Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

turkcesı satılıyormus cokta pahalı degıl 10 15 bısı dıye duydum al ıstersen
bıde zaten bazen elıylede gobegıne vuruyo

:) tekrar tesekür ederim ama ben almanyadayim burda cdsini aldim oda ingilizce cikti burda bulamam türkce heralde göbek sorun degil zaten ben egzersiz boyunca SIKIYORUM göbegimi ama bacak ve popda sorun var onlari SIKAmiyorum hoplayip ziplarken

zıplarken sıkamazsın zaten canm
bazı zamanlarda sıkılıyo
ama cokta onmlı degıl her seklde ıncelıceksın nasıl olsa ınan bana

zıplarken sıkamazsın zaten canm
bazı zamanlarda sıkılıyo
ama cokta onmlı degıl her seklde ıncelıceksın nasıl olsa ınan bana

tesekür ederim canim,ozaman kendimi yormaya gerek yok,zaten yeterince yorucu bi egzersiz bide SIKICAM diye hirpalamayayim kendimi :)

arkadaşlar bende yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun 65 kiloyum ama 70 üstü gibi duruyorum benimde tatile gitmek için tam bir ayım var lütfen rica etsem özelden ayrıntılı yazabilirmisiniz hangi siteden bulabilecegimi falan lütfen hemen başlamalıyım bide son cd den bahsetmişsiniz hangi siteden aldınız lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn :)

ya kızlar bu nedir adı ne dvd si nerde satılır lütfen bana da söleyin benimde çok ihitiyacım var yada bana link gönderin lütfen,çok ihityacım var

şimdi indiriyorum videoları.bugün başlarım.daha önce yapanlardan biliyorum çok sıkılaşıyorsunuz.bana da o lazım zati :=)

arkadaşlar çok üzldüm kimse cevap vermemiş lütfen yardımcı oluuuuuun

merhaba canım,ben bilgisayar işlerinden pek anlayamıyorum.Onun için yükleyemedim ama d&r dan dvdsini aldım..Jillian michaels ile 30 günde incel yazan (30 day shred),30 günde forma gir yazanda(30 in ripped)..fiyatıda 15 tlydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…