- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
3. leveldeyim 2 gündür ama dehset yaaa bazen oturup kalıyorum yetişemiyorum off cok zor
canim, uzerinde uzun uzun dusunmeme ragmen sordugun soruyu anlayamadim. ne demek istedin levellarin arasi derken?
yardimci olacak mi bilmiyorum ama iste 3 level 10ar gunden 30 gunde bitiriyoruz programi (yani ideali bu), her level 25-30 dk arasi suruyor isinmalarla beraber. fitness durumuna gore (ve de motivasyon) gunde 2 kere de yapabilirsin sabah aksam olmak uzere. eger daha hizli sonuc istiyorsan, zaman ve enerjin de varsa.
ilk leveli bitirdiginde kendini hazir hissediyorsan hemen ertesi gun 2. levela baslayabilirsin 2 oldukca zorluyor yapamiyorsan biraz daha 1den devam edebilirsin.
bilemiyorum sordugun sorunun cevabi bunlarin arasinda mi... :44:
kızlarr 1. levelle baslamaya niyetliyim bu sefer 30 gün dolu dolu :)
benim daha cok basen ve bacak inceltmeye ihtiyacım var. basen ve bacaklarda da incelmer oluyor mu , sonuç alan arkadaslardan acil cevap bekliyorum.
öptüm sizi coook :)
kızlaaaaarrr bana yardım edicek kimse yok muu sayfada, soru sormustum ama hiç cevaplanmamıs
egzersizlerle bacak-basen incelen var mııı ?
canımm gelişmeleride yazsaydın keşke ne durumdasınnkaç cm inceldin sıkılastınmı belli oluyormu kilo verdinmi..bunları da merak ederizz
canım bel -5 göbek -7 kalça -2 bacak-2 kol-3
suan regli olacağım şişliğim var kg aynı
ayy harika sonuclar canim tebrik ederim
canım bel -5 göbek -7 kalça -2 bacak-2 kol-3
suan regli olacağım şişliğim var kg aynı
bana az geldi aslında :) truly kalçadan fazla gitmedi
hmm bana iyi gibi geldi canim bilmiyorum kilo vermeden kalcadan 2 cm incelmek bence harikabelki yapi meselesi de olabilir cogu insanin sorunlu bolgesi kalca basen pek de kolay degil o bolgeyi inceltmek aslinda, ama elbette yavas yavas gidecek bu bitince "ripped in 30" yaparsin o zaman daha da hizli incelecegine eminim yalniz o Jillian'in en zor programiymis bilemiyorum :18: ama cok daha fazla inceltiyormus.. oyle diyor kendisi.
ripped in 30 a baktım da egzersizler 30 day shrede benziyor. ben de o yüzden jillianın farklı egzersizlerini deniyorum. no more troubles, killer buns and thigs gibi. ve bunların hepsi 30 day shredden daha ağır. özellikle killer buns =/ şaka gibi bir egzersiz programı. inanılmaz ağır. mahvoluyorum yaparken =/
ben bolgesel degil de yine genel bir incelme isteniyor zannetmistim ondan ripped dedim, yoksa bolgesel incelme icin cok farkli programlar da var P90x bir arastirin mesela yani Jillian'dan memnunsaniz ona da devam etseniz olur ben hic denemedim killer buns and thighs ama cok methini duydum :)
canim, uzerinde uzun uzun dusunmeme ragmen sordugun soruyu anlayamadim. ne demek istedin levellarin arasi derken?
yardimci olacak mi bilmiyorum ama iste 3 level 10ar gunden 30 gunde bitiriyoruz programi (yani ideali bu), her level 25-30 dk arasi suruyor isinmalarla beraber. fitness durumuna gore (ve de motivasyon) gunde 2 kere de yapabilirsin sabah aksam olmak uzere. eger daha hizli sonuc istiyorsan, zaman ve enerjin de varsa.
ilk leveli bitirdiginde kendini hazir hissediyorsan hemen ertesi gun 2. levela baslayabilirsin 2 oldukca zorluyor yapamiyorsan biraz daha 1den devam edebilirsin.
bilemiyorum sordugun sorunun cevabi bunlarin arasinda mi... :44:
hıım bende bişey sorucam bu ilk levelden sonra 1ve 2 birliktemi yapılacak :26:
kizlar ben zaten isteyenlere link atmak icin bu topigi actim isteyen bana sorsun.