Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Evet ben de sonunda bu kervana saat 10 itibariyle katılmış bulunmaktayım. gidip mezur satın almama rağmen ölçülerimi alamadım çünkü doğru alabileceğimi sanmıyorum. 3 sefer ölçtüm üçünde de farklı bişi çıktı. o yüsden kıyafetlerimden anlamaya karar verdim durumu :)

ilk gün hislerimi aktarayım hemen: karın egzersizlerinde hiç zorlanmadım diyebilirim ama bacağı çalıştıran hareketler beni bitirdi. bacağım yürürken titriyor (blen bilir bu durumu:) ) hemen ılık bir duş alıp muscoril içtim zira yarına nasıl olabileceğimi hayal bile edemiyorum ben ki vücudu spora çok alışkın birisiyimdir ama son 3-4 aydır pek bir hareketsizleşmiştim. vücudumun intikamı kötü olacak :) yarına bugün yaptığımdan daha kötü yapacağımı düşünüyorum çünkü çok ağrım olacak... neyse bir şekilde devam edebilmeyi diliyorum. en kötü yanı da her gün duş almam gerekecek olması :)

rica etsem linki bana da yollar mısınız ? :)

benim 7. günüm bugün ama hiç bi değişiklik yok? niçin daha erken mi?

ya öyle deme ben 7. günümde baya bir değişiklik bekliyodum kendimde peki hareketleri artık daha rahat yapmaya başlamadın mı misal? ben bazı hareketleri tamamlayamıyorum şuanda. onları tam yapmaya başlarsam bu bir gelişmedir bence benim için. o şekilde değerlendir bence. bir de yapmaya alıştıysan zoru yapan kızı takip et ona göre yapmaya başla derim ben...

yani evet ilk güne kıyaslarsak alıştım yapmaya. neyse bakalım bi level 1 bitsinde birde öyle bakayım

evett dvd'sini aldım ben türkçe dublajı var içinde çok rahat oldu benim için ...hemde fiyatıda ucuzdu ben indirimden internetten d&r'dan 13 tlye almıştım...

kaçtır d&r e gidip bu dvd ye bakıyorum ama bulamıyorum yabancısını dinleyerek yapamıyorum sürekli acaba ne diyo falan diye düşünüyorum off ya çok kiloluyum bari ince görneyim ya (

günaydın hanımlar..
birgün kaçırdığınızda yada malum adetin ilk günü ağrılı ikinci günü çok yoğun geçer. o zaman ne yaparsınız? sıfırlar mısınız? bir gün daha ekler misiniz? mesela normalde bugün 5.günüm olacaktı ama dün 4.günü kaçırdım!!
bu arada ben yurtdışındayım ve türkiye'den 10 saat gerideyim. sizde sabah 7:30 iken bende akşam 21:30!! o yüzden cevaplamalarımda/yazımlarımda kısmen aksaklık olabilir ama takipteyim. "en kötü ihtimalle 10'luk periyodlar bittikçe" durum analizi yaparız inşallah.
dün akşam bir çok yazı okudum.birkaç cümleyle özetlemek gerekirse...zayıflama sürecinde "iyi düzenli uyku", spor, su ve diyet/dengeli ve sağlıklı beslenme kadar önemli. uykuya dikkat!
Kilo vermek için 50 öneri

merhaba arkadaşlar 5. günüm bugün anca ölçülebildim evde mezura yoktuilk 4 günde incelme oldu mu olmadımı bilemiyorum
göğüs 95
mide 86
bel 88
kalça 108
üst bacak 64
alt bacak 41
kol 29

level 1/3 bitti. bugün çoooookkk zorlandım ama tüm hareketleri eksiksiz yaptım. bu durum mutlu etti, aşama aşama farkettiğini buradan anlıyorum. ilk defa tam yaptım ama dehşet zorlandım dediğim gibi. 5. gün daha rahat yapmaya başlarsam diğer 5 günde o hareketleri zor yapan kızı takip edicem...

ama bugün 3. kez yapmama rağmen her tarafım çok ağrıyı. özellikle tüm bacağım hamlamış durumda. oturup kalkarken destek almak zorunda kalıyorum, o derece :) ölçülerimi alamadım. yarın sabah alayım dicem ama adet günüm yaklaştı ve şiştiğimi hissediyorum o yüsden çok doğru bir ölçüm olmaz sanırım...

Aslinda kilom ve boyum gayet iyi.1.76 ve 65 kiloyum ama butun kilo bacaklarda ve bacagimi yillardir eritmeye calistikca sanirim yanlis programlar uyguladim.Bacagim sirf kas.Roberto Carlos bacagi gibi oldu ve gercekten kalin kalcam da oyle.40 bedenim o kiloya ragmen.Bir hafta icinde kilo vermek istiyorum lutfen yardim edin.Fazla yag olmadigi icin kasli bacagimi eritemiyorum napicam

pofuuu nasıl peki işe yarıyor mu? biraz durum değerlendirmesi yapabilir misin acaba? ben de 3. günümü yaptım bugün level 1de...

tabiki yarıyor canım,benim geçmiş sayfalarda ölçülerim yazıyordu...ama 1 hafta tatile gittim geldim sonra hastalık ara uzadı biraz normalde benim şuan level3 de olmam lazımdı neyse ki başladım
düzenli gidersen ve diyet yaparsan sonucunu göreceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…