Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar ben de bugün gittim kendime jillianın cd'sini aldım. ama hiç araştırmadan gidip almışım. 137 dk'lık 30 günlük. ripped in mi yoksa shred mi bilmiyorum cd de yanımda değil şimdi bakamıyorum. ama sonuç olarak ben de başlıyorum. ölçülerimi alıcam ama doğru yerden alıp almadığımı veya bir sonraki ölçümed yine aynı yerden mi öçltüğümü nasıl bilicem?

var da nasıl göndereceğimi bilmiyorum, anlatırsan denerim. free youtube download diye bir program var, onunla indirdim ben çok kolay oldu.

canım ben programı kurdum ver verdiğin linkten indirdim..Bana yardımcı olur musun lütfen level 1 yazıyır başka videolarda mı var lütfen yol göster bana

canım ben programı kurdum ver verdiğin linkten indirdim..Bana yardımcı olur musun lütfen level 1 yazıyır başka videolarda mı var lütfen yol göster bana

evet o video level1 onu yapmayı bitirdiğinde level2 ye geçeceksin sonra da level3.

level2 nin linki : Level 2 | 30 Day Shred by Jillian Michaels - YouTube

level3 ü ayrıca koymamışlar ama 1,2,3 beraber var bir videoda onun linkini vereyim : Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTube

diğer arkadaşlar her leveli 10 gün yapıyorlar, bende orjinal dvdsi de var, orada hazır olunca diğerine geçiniz diyor o nedenle ben 10 günlük periyodlarda yapmıyorum, kolay gelmeye başlayınca geçiyorum diğerine.

harikaymış 3 günde bu kadar fark ben de yarına başlıcam inşallah ama ölçüleri nasıl aldığını merak ediyorum. ya bir dahakine daha alttan veya daha üstten alırsan? onu nasıl bilicez? aldığımız yerin üstünden hergün tükenmezle geçsek mi ne :)

Kızlar bende Dvd sini aldım ve aranıza katıldım :) Level 1'i bitirdim fakat 2. ve 3. seviyelere ne zaman geçeceğimi anlamadım ben. Siz nasıl yapıyorsunuz 10'ar günde bir mi geçsem acaba seviyeleri. Süre biraz uzun geldi bana

Kızlar ben birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Örneğin level birde birden çok hareker var biz yaparken onlarla aynı zamanda mı yapacağız yok sa farklı sürede mi birde bazı arkadaşların yorumlarında 2/4 teyiim diye yazmışlar bu nedir acaba lütfen yardımcı olur musunuz

onlarla aynı zamanda yapılıyo,2/4 demek level 2'nin 4. günü demek :))

selam kızlar bende varım ve bugüm level 1 in 1 . günündeyim inşaallah hemenci gidiverir kilolar.. KARA YAĞLAAR GİTSİİN :)
BOY;1,67
KİLO; 70
1. HEDEF KİLO; 65
2. HEDEF KİLO;60
3. HEDEF KLO; 55 OLUR MU ?
EVET GELELİM ÖLÇÜLERE :
GÖĞÜS, 103
BEL;82
KALÇA;108;
BASEN;105
BEN TEK ÜST BACAK DA ÖLÇTÜM ÇÜNKÜ KALINN ;63
ALT BACAK PAZU KOMİK OLCAK AMA ORALARINDA MERAK ETTİN GİDERMİ ; 39
KOL; 30

herkese merhaba
Ben de bir zamanlar jillian ile cok guzel incelmistim kilom ayniydi ama incelme vardi baya
6-7 ay kadar aksatmadan yapmaya calismistim yaz basladiginda da biraktim
Gecende endokrinologa gittim ve hashimoto hastaligimin oldugunu ogrendim meger ondanmis kilo verememem
Neyse doktorum bana jilliani onerdi ben zaten yapiyordum deyince sasirdi :)
Simdi sizden sormak istedigim jillianin 20 dakikalik programi var mi acaba cocuklardan vakit kalmiyor maalesef

level 2 ye geçicem ama hastayım bi türlü başlayamadım inşallah en kısa zamanda kaldığım yerden devam ederim :)

öncelikle cook geçmiş olsun .. level 1 27 dakika senin için bence yeter bana önce zor geliordu şimdi mecbur kilo olunca yürüyüş sonrası hemen bitiyor bazen daha gücüm vardı devamı etsem diyorum az geliyor yapyıkca sen zaten masallah 6 ay kolay deği sabır azimle yapmışsın maşaallah diyeyim peki kilolarn vucudunda baya değişiklikler olmuştur dimi? ben daha yeni basladım level 1 deyim bugunse 6 . günüm 4 gün kalldı bakalım suan ki kilom da 69 um ama 21 gündürde yürüyorum. yani toplamda 1 kilo giti sanırım kilom cok değişiyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…