Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

devam et .. ya wc ye cıkmamışsındır.. yada oruc tutuyorsan iftarda su yemek falan yüklenmişsindir....normaldir..

hmm olabilir belkide.. ben bugün oruc tutmaya baslamıstım ama son damlalar geldi regldim :)) saat 5 gibi bozmak zorunda kaldım ve iftarda yemek yedim su içtim falan şiştim belkide dediğin gibi ondandır =)

veeeee level 2/6 da bitti kaldı 4 haydi dayan şebooo
şimdi zumba dancing yapalımm kopp kopp

bende yapmak istiyorum nereden izliyorsunuz acaba

çok geçmiş olsun. Kağıt falan mı kesti acaba elini.

Benim bugun ikinci gunum ama her yerim cok agriyor.Nasil yapicam :26:

benim bugün 3 oldu. bacaklarımdan eğilemiyorum İ

kızlar demin 1-3. bitti çok terledim Şok bir haber kotumun içine girdim ama üstüme bol tişört giydim çünkü oturduğum anda göbeğm fırlıyor. Doğum sonrası regl olamadım ondanda kaynaklanabiilri gibi düşünüyorum bakalım. birde dombel alacaktım ya eşim eminönüne gitti ondan rica ettim ben 2 kg alırmısın demiştim satıcı adam demiş 2kg ağır gelir diye 1 kg almış iyikide öyle yapmış bana çok ağır gelecekmiş 2, 1 çok ideal oldu.
Yarında tekrar yazarım 65 kilo olmama her sabah 5 her akşam 6 kilo :

1/7 bitti ve hala şınav çekemiyorum vay arkadaş fark ettim sadece kollarım inip kalkıyo vücütta bi oynama yok Level 1 de çok sıktı bi 2 ye geçseydim iyiydi hani,gerçi iyi olur mu bilemem Bide bacaklarım falan gitmişte göbeğim çok gitmedi gibi yaa

Son düzenleme:

ben de bugün level 1 bitirdim yarın level 2 sonundaaaben de hala şınav çekemiyorummm popo havada duruyo kollar inip kalkıyo

merhaba arkadaslar,

az önce level 1'i yaptım ama anlayamadıgım 30 gün boyunca mı level 1'i yapacağım :26: 2. gün level 2ye mi geciceğim ? yoksa level 1e devam mı :44:yapan arkadaslar yardımcı olurmusunuz ? :S

Canım 10 gün level 1,10 gün level 2,10 günde level 3 yapıyosun,ben levellerın arasında 1 yada 2 gün ara vermeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim:44: Bu arada nasıl hissediyosun bakalımm

merhaba hello_kitty : bilemiyorum sadece elimden kanlar geldiğini fark ettim. iftardan sonra da sporumu yaptım.

kızlar bu arada ben de sırtıma ince bir yastık koyupta mekik çekiyorum yoksa boynum ağrıyor.

Canım 10 gün level 1,10 gün level 2,10 günde level 3 yapıyosun,ben levellerın arasında 1 yada 2 gün ara vermeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim:44: Bu arada nasıl hissediyosun bakalımm

sence vücut dinlenme süresine alışmaz mı?
daha zor olan bir level a geçiyorsun ya hemen yapmak daha iyi olmaz mı?

merhaba hello_kitty : bilemiyorum sadece elimden kanlar geldiğini fark ettim. iftardan sonra da sporumu yaptım.

kızlar bu arada ben de sırtıma ince bir yastık koyupta mekik çekiyorum yoksa boynum ağrıyor.

allah kabul etsin bu arada, iyi bari en azından spor bitmiş. Bende öyleydim spor salonundaki hoca dedi ki kendimi tamamen yere bırakmıyor kasıyormuşum belini dayaman gerekiyor dedi muhtemelen sende de öyle kürek kemikleriin arası boş kalıyorsa ondandır. Yastığıda oraya koyuyorsan diye düşündüm.

ben yatıyorum benim bebek ağlar. Yarın grçüşrüz

aaaaaaa ben bunu hiç düşünmemiştim bak şimdi anladım. ben gerçekten belime değil boynuma veriyorum baskıyı demek ki önemli olan bel. yarın bir de öyle deneyeyim bakalım. teşekkür ederim tatlım:)

aaaaaaa ben bunu hiç düşünmemiştim bak şimdi anladım. ben gerçekten belime değil boynuma veriyorum baskıyı demek ki önemli olan bel. yarın bir de öyle deneyeyim bakalım. teşekkür ederim tatlım:)

rica ederim canım inşallah faydası olur.

zumba başlığı aldında paylaştım canım linki 20 dakikalık bir bölüm gayet eğlenceli sıkılaştırıcı

teşekkür ederim başlığı bulayım oradan alırım linki çok sağolasın.

bugün eşim evde olduğu için sabahtan yaptım jillianı yani sabah denilemez az önce diyelim 12 olmadı ya daha saat sabah sayıyorum
öğleden sonra ve akşam muhtemelen dışarda olucaz gezicez. bütün hafta ben de sıkıldım yani evde :))))

level 2/7 bitti şükürrr... hadi kızlar durmak yok jillian ile devam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…