-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
ne demek rica ederim umarım siz de faydasını görürsünüzbahsettiğiniz karın egzersizlerini bir ara ben de yapıyordum faydası olmuştur sanırım jillian'ı da yapıyordum o sıralar
youtube da olan 8 dakıkada karın egzersizini bende yapıyorum alman kardiyologlar yapmıs o vıdeoyu ve baska vıdeolarıda var eger anımasyonlu 8 dakıkadan bahsedıyorsanız.yaklasık 1aydır yapıormbenım kılo problemım yok sızın gibi gobek var hafıf ama sıkı olsun ıstıoyum ve 1ayda ust gobek ve alt gobegın ıcı sertlestı resmen farkedılıyor en zoru alt gobek gitmıyor esek sıpası:)ama farkedılıyor yaparken bayagı zorluyor
ripped week 2 de ilk günümü tamamladım. ilk haftada zorlanmamıştım
ama bu zorladı ve hareketleri zor anladım.
4 hafta sonucunu merak ediyorum ve sonrasında nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
bende 30ds level 2 yi merak ediyorum level 1 e daha yeni alıştım sanırım 5 gün oldu.peki ripped nasıl kendinde ne gibi değişiklikler hissediyorsun anlatır mısın?bende ripped e geçicem de slim bitince
daha 1 haftam yeni bitti. 30ds de de 15 günden sonra etkilerini görmeye başlamıştım. bundada henüz bir etki görmüyorum. ama week 2 de çok terledim. faydasını görürüm diye düşünüyoırum. 30ds sonrasında extra bir farkla karşılaşmadım henüz ama selülitlerime baktım akşam hiç kalmamışlar. popo oldukça kalktı. kollarda ince ve fit. alt göbekte hala sorun var bu program sonrası ondanda kurtulmayı ümit ediyorum.
slm kızlar.bana yardımcı olur musunuz??
iyi bi diyet programım var,her gün lesslie yapıyorum ama jillian'ı buldum ve daha etkili olabileceğini düşüünüyorum
nette bissürü görüntü var,sizin yaptığınız hangisi,sonuçlar nasıl ve süreç nasıl işliyo??
acil yardım lütfen
bence bırakma azimle devam et eminim faydasını göreceksin..ben bu spora başladığımda göbek çevrem için istemiştim ve açıkçası ilk 10 gün pek bir şey olmamıştı.bir süre callanatics ile birlikte yaptım faydasını çok olmasa da gördüm.yani öyle hemen 2-3 cm incelemedim.ama bir süre yapamadım hatta eskisi gibi olacağımı düşünmüştüm ama aksine kaslar dinlendikçe gelişir diyorlar ya daha da sıkılaştım (göbekten baktıydım) o yüzden jillian'ın faydalı olduğunu düşünüyorum tek ki azimle yapılabilsin egzersizler
selam kizlar.
level 1 de bugün 6.gününümü tamamladim.
yapanlara bir sorum olacak,yaprken bacak popo ve karninizi SIKIYORmusunuz? ben karnimi SIKIyorum ama bacak ve popoyu hoplayip zuiplarken SIKAmiyorum..