- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.961
Kızlar ben sporcu gıdalarından almak istiyorumda hangisini alacağıma karar veremiyorum Amino asit var creatin l.carnitin var spor esnasındaki verimi artırmak istiyorum çünkü malesef yeterince enerjim yok.Bir oturdummu bi daha yerimden kalkamıyorum.Bu enerji tabletlerinden kullanıp yerinde duramayan sürekli enerjik ne kadar iş spor yaparsam yapayım pilim bitmesin yahu ne çok şey istiyorum dimi.
Bebeğin kaç aylık canım
Hosbuldukkkk :) Sinav cekemedimmm ben zar zor dayandimm ama sonun da bitirebildim.
Ve zor dus aldim basim dondu,herhalde tansiyonum dustu ilk gun oldugu icin.Sizin ilk gunleriniz nasildi ?
tam 3 gün ara verdim.... reglim bayağı bir yoğundu..... ama şimdi canım hic istemiyor yaaaaaaaa
Performansı arttırmak için,kuru üzün yiyebilirsin .Uzmanlar spor yapan insanların ,spor öncesi kuru üzüm yiyerek hızlı ve güçlü enerji sağlayabildiklerini söylüyorlar.Cnm daha önce creatin kullanmıştım ve çok ta etkisini görmüştüm spor esnasında yorulmak bilmiyorsun.Spordan önce ya yinemi demektense kalkıp spora başlamak için bile kendimi hazırlamak motive etmek için beklemektense önce gaza gelip başlayıp sonra en ufak bir aksaklıkta ara vermektense bu şekilde bir çok sporcunun kullandığı gibi performansı ve spordaki verimi artırmak en iyisi değilmi.
Popomu aman benimkide küçülmese bari küçülmemesi için diyet yapmıyorum o yüzden.Ay sakın sürekli aynaya bakma sonra takıntı haline geliyo söyliyim.Bende öyleyim soyunsam aynaya bakıyorum giyinsem aynaya bakıyorum spor yapıyorum arkasından aynaya bakıyorum insanında psikolojisi bozuluyo sonra takıntı oluyo.Bu huyumuzdan vazgeçelim bence.
enerji içeçeği içmemenizi öneririm.gerçekten ciddi zararları var ve hiçbir hekim de önermiyorkaldı ki bizler profesyonel sporcu değiliz.:44: onun yerine spordan önce kahve içebilirsiniz mesela kafein enerjik hissetmenizi sağlar spordan veriminizi artırır
sakııınn ne kendin ic nede başkasına tavsiye et..
tam 3 gün ara verdim.... reglim bayağı bir yoğundu..... ama şimdi canım hic istemiyor yaaaaaaaa
evet bende bişey olmaz rahat yaparım diye aldım başlarda zorlanıyodum ama şimdi daha rahat yapıyorum level 2 de çok zorlarsa 1 ltlik şişelerle çalışıcam artık napalımbu arada sen neyi 3 kg ile yaptın jillianı mı
evet cnm jillianı ilk gün 3kg luklarla yaptım sonuna kadarda sabrettim ne akla yaptım öle bişeyi anlayamıyorum hala
bende şişeyle yapıyorum valla cnm en iisi o ki o bile yoruyor yani çünkü sayılar fazla ve kolları öne kaldırmak bence zor?
Maşallah diyorum sana ama bidaha alma eline o dumbelları bencebakalım level 1 de idare ediyorum 2 de görücez kim kimi zorluyo
yok yok almıyorum zaten ben onları önceden sadece bilindik bi kaç dumbel hareketi için kullanıyodum ama jill ile imkansızz,,,inş emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz
video linkini hala bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
kızlar üzerimde bir uğursuzluk mu var ne?
anlamadım tam jillianı açtım sporumu yapacaktım bir anda elim kesildi ama nasıl kan akıyor.
tabii sporum yarım kaldı ve ben kanı zar zor durdum.
akam bir daha yapmaya başlayacam. bu sefer inşallah:18:
veeeee level 2/6 da bitti kaldı 4 haydi dayan şebooo
şimdi zumba dancing yapalımm kopp kopp
zumbayı indirebiliyormuyuz elinizde link varmı?
çok zorlandım bugün ya.
neyse ki 1\5 te bitti..
biri bana regl olmuşken spor yapıcaksın dese çok gülerdim ama yaptım oldu
canım linkler bunlar ben youtube dan indirdim ama sayfa 189 da başka indirme linkleri de var..video linkini hala bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
kızlar üzerimde bir uğursuzluk mu var ne?
anlamadım tam jillianı açtım sporumu yapacaktım bir anda elim kesildi ama nasıl kan akıyor.
tabii sporum yarım kaldı ve ben kanı zar zor durdum.
akam bir daha yapmaya başlayacam. bu sefer inşallah:18: