Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Teşekkür ederim arkadaşım.Nasıl bir öğretmen olarak derdimi anlatamadım bilmiyorum neyse!
Pazar akşamı 1. level i yaptım.
İkigün her yerim ağrıdı .
Dün akşam tekrar yaptım, hiç ağrım sızım yok.
Günde iki kere yapamam her halde eeee 43 yaşındayım.
Ama kararlıyım düzenli yapıp 23 Nisan'da en sevdiğim döpyesimin içine giricem.
Haaa bi de ben şu cayır cayır yakan inceltici kremden sürdüm ve korsesini giydim dün çalışırken.
Hadi hayırlısı

kızlarr 1. levelle baslamaya niyetliyim bu sefer 30 gün dolu dolu :)
benim daha cok basen ve bacak inceltmeye ihtiyacım var. basen ve bacaklarda da incelmer oluyor mu , sonuç alan arkadaslardan acil cevap bekliyorum.

öptüm sizi coook :)

kızlaaaaarrr bana yardım edicek kimse yok muu sayfada, soru sormustum ama hiç cevaplanmamıs

egzersizlerle bacak-basen incelen var mııı ?

kızlaaaaarrr bana yardım edicek kimse yok muu sayfada, soru sormustum ama hiç cevaplanmamıs

egzersizlerle bacak-basen incelen var mııı ?

Valla canım benim 3 levelın bitmesine 3 gün var basenlerim ve bacaklarım az inceldi ama bayagı sıkılastım özelliklede basenlerim cok güzel sekillendi.

canım bel -5 göbek -7 kalça -2 bacak-2 kol-3
suan regli olacağım şişliğim var kg aynı

canım çok iyiymiş ya darısı basıma bende inceliyorum gittikçe ama bu sporu bırakmayı düşünmüyorum yaza kadar devam etmek istiyorum düğünüm var incecik olmalyımmm

bana az geldi aslında :) truly kalçadan fazla gitmedi

hmm bana iyi gibi geldi canim bilmiyorum kilo vermeden kalcadan 2 cm incelmek bence harika belki yapi meselesi de olabilir cogu insanin sorunlu bolgesi kalca basen pek de kolay degil o bolgeyi inceltmek aslinda, ama elbette yavas yavas gidecek bu bitince "ripped in 30" yaparsin o zaman daha da hizli incelecegine eminim yalniz o Jillian'in en zor programiymis bilemiyorum :18: ama cok daha fazla inceltiyormus.. oyle diyor kendisi.

ripped in 30 a baktım da egzersizler 30 day shrede benziyor. ben de o yüzden jillianın farklı egzersizlerini deniyorum. no more troubles, killer buns and thigs gibi. ve bunların hepsi 30 day shredden daha ağır. özellikle killer buns =/ şaka gibi bir egzersiz programı. inanılmaz ağır. mahvoluyorum yaparken =/

ben bolgesel degil de yine genel bir incelme isteniyor zannetmistim ondan ripped dedim, yoksa bolgesel incelme icin cok farkli programlar da var P90x bir arastirin mesela yani Jillian'dan memnunsaniz ona da devam etseniz olur ben hic denemedim killer buns and thighs ama cok methini duydum :)

Son düzenleme:

bir ara jillianın bu egzersiz programlarını araştırırken P90X ve beachbody nin diğer egzersiz programlarının da işe yaradığını görüp indirdim ama onları yapmadım. o egzersiz programlarını izledim, hiç biri bana jiilian kadar sıcak gelmedi. jillianla yaparken eğleniyorum da kadın motive ediyor, bu çok hoşuma gidiyor. zorlandığımda ''neden bunu yaptığınızı hatırlatın kendinize. sonuçlarını düşünün. dayanın az kaldı'' gibi sözlerle motive ediyor. bana güç geliyor yapmak için

o yüzden bir sürü farklı pilates de dahil egzersiz programları indirsem de sadece jillianın kileri yapıyorum. severek yapıyorum. arada egzersiz programlarını değiştiriyorum (aylardır farklı egzersiz programlarını yapıyorum ama hala hepsini bitirmedim. anca 3 tanesini yapabildim) güzel oluyor. zevk alarak yapıyorum.

tekrardan çok teşekkür ederim sana trulyscrumptious. jillianla bizi tanıştırdığın için =) benim hayatıma yenilik getirdi. buna da sen vesile oldun =)

Son düzenleme:

hıım bende bişey sorucam bu ilk levelden sonra 1ve 2 birliktemi yapılacak :26:

kizlar ben zaten isteyenlere link atmak icin bu topigi actim isteyen bana sorsun.

arkadaşım bana da gönderir misin linki.....

ben 1. level de 7 gün kesintisiz yaptım ve mide göbek kısmında incelme bariz ortada...ama ölçmemiştim baştan....

2. ve 3 level lazım ama daha önce nereden girdiğimi ve indirdiğimi bulamadım bir türlü?

yardımın için şimdiden çok teşekkürler...

bu arada topikteki tüm sayfaları baştan sona okudum...

kafam iyice karıştı ama fulya arkadaşımızın gönderdiği 99 kg dan 90 a düşen kızı görünce zayıflanabiliyormuş da dedim kendi kendime...

ben hem diyet hem spor yapıyrm..
ölçmedim ama kıyafetlerimden hissetmeye başladım bide kendini spordan sonra daha iyi hissedip yemeğe vermiyorsun..

sonuçları lütfen paylaşalım ki birbirimize destek olalım...

ben 7.günü bitirdim level 1 de ama gerçekten hala bacaklarımda ağrı ve acı hissediyorum

müthiş terletiyo..

30 dakikalık prog hiç aksatmadan yapınca kaç kalori harcandığıyla ilgili bilgi var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…