- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.361
Okuduklarıma göre 1 ay daha 30 day shred yapan var ama jillian bildiğim kadarıyla ripped öneriyor. Yani ben ona devam edicem. Yada p90x'e başlayabilirim.
saol cnm :) zamanımız bol hepsinden 1 er tane al
level 2 ye geçiyorsun seni tbrk ederim ben regl oldum dün yapamadım karnım çok ağrıyordu bu akşam inşallah yapıcam ben daha 7 deyim puuff :S
Evet level 2 ye geçtim o daha çok zorluyor bazı hareketlerde. Ben geçen hafta regl olmuştum kas ağrısıyla ikisi birbirine girdi hiç anlamadım hatta sanırım spor yapmak ağrıya biraz iyi geldi. Bu arada sen diyette yapıyor musun canım bir yandan?
Level 2 bana daha çok bacaklara yönelik gibi geldi yanılıyor muyum?
hareketler ne kadar zor olursa olsun tıkandığın yerde 1-2 dakka dur dinlen sonra zaten alışacaksın,eğer sen üstüne gitmezsen hiç yapamazsın.
evet biliyorum aslında ağrıyı gideriyo ama işte ççok terliyosun falan ondan da pek yapasım gelmedi malum
diyet demeyelimde elimden geldiğince hayatımda ki yeme şeklini değişiyorum zaten artık yemek yiyesim bile gelmiyor sabah bi şeftali yedim o kadar cnm istemiyo hiç
level 2 ye henüz bakmadım umarım bacak içindirbenim bacakların üstü kalında azcık
shred'de ağırlık çalıştırdığı için göğüslere baya etki ediyo,ripped'da shred kadar olmasa yinede inceltiyo ama bel ve göbek için aynı şeyi söleyemicemTıkanınca duruyorum evet ama zorluyorum vücudu olabildiğince dayanmaya çalışıyorum. Ama şu göbek bir türlü gitmiyor.
Bende yemek olayını yapamıyorum. Boğazıma bir hakim olsam çok güzel olucakta bakalım. Yarın azcık diyet yapmayı düşünüyorum ama bakalım ne kadar devam edebilicem diyet konusunda kendime güvenim hiç yok :/
Süper ama göğüslere pek etki etmiyor sanırım. Birde bence bu insanlar diyette yapıyor diyet yapmadan böyle sonuç almak çok zor.
shred'de ağırlık çalıştırdığı için göğüslere baya etki ediyo,ripped'da shred kadar olmasa yinede inceltiyo ama bel ve göbek için aynı şeyi söleyemicem
Bel ve göbek için aynı şeyi söyleyemicem derken yani çok fazla etki etmiyor mu :26:
Tıkanınca duruyorum evet ama zorluyorum vücudu olabildiğince dayanmaya çalışıyorum. Ama şu göbek bir türlü gitmiyor.
Bende yemek olayını yapamıyorum. Boğazıma bir hakim olsam çok güzel olucakta bakalım. Yarın azcık diyet yapmayı düşünüyorum ama bakalım ne kadar devam edebilicem diyet konusunda kendime güvenim hiç yok :/
Süper ama göğüslere pek etki etmiyor sanırım. Birde bence bu insanlar diyette yapıyor diyet yapmadan böyle sonuç almak çok zor.
Arkadaşlar Level3'ünü bulamadım. Biri bana atabilirmi linkini özel mesajdan?
yani diyetsiz olmaz bencede :) diyetle zayıflar,jillianla toparlarız :)Tıkanınca duruyorum evet ama zorluyorum vücudu olabildiğince dayanmaya çalışıyorum. Ama şu göbek bir türlü gitmiyor.
shred'de ağırlık çalıştırdığı için göğüslere baya etki ediyo,ripped'da shred kadar olmasa yinede inceltiyo ama bel ve göbek için aynı şeyi söleyemicem
hoş geldin cnm aramıza :)Kızlar bu topiği okurken çok heveslendim bende başladım bugün inanılmaz yoruldum 1. level böyleyse diğerleri nasıldır acabaBir ay boyunca aralıksız devam etmek istiyorum inşallah hiç aksatmadan devam ederim bir gün bitti bile
Teşekkür ederim, yalnızca 6 dk mı :)