-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
ripped in 30 week 3 az once bıtmıs bulunmakta
tartıda artık gram gram ancak ınebılıyorum
we week 4 bıttıkten sonra napıcamı kara kara dusunuyorum
canım bende de durum aynı bende pazartesi week 3 e geçicem ama zayıflamıyorum aksine kilo alıyorum ama sıkılaştım.XL giyerken geçen hafta M beden aldım tişörtler falan çok sevindim.63 kiloyken l giyiyordum ama şimdi 65 kiloyum ve rahatlıkla m giyiyorum.jillianı asla bırakmam.şimdi body revolution ve buns&thigs indiriyorum.kendime göre bir program yapıyorum.haziranda ripped ve 30 ds bitmiş olacak bende yeni indirdiklerimden birini seçicem.amaç S beden olabilmek.ama sıkılaşarak tabiki
kara kara düşünme diğer videolardan kendine uygun birini seç devam et asla bırakma
link isteyen herkese gonderdim, gozumden kacmis olan varsa lutfen atabiliyorsa bana ozel mesaj atsin veya buradan yazsin
bilgisayariniza once utorrent (veya benzeri bir program) kurup ondan sonra linkten indireceksiniz arkadaslar
link isteyen herkese gonderdim, gozumden kacmis olan varsa lutfen atabiliyorsa bana ozel mesaj atsin veya buradan yazsin
bilgisayariniza once utorrent (veya benzeri bir program) kurup ondan sonra linkten indireceksiniz arkadaslar
Bana gönderilen sayfa açılmıyo
canımcım,özelden henüz mesaj atamıyorum.
ben slim in 6 ile başladım hemen jilliana geçemedim çünkü kondüsyon sıfırdı.debbie siebers ile slim in 6, 6 hafta yapılması lazım ama ben 5 hafta yaptım onu yaptıktan sonra 30 ds ye gectim.sabahları da yine jillianla ripped in 30 yapmaya başladım.30ds de son leveldayım ripped de 3.haftadayım.jillianın videolarını torrent ile indirdim.bizbizesağlık diye bir site var aynı burası gibi üye olur orda jillian ı aratırsan torrent linkleride var.burda link vermek yasak sanırım.