Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım başta çok zorlama,her harekete yetişecem diye zaten yetişilmiyor,yavaş yavaş hakkını vererek yapıyosun ama ilk gün fazla kasma sonra duruma göre davran..

büşracım süpersin tebrik ederim

aynen öyle oluyor atlı koşturuyor gibiyim, şınav çekemiyorum çok komiğim. Tavsiyeler için teşekkür ettim.

selamlar ben beledğiyenin 3 günlük spor merkezine gidiyordum. Ramazan dolayısıyla gidemeyeceğimden jilliana sardım :) bakalım çok merak ediyorum. acaip farketmişsin devam ramazana kadar böle giderse ramazan sonrasına gereğin kalmaz gibime geliyor :)

göbek en zor gidenmiş bende de duruyor :) insanın duruşunu herşeyini etkiliyor, Benim en uç hayalim 60 kilo olmak :d eylüle kadar 65 kilo olursam çok mutlu olucam.
eskiden kot giyiyordum ahh ahhh

bugün 1.2 yapacağım dombel almadım kendime yarın bakacağım 2 kiloluk bulduğum yerde alacağım. Ramazan boyunca jillian ile devam edeceğim. Ramazandan sonra Hem spor salonu ve jillian. Bebek olayları yüzünden aldığım kilolar milleti gerdi sanırım bana obez muamelesi çekiyorlar. Geçen haftalarda tatile gittik geldiimden beri disipline edemedim kendimi ve bugün son kola zero ve son pide mi yedim. Ben tatlıyı kesemiyorum ekmeği kesiyorum.
Ekmek makarna pilav tuz çok rahat bırakabiliyorum ama tatlııı olayı bende çok feci onda da azaltıcam. 70 kiloyum dmeiştim ya demin bir baktım 71 olmuşum ters etki yaptı sanırım
her akam 23:30 da yapıcam çünkü bebeğim uyanır yarım kalır diye yapamıyorum. Fit oluruz demi. 65 layım saçlarımı kısacık kestireceğim.

hedeflerimiz ve kilolarımız aynı bende 71.5 kilodayım ama ben daha bekarım evlenip doğursam heralde 90 ı görürüm rahat :/

bugün Level 1'in 4.sünü bitirdim terledimm Basenlerimde incelmeler olduğunu görüyorum ama simitlerim cıkmıstı hafif onunla göbek gitmiyor acaba gider mi ?

hedeflerimiz ve kilolarımız aynı bende 71.5 kilodayım ama ben daha bekarım evlenip doğursam heralde 90 ı görürüm rahat :/

88 89 gördüm 90 nasip olmadı :))) için rahatlasın diye söylüyorum. 65 eylüle kadar hedefledim ama baklaım neler olacak.

Bi kac gundur topige bakiyordum en sonun da karar verdimm baslamaya :)
Cok terledim ve bacaklarim hala titriyorrrrr

hoşgeldin :)

bugün Level 1'in 4.sünü bitirdim terledimm Basenlerimde incelmeler olduğunu görüyorum ama simitlerim cıkmıstı hafif onunla göbek gitmiyor acaba gider mi ?

göbek çok zor gidiyor diyorlar birde havuç suyu yağ yakıyormuş ben içemiyorum belki siz içebilrsiniz.

kıslar

1'in 2.bitti klima altında yaptım ama çok terledim dün daha çok terlemiştim. bacaklarım ağrıyor şınava biraz yaklaşabildim sanırım

Bebeğin kaç aylık canım

Hosbuldukkkk :) Sinav cekemedimmm ben zar zor dayandimm ama sonun da bitirebildim.
Ve zor dus aldim basim dondu,herhalde tansiyonum dustu ilk gun oldugu icin.Sizin ilk gunleriniz nasildi ?

Hosbuldukkkk :) Sinav cekemedimmm ben zar zor dayandimm ama sonun da bitirebildim.
Ve zor dus aldim basim dondu,herhalde tansiyonum dustu ilk gun oldugu icin.Sizin ilk gunleriniz nasildi ?

Ben ilk gün ölüyorum sandım bildiğin domates kırmızısına dönmüştüm bugün 1/6 yı yaptım ve hala şınavda oldukça zorlanıyorum bide şu dumbellerı kaldırıp sağa sola diz kırıyoruz ya onda bi sağ elimi bi sol elimi kaldırıyorum dumbellarımda 2 kglık ondan sanırım.

