Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2 ye geçicem ama hastayım bi türlü başlayamadım :KK43: inşallah en kısa zamanda kaldığım yerden devam ederim :)

Tatlım senin ara uzun sürdüğü için sanırım tekrar 1den başlaman gerekiyor. Öyle birşey okumuştum ama eminde değilim. Araştır yinede sen. Çünkü program ara vermeden 30 gün yapılması gerekiyor diye biliyorum sonuç alabilmek için.

bide netten araştırma yaptım herhangi bir video linki söz konusu değil nereden ulaşabiliriz. konu başlangıcında bir arkadaş herkese link göndermiş. indirme linki bulunan atabilr mi lütfen

öncelikle cook geçmiş olsun .. level 1 27 dakika senin için bence yeter bana önce zor geliordu şimdi mecbur kilo olunca yürüyüş sonrası hemen bitiyor bazen daha gücüm vardı devamı etsem diyorum az geliyor yapyıkca sen zaten masallah 6 ay kolay deği sabır azimle yapmışsın maşaallah diyeyim peki kilolarn vucudunda baya değişiklikler olmuştur dimi? ben daha yeni basladım level 1 deyim bugunse 6 . günüm 4 gün kalldı bakalım suan ki kilom da 69 um ama 21 gündürde yürüyorum. yani toplamda 1 kilo giti sanırım kilom cok değişiyorda.

Cok tesekkur ederim
27 dakika shredin 1.leveli miydi cok zaman gecti unutmusum
Degisiklikler olmaz olur mu oldu tabii 10 yil once giydigim kot pantolonuma sigdim ve 2 dogumda alip verilen toplam 50 kilonun vucudumda biraktigi izleri baya bi yok etmisti :) ama birakinca hemen saliyor vucut bu da sporun kotu tarafi bence
Sen devam et hem yazin daha cabuk verirsin kilolari

Tatlım senin ara uzun sürdüğü için sanırım tekrar 1den başlaman gerekiyor. Öyle birşey okumuştum ama eminde değilim. Araştır yinede sen. Çünkü program ara vermeden 30 gün yapılması gerekiyor diye biliyorum sonuç alabilmek için.

yok cnm ya level 2 den devam edicem okulum açılcak az kaldı zamanım kalmıyor sonra hiç,çok yoruluyorum gün boyu :KK43: onun için hiç olmazsa 30 a tamamlayayım okul açılana kadar

Merhaba sezeryan yada normal doğumdan sonra yapan var mı ?

DVD sini nerden alıyorsunuz? yada indirmek için linki mevcut mu ?

Doğum sonrası için ihtiyacım olucak ..

Cok tesekkur ederim
27 dakika shredin 1.leveli miydi cok zaman gecti unutmusum
Degisiklikler olmaz olur mu oldu tabii 10 yil once giydigim kot pantolonuma sigdim ve 2 dogumda alip verilen toplam 50 kilonun vucudumda biraktigi izleri baya bi yok etmisti :) ama birakinca hemen saliyor vucut bu da sporun kotu tarafi bence
Sen devam et hem yazin daha cabuk verirsin kilolari

Evet level 1den basla 27 dakika sanki diger levelleride ayni hemen hemen zaman problem olmaz sende devam et ozaman. Beraber verelim kilolari.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat anlamadığım bazı şeyler var.her level 1 hafta mı sürüyor kimi arkadaşlar 2/8 yazmışlar bunu anlamadım.4 level var sanırım her hafta 1 level mi yapılıyor.bende 2bucuk ayda 10 kilo verdim hem diyet hem yürüyüşle fakat yürüyüş sadece kilo vermeme yardımcı oldu ben sıkılaşmakta istiyorum.daha vermem gereken 15 kilo var bu sporu öneriyor musunuz

