- 21 Ağustos 2010
- 78
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.441
selam kızlar bende varım ve bugüm level 1 in 1 . günündeyim inşaallah hemenci gidiverir kilolar.. KARA YAĞLAAR GİTSİİN :)
BOY;1,67
KİLO; 70
1. HEDEF KİLO; 65
2. HEDEF KİLO;60
3. HEDEF KLO; 55 OLUR MU ?
EVET GELELİM ÖLÇÜLERE :
GÖĞÜS, 103
BEL;82
KALÇA;108;
BASEN;105
BEN TEK ÜST BACAK DA ÖLÇTÜM ÇÜNKÜ KALINN;64
ALT BACAK PAZU KOMİK OLCAK AMA ORALARINDA MERAK ETTİN GİDERMİ ; 39
KOL; 30
level 2 ye geçti 11.gündeyim şuan..
KİLOM : 68.7
GÖĞÜS: 100
BEL : 80
GÖBEK: 95 ( GÖBEK DELİĞİ ÇEVRESİ)HANGİSİ KABUL BİLEMEDİM?
GÖBEK : 98 (GÖBEK DELİĞİ 1,5 CM ALTI)
KALÇA : 106
BASEN : 105
BACAK : 64
KOL : 27
EVET GENELE BAKINCA ÇOK FARK YOKMU ACABA BİLEMEDİM NEYSE EN ÇOKGÖĞÜSTEN GİTMİŞ AMA LEVEL 1 ÜST TARAF AĞIRLIKLI GİBİ GEDİ LEVEL 2DE ALT BACAK FALAN GİBİ BAKALIM BIRAKMIYCAM AMA ÇOK MERAK ETTİĞİM İÇİN MUTLAKA BİTİRİCEM PROGRAMI..
KİLOMDA : 70- 68.7
GÖĞÜSDEN 3 CM
BEL 2CM
KALÇADAN 2CM
KOLDAN 3 CM
TOPLAMDA LEVEL 1 BANA 10 CM İLCELME SAĞLAMIŞ :) KİLOMDA 1.300 GR GİTMİŞ
selam kızlar bende varım ve bugüm level 1 in 1 . günündeyim inşaallah hemenci gidiverir kilolar.. KARA YAĞLAAR GİTSİİN :)
BOY;1,67
KİLO; 70
1. HEDEF KİLO; 65
2. HEDEF KİLO;60
3. HEDEF KLO; 55 OLUR MU ?
EVET GELELİM ÖLÇÜLERE :
GÖĞÜS, 103
BEL;82
KALÇA;108;
BASEN;105
BEN TEK ÜST BACAK DA ÖLÇTÜM ÇÜNKÜ KALINN;64
ALT BACAK PAZU KOMİK OLCAK AMA ORALARINDA MERAK ETTİN GİDERMİ ; 39
KOL; 30
level 2 ye geçti 11.gündeyim şuan..
KİLOM : 68.7
GÖĞÜS: 100
BEL : 80
GÖBEK: 95 ( GÖBEK DELİĞİ ÇEVRESİ)HANGİSİ KABUL BİLEMEDİM?
GÖBEK : 98 (GÖBEK DELİĞİ 1,5 CM ALTI)
KALÇA : 106
BASEN : 105
BACAK : 64
KOL : 27
EVET GENELE BAKINCA ÇOK FARK YOKMU ACABA BİLEMEDİM NEYSE EN ÇOKGÖĞÜSTEN GİTMİŞ AMA LEVEL 1 ÜST TARAF AĞIRLIKLI GİBİ GEDİ LEVEL 2DE ALT BACAK FALAN GİBİ BAKALIM BIRAKMIYCAM AMA ÇOK MERAK ETTİĞİM İÇİN MUTLAKA BİTİRİCEM PROGRAMI..
KİLOMDA : 70- 68.7
GÖĞÜSDEN 3 CM
BEL 2CM
KALÇADAN 2CM
KOLDAN 3 CM
TOPLAMDA LEVEL 1 BANA 10 CM İLCELME SAĞLAMIŞ :) KİLOMDA 1.300 GR GİTMİŞ
Tebrik ederim. Keşke ilk başladığın göbek ölçüsünü de alsaydın. o kısım da değişmiştir diye düşünüyorum...
spora ve bilgilendirmeye devam lütfen :)
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
benim 7. günüm bugün ama hiç bi değişiklik yok? niçindaha erken mi?
ya öyle deme ben 7. günümde baya bir değişiklik bekliyodum kendimdepeki hareketleri artık daha rahat yapmaya başlamadın mı misal? ben bazı hareketleri tamamlayamıyorum şuanda. onları tam yapmaya başlarsam bu bir gelişmedir bence benim için. o şekilde değerlendir bence. bir de yapmaya alıştıysan zoru yapan kızı takip et ona göre yapmaya başla derim ben...
evett dvd'sini aldım ben türkçe dublajı var içinde çok rahat oldu benim için ...hemde fiyatıda ucuzdu ben indirimden internetten d&r'dan 13 tlye almıştım...
Eki Görüntüle 793021
resimde ölçümlerin alındığı yerler gösteriliyor. yukarıdan aşağıya
göğüs
göğüsaltı(mide)
bel
kalça
bacak şeklinde belirtilmiş.
level 2 /2 bitti oohh sefam olsun :)
pofuuu nasıl peki işe yarıyor mu? biraz durum değerlendirmesi yapabilir misin acaba? ben de 3. günümü yaptım bugün level 1de...