- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.421
level 2 ye geçicem ama hastayım bi türlü başlayamadıminşallah en kısa zamanda kaldığım yerden devam ederim :)
öncelikle cook geçmiş olsun .. level 1 27 dakika senin için bence yeter bana önce zor geliordu şimdi mecbur kilo olunca yürüyüş sonrası hemen bitiyor bazen daha gücüm vardı devamı etsem diyorum az geliyor yapyıkca sen zaten masallah 6 ay kolay deği sabır azimle yapmışsın maşaallah diyeyim peki kilolarn vucudunda baya değişiklikler olmuştur dimi? ben daha yeni basladım level 1 deyim bugunse 6 . günüm 4 gün kalldı bakalım suan ki kilom da 69 um ama 21 gündürde yürüyorum. yani toplamda 1 kilo giti sanırım kilom cok değişiyorda.
Tatlım senin ara uzun sürdüğü için sanırım tekrar 1den başlaman gerekiyor. Öyle birşey okumuştum ama eminde değilim. Araştır yinede sen. Çünkü program ara vermeden 30 gün yapılması gerekiyor diye biliyorum sonuç alabilmek için.
bide netten araştırma yaptım herhangi bir video linki söz konusu değil nereden ulaşabiliriz. konu başlangıcında bir arkadaş herkese link göndermiş. indirme linki bulunan atabilr mi lütfen
indirme linkine gerek yok cnm,youtube da videolar mevcut
Cok tesekkur ederim
27 dakika shredin 1.leveli miydi cok zaman gecti unutmusum
Degisiklikler olmaz olur mu oldu tabii 10 yil once giydigim kot pantolonuma sigdim ve 2 dogumda alip verilen toplam 50 kilonun vucudumda biraktigi izleri baya bi yok etmisti :) ama birakinca hemen saliyor vucut bu da sporun kotu tarafi bence
Sen devam et hem yazin daha cabuk verirsin kilolari
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat anlamadığım bazı şeyler var.her level 1 hafta mı sürüyor kimi arkadaşlar 2/8 yazmışlar bunu anlamadım.4 level var sanırım her hafta 1 level mi yapılıyor.bende 2bucuk ayda 10 kilo verdim hem diyet hem yürüyüşle fakat yürüyüş sadece kilo vermeme yardımcı oldu ben sıkılaşmakta istiyorum.daha vermem gereken 15 kilo var bu sporu öneriyor musunuz
hg cnm
shred 30 days de 3 level var ve her level 10 gün sürüyor
sonra ripped var onda 4 level var yanlış hatırlamıyorsam onun levelleri 7 gün sürüyo
2/8 demek level 2 de 8. gün demek :)
ben öneririm ama diyetle beraber işe yarar ancak
aydınlattığın için çok teşekkürler arkadaşım:) zaten diyette yapıyorum.diyet ve yürüyüşle 2buçuk ayda 10 kilo verdim fakat yürüyüşten sıkıldım kilo verme dışında bi faydası olmadı sıkılaşma gibi. bugün 1/1 i yaptım ama canım cıktı resmen:) birde bişey daha sorcam ripped te 4 level var ya o levellerin her biri 7 gün sürüyor değil mi.toplam 28 gün olacak öyle değil mi
rica ederim cnm
evet her level 7 gün sürüyor toplam 28 gün :)
güzel kilo vermişsin bu arada tbrk ederim :)
günaydın hanımlar. atanıp iş hayatına atılınca çok kilo aldım, az kilo verdim ve vermelerimin hiçbiri planlı değildi. ne zaman mutlu olsam zayıfladım. şimdi de mutluyum ama (yaştan olsa gerek) artık çekirge sıçramıyor. (bir yılda 10 kiloyu alınca) iş başa düştü ki aslında düşeli çok olmuştu :) önce-sonra resilerine kapılmadan, yapılan her işin değişkenlerinin farklı olduğunu, sonucunun herkeste farklı olacağını bilerek 30.08.2013 itibariyle jiilian la çalışmaya karar verdim. süreklilik kazandırabilir miyim bilemiyorum ama bugün üçüncü günüm! inşallah 30 günün sonunda tatmin edici sonuçlar elde edebiliriz. (benim için tatmin edicilik ayda 3kg, incelmede ise ortalama 3er cm.) güzel haberlerle görüşmek üzere...
biricik...boy:158, kilo: 70, göğüs: 99, bel:86, göbek:106, kalça:107, mide:88, bacak:64.
merhaba arkadaşım hayırlı olsun:) benimde bugün 4. günüm.inşallah 30 gün sonunda hepimiz istediğimiz ölçülere ulaşırız:)
merhaba hazal.
yolun çok başındayım, "inşallah ve bismillah" diyorum. hedefim 13 kilo ve incelme. planlarda bir değişiklik olmazsa eğeremir_bebek: gibi) ayda 3-3-2-2-2-1 dersem 6 ay eder. bu benim için hayli uzun bir süre bakalım altından kalkabilecek miyim şuan jillianla 30 gün, seviye 1, 3.gün deyim.zıplamalarda/kardio bacaklarım mahvoluyor!!!