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat anlamadığım bazı şeyler var.her level 1 hafta mı sürüyor kimi arkadaşlar 2/8 yazmışlar bunu anlamadım.4 level var sanırım her hafta 1 level mi yapılıyor.bende 2bucuk ayda 10 kilo verdim hem diyet hem yürüyüşle fakat yürüyüş sadece kilo vermeme yardımcı oldu ben sıkılaşmakta istiyorum.daha vermem gereken 15 kilo var bu sporu öneriyor musunuz

hg cnm
shred 30 days de 3 level var ve her level 10 gün sürüyor
sonra ripped var onda 4 level var yanlış hatırlamıyorsam onun levelleri 7 gün sürüyo
2/8 demek level 2 de 8. gün demek :)
ben öneririm ama diyetle beraber işe yarar ancak

hg cnm
shred 30 days de 3 level var ve her level 10 gün sürüyor
sonra ripped var onda 4 level var yanlış hatırlamıyorsam onun levelleri 7 gün sürüyo
2/8 demek level 2 de 8. gün demek :)
ben öneririm ama diyetle beraber işe yarar ancak

aydınlattığın için çok teşekkürler arkadaşım:) zaten diyette yapıyorum.diyet ve yürüyüşle 2buçuk ayda 10 kilo verdim fakat yürüyüşten sıkıldım kilo verme dışında bi faydası olmadı sıkılaşma gibi. bugün 1/1 i yaptım ama canım cıktı resmen:) birde bişey daha sorcam ripped te 4 level var ya o levellerin her biri 7 gün sürüyor değil mi.toplam 28 gün olacak öyle değil mi

aydınlattığın için çok teşekkürler arkadaşım:) zaten diyette yapıyorum.diyet ve yürüyüşle 2buçuk ayda 10 kilo verdim fakat yürüyüşten sıkıldım kilo verme dışında bi faydası olmadı sıkılaşma gibi. bugün 1/1 i yaptım ama canım cıktı resmen:) birde bişey daha sorcam ripped te 4 level var ya o levellerin her biri 7 gün sürüyor değil mi.toplam 28 gün olacak öyle değil mi

rica ederim cnm
evet her level 7 gün sürüyor toplam 28 gün :)
güzel kilo vermişsin bu arada tbrk ederim :)

merhabaa herkesee.dünden beri pert oldum resmen bu sporla:KK43: aslında dün spordan sonra pek birşey hissetmedim ama bugün çıktı acısı:) ama pes etmek yok birazdan 2. günü yapcam:)

selam kızlar ben tekrar basladım jilliana 30 dayle 29 ağustosta basladım ilk gün level 1/1 yaptım ertesi gün ve bugün ikişer kere yaptım 23üne kadar 30 kere yapmaya calısıcam ondan sonra ünv gidiyorum yurtta yapamam diye bazı günler ikişer kere yapmaya karar verdim umarım etkisini 30 gündeki gibi görürüm şuan pertim o ayrı konu...

günaydın hanımlar. atanıp iş hayatına atılınca çok kilo aldım, az kilo verdim ve vermelerimin hiçbiri planlı değildi. ne zaman mutlu olsam zayıfladım. şimdi de mutluyum ama (yaştan olsa gerek) artık çekirge sıçramıyor. (bir yılda 10 kiloyu alınca) iş başa düştü ki aslında düşeli çok olmuştu :) önce-sonra resilerine kapılmadan, yapılan her işin değişkenlerinin farklı olduğunu, sonucunun herkeste farklı olacağını bilerek 30.08.2013 itibariyle jiilian la çalışmaya karar verdim. süreklilik kazandırabilir miyim bilemiyorum ama bugün üçüncü günüm! inşallah 30 günün sonunda tatmin edici sonuçlar elde edebiliriz. (benim için tatmin edicilik ayda 3kg, incelmede ise ortalama 3er cm.) güzel haberlerle görüşmek üzere...:KK3:

biricik...boy:158, kilo: 70, göğüs: 99, bel:86, göbek:106, kalça:107, mide:88, bacak:64.

