Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

haydi kızlar ara vermek yok 2. levelde 6. günüm cok zor kan ter içinde kalıyorum ama sıkılasmak için 25 dakika acı cekmeye değer dimi

haydi kızlar ara vermek yok 2. levelde 6. günüm cok zor kan ter içinde kalıyorum ama sıkılasmak için 25 dakika acı cekmeye değer dimi

canım benimde 1.levelde 5. günüm nasıl oldun sen varmı farklılık ben simdiden hissediyorum sıkılıaştığımı

konkadaş ben bunu yappıyordum fakat biraz ara verdim tekrar yapamak istiyorum fakat bilgisayarım çökünce indirdiğim video silindi
sana zahmet bana tekrar link atabilir misin

Bende alabilir miyim bu linki acaba. Birde emzirenler için sorun olmaz herhalde. Yıllardır kilo almak isteyen ben şimdi almamak için uğraşıyorum. Göbek sorunum var inşallah bende başarırım. Şimdiden teşk.

Kızlar en sonunda level 3 e gectim.Toplamda 1.5 kg verdim.Ama beden olarak inanılmaz inceldim.Vucudumu ölcmedim ama kıyafetlerden bariz fark var.Level 3 bitiriyim de sonucu paylasırım.Kilolu arkadaslara tavsiyem önce diyet yapın fazla kilolardan biraz kurtulun sonra 30day shredle sıkılasın.

mrh ne kadar sürede sıkılasmaya baslıyorsunuz .

ben 1. levelin 8.gününü yaptım belde 3 cm göbekte 2cm incelme oldu şimdilik tabi hissediyorsun bide vücudun daha bi derli toplu duruyor ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum.normalde kilolu biri değilim ama göbegim var hafif oda gidecek gibi inşallah...

arkadaşlar bana da link atarmısınız rica etsem ne yapıyorsunuz da inceliyorsunuz benimde çok ihtiyacım var incelmeye

arkadaşlar bana da link atarmısınız rica etsem ne yapıyorsunuz da inceliyorsunuz benimde çok ihtiyacım var incelmeye

google ye jillian michales 30 day shred yaz orda video çıkıyor zaten indirmeden de izleyebilirsin..benim link atmam için 100 mesajımın dolması lazım o yüzden atamıyorum

google ye jillian michales 30 day shred yaz orda video çıkıyor zaten indirmeden de izleyebilirsin..benim link atmam için 100 mesajımın dolması lazım o yüzden atamıyorum

çok teşekkür ederim buldum youtube de ama sadece level 1 var diğer kısımları yok acaba ben mi göremedim

arkadaslar d&r da dvd si var
ayrıca youtubede 1. leveli mevcut ordan bir deneyin yapmaya karar verirseniz dvd sini alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…