Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar t...... programı kurduktan sonra verilen linki kopyala yapıstır yaparak deneyin ilk basta bende link indiremedim 3 kez denedikten sonra indirebildim.

kendimi sporcu zannederdim ama level1de 1. günümde zorlandım :44: bu egzersizlerin çok işe yaryacagından emiim yalnız pes etmemek gerekiyor, ağrılar olsa bile devam kızlar bu başlık için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim konu sahibine

ehlene cok bast aslında neresinde takıldın.
birde d@r da dvd si var 13 tl falan fiyatı netten de sipariş verebilirsin

ehlene cok bast aslında neresinde takıldın.
birde d@r da dvd si var 13 tl falan fiyatı netten de sipariş verebilirsin

ya download etti ama daha sonra arayüze alıyor sandım bekledim gönderiliyor yazıyor ama herhangi birşey olmuyor oynat diyorum hata veriyor hani b.sayar kurdu değilim ama bu kadar da odun olamam sanırım :) bu arada youtube da tüm levelleri yüklemişler sanki bu levellerı 10 ar günlük periyodlarda mı yapacağız?

uv değişimler harika slim mi yoksa 30 day shred mi kararsızım yarın bu programı denemeye başlıyorum en heyecanlı olarak

kızlarrr yapan ve sonuç alanlar varmıı ben dün başladım bugünde yaptım devam edeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…