günaydın hanımlar. atanıp iş hayatına atılınca çok kilo aldım, az kilo verdim ve vermelerimin hiçbiri planlı değildi. ne zaman mutlu olsam zayıfladım. şimdi de mutluyum ama (yaştan olsa gerek) artık çekirge sıçramıyor. (bir yılda 10 kiloyu alınca) iş başa düştü ki aslında düşeli çok olmuştu :) önce-sonra resilerine kapılmadan, yapılan her işin değişkenlerinin farklı olduğunu, sonucunun herkeste farklı olacağını bilerek 30.08.2013 itibariyle jiilian la çalışmaya karar verdim. süreklilik kazandırabilir miyim bilemiyorum ama bugün üçüncü günüm! inşallah 30 günün sonunda tatmin edici sonuçlar elde edebiliriz. (benim için tatmin edicilik ayda 3kg, incelmede ise ortalama 3er cm.) güzel haberlerle görüşmek üzere...:KK3:

biricik...boy:158, kilo: 70, göğüs: 99, bel:86, göbek:106, kalça:107, mide:88, bacak:64.

merhaba arkadaşım hayırlı olsun:) benimde bugün 4. günüm.inşallah 30 gün sonunda hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız:)

merhaba arkadaşım hayırlı olsun:) benimde bugün 4. günüm.inşallah 30 gün sonunda hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız:)

merhaba hazal.
yolun çok başındayım, "inşallah ve bismillah" diyorum. hedefim 13 kilo ve incelme. planlarda bir değişiklik olmazsa eğer :-)emir_bebek: gibi) ayda 3-3-2-2-2-1 dersem 6 ay eder. bu benim için hayli uzun bir süre :KK34: bakalım altından kalkabilecek miyim :KK4: şuan jillianla 30 gün, seviye 1, 3.gün deyim.zıplamalarda/kardio bacaklarım mahvoluyor!!!

merhaba hazal.
yolun çok başındayım, "inşallah ve bismillah" diyorum. hedefim 13 kilo ve incelme. planlarda bir değişiklik olmazsa eğer :-)emir_bebek: gibi) ayda 3-3-2-2-2-1 dersem 6 ay eder. bu benim için hayli uzun bir süre :KK34: bakalım altından kalkabilecek miyim :KK4: şuan jillianla 30 gün, seviye 1, 3.gün deyim.zıplamalarda/kardio bacaklarım mahvoluyor!!!

benimde hala bacaklarım çok ağrıyor:KK43: kas gevşetici içtim ama fayda etmedi.fakat 4 günde bacaklarımı çok sertleştirdi.bende 2bucuk ayda 11 kilo verdim.diyet ve yürüyüşle. 10 15 kilo daha vermek istiyorum bakalım hem diyet hem spor ne kadar sürecek

selam ölçüm yapmadım çünkü kilo kaybım bariz belli olmayınca:KK43: jillian michael 30 day shered level 1 bitti...
level 2 deyim 1. günüm bitti... yani programa baslıyalı 11. gün ve iyi gidiyor ben daha önceden sıkılastıcı hareketler yaptığım için plates ,squat bende ağrı hiç olmadı ayrıca önce yürüyorum 60 dakika sonra yapınca da hiç zorlanmadan hareketleri yaptım level 2 de biraz daha zorlaşıyor hareketler birde diyet yapam ama olmuyor.. neyse böyle böyle vericez inşallah .. başlangıç kilom jilliandan önce 69-70 arsı gidip geliyordum 70 diyelim....şuanki kilom aç karnına 68.7... bakalım pes etmeden ne kadar yapıcazda bu ara tatile gidicem herkes dönüyor ben gidiyorum :))okullar açılana kadar yokum arar ara girblirsemtakip edicem inşallah buarada level 1 de 2 gün yapamadım ama yinede devam ettim siz hiç bırakmayın.. sıkılaşma var bende üşenmezsem şimdi ölçerim bakalım sonuç nedir ama sanmam 11 günde nekadar daralırım..

X