- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.981
Kızlarrrr selamm
Jillian Level 1/5 bitti Terliyorum hareketleri yaparken bacaklarım falan baya çalışıyor farkındayım ama karnım sanki dahada çıktı gibi yani şöyle söyliyim göbeğim daha belirginleşti bunun sebebi sıkılaştığım için göbekmi bir araya toplandı acaba??
veeeee level 2/6 da bitti kaldı 4 haydi dayan şebooo
şimdi zumba dancing yapalımm kopp kopp
kızlar üzerimde bir uğursuzluk mu var ne?
anlamadım tam jillianı açtım sporumu yapacaktım bir anda elim kesildi ama nasıl kan akıyor.
tabii sporum yarım kaldı ve ben kanı zar zor durdum.
akam bir daha yapmaya başlayacam. bu sefer inşallah:18:
Benim bugun ikinci gunum ama her yerim cok agriyor.Nasil yapicam :26:
1/7 bitti ve hala şınav çekemiyorum vay arkadaş fark ettim sadece kollarım inip kalkıyo vücütta bi oynama yokLevel 1 de çok sıktı bi 2 ye geçseydim iyiydi hani,gerçi iyi olur mu bilemem Bide bacaklarım falan gitmişte göbeğim çok gitmedi gibi yaa
ben de bugün level 1 bitirdim yarın level 2 sonundaaaben de hala şınav çekemiyorummm popo havada duruyo kollar inip kalkıyo
merhaba arkadaslar,
az önce level 1'i yaptım ama anlayamadıgım 30 gün boyunca mı level 1'i yapacağım :26: 2. gün level 2ye mi geciceğim ? yoksa level 1e devam mı :44:yapan arkadaslar yardımcı olurmusunuz ? :S
Canım 10 gün level 1,10 gün level 2,10 günde level 3 yapıyosun,ben levellerın arasında 1 yada 2 gün ara vermeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim:44: Bu arada nasıl hissediyosun bakalımm
sence vücut dinlenme süresine alışmaz mı?
daha zor olan bir level a geçiyorsun ya hemen yapmak daha iyi olmaz mı?
merhaba hello_kitty : bilemiyorum sadece elimden kanlar geldiğini fark ettim. iftardan sonra da sporumu yaptım.
kızlar bu arada ben de sırtıma ince bir yastık koyupta mekik çekiyorum yoksa boynum ağrıyor.
Canım 10 gün level 1,10 gün level 2,10 günde level 3 yapıyosun,ben levellerın arasında 1 yada 2 gün ara vermeyi düşünüyorum da nasıl olur bilemedim:44: Bu arada nasıl hissediyosun bakalımm
allah kabul etsin bu arada, iyi bari en azından spor bitmiş. Bende öyleydim spor salonundaki hoca dedi ki kendimi tamamen yere bırakmıyor kasıyormuşum belini dayaman gerekiyor dedi muhtemelen sende de öyle kürek kemikleriin arası boş kalıyorsa ondandır. Yastığıda oraya koyuyorsan diye düşündüm.
ben yatıyorum benim bebek ağlar. Yarın grçüşrüz
bende yapmak istiyorum nereden izliyorsunuz acaba
aaaaaaa ben bunu hiç düşünmemiştim bak şimdi anladım. ben gerçekten belime değil boynuma veriyorum baskıyı demek ki önemli olan bel. yarın bir de öyle deneyeyim bakalım. teşekkür ederim tatlım:)
zumba başlığı aldında paylaştım canım linki 20 dakikalık bir bölüm gayet eğlenceli sıkılaştırıcı