Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben hardline l .carnitine kullandım

Bebeğin kaç aylık canım

canım bende 70 in altına 2 seneidr hiç düşemedim bakalım neler olacak.

6 aylık canım.

Hosbuldukkkk :) Sinav cekemedimmm ben zar zor dayandimm ama sonun da bitirebildim.
Ve zor dus aldim basim dondu,herhalde tansiyonum dustu ilk gun oldugu icin.Sizin ilk gunleriniz nasildi ?

benim tansiyonum düşmedi ama 2. gündü dün bacaklarım kopuyor çok zorlanıyorum bugün 23:30 olsun diye bakınıyorum akşam dışarıda olacağız belki erken yaparım bugün

tam 3 gün ara verdim.... reglim bayağı bir yoğundu..... ama şimdi canım hic istemiyor yaaaaaaaa

aaa olmaz canım regl sonrası insan şiş olabiliyor yap terlersin kaç kilon kaldı senin

Performansı arttırmak için,kuru üzün yiyebilirsin .Uzmanlar spor yapan insanların ,spor öncesi kuru üzüm yiyerek hızlı ve güçlü enerji sağlayabildiklerini söylüyorlar.
Tatlım motivasyon için de ,vucudunu çok beğendiğin bir mankenin fot.nı spor yaparken göz önünde bir yere koyabilirsin .Ben öyle yapıyorum :) pes edecek gibi olduğumda diyorum Maritsa şu an bırakırsan,hiçbir zaman o kız gibi olamayacaksın :)

Ne yazık ki istesek de istemesek de küçülüyor ben de diyet yapmıyorum ama ufakcık birşey kaldı .Ayyyyyy evet canım ben de aynen senin anlattığın gibiyim .Hatta sporu bile aynanın karşısında yapıyorum :)))) takıntı haline geldi ,nasıl vazgeçecegiz bu huyumuzdan bilmiyorum :))))))

sakııınn ne kendin ic nede başkasına tavsiye et..

Sahiden mi kızlar ya benim annem de çok yorgun olduğunda içiyor .Söyleyim içmesin o da.

tam 3 gün ara verdim.... reglim bayağı bir yoğundu..... ama şimdi canım hic istemiyor yaaaaaaaa

Hangimizin istiyor ki ,ama başladığımız işi bitirmek zorundayız .Allahın izinliyle ,Jillian ın bütün programlarını hepimiz bitireceğiz inş :) yarıda bırakmak yok arkadaşlarrrrrrr .

Son düzenleme:
evet bende bişey olmaz rahat yaparım diye aldım başlarda zorlanıyodum ama şimdi daha rahat yapıyorum level 2 de çok zorlarsa 1 ltlik şişelerle çalışıcam artık napalım bu arada sen neyi 3 kg ile yaptın jillianı mı

evet cnm jillianı ilk gün 3kg luklarla yaptım sonuna kadarda sabrettim ne akla yaptım öle bişeyi anlayamıyorum hala
bende şişeyle yapıyorum valla cnm en iisi o ki o bile yoruyor yani çünkü sayılar fazla ve kolları öne kaldırmak bence zor?

Maşallah diyorum sana ama bidaha alma eline o dumbelları bence bakalım level 1 de idare ediyorum 2 de görücez kim kimi zorluyo

Maşallah diyorum sana ama bidaha alma eline o dumbelları bence bakalım level 1 de idare ediyorum 2 de görücez kim kimi zorluyo

yok yok almıyorum zaten ben onları önceden sadece bilindik bi kaç dumbel hareketi için kullanıyodum ama jill ile imkansızz,,,inş emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz

kızlar üzerimde bir uğursuzluk mu var ne?
anlamadım tam jillianı açtım sporumu yapacaktım bir anda elim kesildi ama nasıl kan akıyor.
tabii sporum yarım kaldı ve ben kanı zar zor durdum.
akam bir daha yapmaya başlayacam. bu sefer inşallah:18:

Cok gecmil olsun canm bende smdi açtım videoyu ilk defa yapıcam oruclu biraz zor olacak ama neyse

video linkini hala bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz
canım linkler bunlar ben youtube dan indirdim ama sayfa 189 da başka indirme linkleri de var..

1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube

3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube

geçmiş olsun canım..

Kızlarrrr selamm

Jillian Level 1/5 bitti Terliyorum hareketleri yaparken bacaklarım falan baya çalışıyor farkındayım ama karnım sanki dahada çıktı gibi yani şöyle söyliyim göbeğim daha belirginleşti bunun sebebi sıkılaştığım için göbekmi bir araya toplandı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…