- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
umarım dediğin gibi olur. diğer forumlarda 10 günde bile oluşan farkları görünce hevesim kırıldı resmen
şimdi de sırf yarıda bırakmamak için devam ediyorum ama ilk günlerdeki isteğim ve enerjim yok tabii maalesef
arkadaşlar merhabalarrr,, ben 9 gündür level1i yapıyorum, artık bayagı alıştım, pek kas agrım kalmadı ama cevremde daha önce spor yapmış insanlar sürekli bikaç gün kaslarımı dinlendirmem gerektiğini söylüyorlar, bikaç gün ara ver sonra devam et diyorlar, hocalar hergün bu tarz sporu önermezlermiş,birkaç gün dinlendirirlermiş, siz ne diyorsunuz bu konuda:)
arkadaşlar merhabalarrr,, ben 9 gündür level1i yapıyorum, artık bayagı alıştım, pek kas agrım kalmadı ama cevremde daha önce spor yapmış insanlar sürekli bikaç gün kaslarımı dinlendirmem gerektiğini söylüyorlar, bikaç gün ara ver sonra devam et diyorlar, hocalar hergün bu tarz sporu önermezlermiş,birkaç gün dinlendirirlermiş, siz ne diyorsunuz bu konuda:)
sana tavsıyem neye ınanıyosan onu yap yanı jıllıana guvenmedıysen dıger egzersızlere baslayabılırsın
ben cok ınandım bu kadına sımdıde dewm edıorm sonuna kadarda bırakmayı dusunmuyorum
yanı motıvasyon herseydır zewk almadgın ve sonuc alamıcam galba dıye dusundgun bısı zaten sana hıc bı fayda saglamaz
bn yaparken eglenıorm espırılerıne guluyorum bazen cıglık atıorum 20 30 dk her neyse bıtıverıyo
bu arada 10 gunde hıc bı sekılde fark yokmu sende yanı oluyo baya fark edılır sekılde
ama sonradan hızlanıo
bu jıllıan zayıflatıyormu sımdı anlıyamadım ben sıkılastırıyormu:26:
ben hala yapamıdm ya((( o programı da kurdum ama,