canım sağlık olsun bundan sonra devamlı yaparsın inşallah aslında forum insanı motive ediyor bende bazen yapmamayı düşünüyorum ama sonradan kendimi motive ediyorum bu kadar kadın yaptı sonuç aldı bende yapabilirim diye buradan birbirimize destek olup programı bitiricez hep birlikte :KK8:

evet tüm vücudu çalıştıran bir egzersiz programı bu yapan arkadaşlar özellikle göbek ve bel kısmından inceldiklerini söylüyorlar

benimm yılların göbeği bile sarsıldı erimeye başladı canımmm:KK16:

ayyy süpersiniz ya :KK16: :KK16:

peki arkadaşlar ağırlık olarak ne kulanıyorsunuz ben 500mllik 2 su şişesi aldım sizce olur mu ?

günaydın cnm biraz geç oldu ama:KK1:karın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.

linki atabilir misiniz youtubeye yazdım bir sürü çıktı benimde tam dediğiniz yerlerden fazlalığım var nolurrr

ayyy süpersiniz ya :KK16: :KK16:

peki arkadaşlar ağırlık olarak ne kulanıyorsunuz ben 500mllik 2 su şişesi aldım sizce olur mu ?
olur canım ben 1 litrelik şişelerle yapıyorum mesela

Memnun kaldınızmıı.. Başlasam mıı
kesinlikle memnun kaldım ben programın yarısına bile gelmedim henüz ama vücudumun sıkılaştığını hissediyorum şimdididen

linki atabilir misiniz youtubeye yazdım bir sürü çıktı benimde tam dediğiniz yerlerden fazlalığım var nolurrr
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube canım bu level 1

Jillian Michael's 30 day shred level 2 - YouTube bu da 2
Bacaklarımı nasıl incelticemmm pekiii

Ayyrıca hergün müü yapmalıyzzz
mümkün olan en kısa zamanda programı bitirmek te fayda var ama hafta da 1 gün falan da ara verebilirsin sorun olmaz ama daha çok gün ara verirsen bi faydasını göremezsin

neyse canım sağlık olsun bundan sonra devamlı yaparsın inşallah aslında forum insanı motive ediyor bende bazen yapmamayı düşünüyorum ama sonradan kendimi motive ediyorum bu kadar kadın yaptı sonuç aldı bende yapabilirim diye buradan birbirimize destek olup programı bitiricez hep birlikte :KK8:

inşallah canım.. Kesinlikle ben de foruma girip yazılanları okuyunca motive oluyorum.. Sen yarıladın neredeyse maşallah :)

inşallah canım.. Kesinlikle ben de foruma girip yazılanları okuyunca motive oluyorum.. Sen yarıladın neredeyse maşallah :)
evet canım yaa çok şükür valla az kaldı benim ama bunu bitirince ara vermeyi düşünmüyorum farklı programları denemey devam edicem sonuçta önemli olan sporda sürekliliği sağlamak yoksa uzun vadede fayda göremeyiz :KK76:

level 2 4 bitti :KK8:
2. level başlarda beni çok zorlamıştı ama bugün hareketleri biraz daha rahat yaptım kondüsyonumun arttığını görmek beni mutlu etti darısı başınıza kızlar :KK76:

X