- 24 Ocak 2011
- 132
- 125
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
Kızlar en sonunda level 3 e gectim.Toplamda 1.5 kg verdim.Ama beden olarak inanılmaz inceldim.Vucudumu ölcmedim ama kıyafetlerden bariz fark var.Level 3 bitiriyim de sonucu paylasırım.Kilolu arkadaslara tavsiyem önce diyet yapın fazla kilolardan biraz kurtulun sonra 30day shredle sıkılasın.
bende level 2ye geçiyorum pazartesi ya bişey sorcam ben simdi kilolu değilim normalde.53 kiloyum boyum 161 cm diyet yapmıyorum sadece sabahları kahvaltıdan önce yarım saat spor yapıyorum sıkılasmak için kilo vermek gibi bi derdim yok ama acaba yinede diyettemi yapsam ki yani normal yediğim zaman sıkılaşmazmıyım diye düşünüyorum:26:
kızlar benim üst kısmım ince ama bacaklarım kalın kalçam basenlerim var.
bir ara silim in 6 ve callanetic yaptım çok memnun kaldım ama uzun bir süre spor yapmayıp yediklerime de dikkat etmeyince kilo aldım pantalonlarıma giremiyorum.
şimdi yürüyüş yapıyorum,basen ve bacaklarımı da inceltmek istiyorum ama acaba bu sporu mu yapsam silim in 6 yı mı yapsam kararsızım.
biraz uzattım kusura bakmayın size sorum şu bu spor bacak ,kalça ,basen inceltiyor mu? cevaplarsanız sevinirim.
canım ben 1. leveli bitirdim valla en çok bacaklarım ve kalçam ağrıdı demekki oralar iyi çalışıyo diye düşünüyorum
sağ ol tatlım cevapladığın için.en çok göbekten mi bacaktan mı inceldin?
bende level 2ye geçiyorum pazartesi ya bişey sorcam ben simdi kilolu değilim normalde.53 kiloyum boyum 161 cm diyet yapmıyorum sadece sabahları kahvaltıdan önce yarım saat spor yapıyorum sıkılasmak için kilo vermek gibi bi derdim yok ama acaba yinede diyettemi yapsam ki yani normal yediğim zaman sıkılaşmazmıyım diye düşünüyorum:26:
Canım ben normal yiyerek sıkılastım diyeti bıraktım.Merak etme sende sıkılasırsın
Bu gün gittim DVD sini aldım.
1. level i kaç gün yaptınız acep?
Dün youtubeden izleyip yaptım bu gün saatler ilerledikçe bacaklarım bi ağrıyo bi ağrıyo sormayın.
Her gün nasıl yaparım bilmiyorum.
Levellerfin arasını kaçar gün tuttunuz?
(Bütün cehaletimde ortaya çıktı.)
canm sağol valla içim rahatladı yoksa kasıcaktım kendimi yemicem diye
her level 10 gün sürüyor level arası diyede birsey yok
Levellerfin arasını kaçar gün tuttunuz?
(Bütün cehaletimde ortaya çıktı.)
Sağol arkadaşım ara ile kasteddiğim süreleriydi zaten sağol