Yaa bende mosmor oldum yuzumu ilk defa boyle gordum Insallah zamanla alisiriz.Sende bir degisiklik oldu mu 6.gunde :)

arkadaşlar ya ben ekmeği tamamen kestim 8 gündür ama tartıda bir hareket yok neden acaba? 70 de takılı kaldım
sadece ekmekle olabileceğini sanmıyorum yaediklerini en azından eskisine göre yarıya düşür ve bol su içç...
ben mesela gün içinde sabah nesfit öğlen aktivia galeta bunlarla atıştırıyorum,,akşamda eve gidince sofra hazır oluyor 3-4 kaşık yemek salata yoğurt yiyorum ekmek hiç yemiyorum suyla şişiriyorum ve acıkmıyorumda,pazartesi başladım diyete 700. gr verdimjilliandada 1/5 yaptım(2/4deydim diyet yapmadığım için sıfırladım başa döndüm)
benimde sonlara doğru gözlerimde kararma oluyor sıcağın ve çok terlemenin etkisi bayılsamda devam ediyorum başıma bişey gelmeden kurtulsaydım şu göbekten
2kg dumbel hiç tavsiye etmiyorum ben başta 3 kiloyla yaptım kaslarım yırtılacaktı nerdeyse,üstelik ben o dumbellarla rahat çalışıyordum ama bundaki hareketler için fazla oluyor ideali 1kg test ettim onayladım
Yaa bende mosmor oldum yuzumu ilk defa boyle gordum Insallah zamanla alisiriz.Sende bir degisiklik oldu mu 6.gunde :)
alışırsınnız kızlar hergün yüzünüz kırmızı mor karışımı garip bi renk alınca

Kızlar ben sporcu gıdalarından almak istiyorumda hangisini alacağıma karar veremiyorum Amino asit var creatin l.carnitin var spor esnasındaki verimi artırmak istiyorum çünkü malesef yeterince enerjim yok.Bir oturdummu bi daha yerimden kalkamıyorum.Bu enerji tabletlerinden kullanıp yerinde duramayan sürekli enerjik ne kadar iş spor yaparsam yapayım pilim bitmesin yahu ne çok şey istiyorum dimi.

Tatlım onun yerine enerji içeceklerinden içsen daha iyi olur sanki :26:

Level 2/3 geçtim Hiç istemediğim yerlerim inceliyor popom sanki küçülmüş gibi ölçtüm 1 cm incelmişim .Kadın dediğin ,kalçalı popolu mopolu olur :) olacak iş mi şimdi .

Ya bir de sabah göbeğime bakıyorum :44: harbiden incelmişim diyorum :) sonra gece yatmadan önce tekrardan bir aynanın karşına geçiyorum ,bakıyorum halen benimle göbüşüm acaba yediklerim mi şişliklik yapıyor

Son düzenleme:
Cnm daha önce creatin kullanmıştım ve çok ta etkisini görmüştüm spor esnasında yorulmak bilmiyorsun.Spordan önce ya yinemi demektense kalkıp spora başlamak için bile kendimi hazırlamak motive etmek için beklemektense önce gaza gelip başlayıp sonra en ufak bir aksaklıkta ara vermektense bu şekilde bir çok sporcunun kullandığı gibi performansı ve spordaki verimi artırmak en iyisi değilmi.
Popomu aman benimkide küçülmese bari küçülmemesi için diyet yapmıyorum o yüzden.Ay sakın sürekli aynaya bakma sonra takıntı haline geliyo söyliyim.Bende öyleyim soyunsam aynaya bakıyorum giyinsem aynaya bakıyorum spor yapıyorum arkasından aynaya bakıyorum insanında psikolojisi bozuluyo sonra takıntı oluyo.Bu huyumuzdan vazgeçelim bence.

enerji içeçeği içmemenizi öneririm.gerçekten ciddi zararları var ve hiçbir hekim de önermiyorkaldı ki bizler profesyonel sporcu değiliz.:44: onun yerine spordan önce kahve içebilirsiniz mesela kafein enerjik hissetmenizi sağlar spordan veriminizi artırır

Ya canım oldu pantolonlarım falan daha bol oluyo ama daha hiç ölçmedim 10.günde ölçücem annem küçüldün diyo da ben pek farkedemedim,hatta altbacaklarım kalınlaşmış gibi geldi,ama sanırım o benim takıntım

2kg dumbel hiç tavsiye etmiyorum ben başta 3 kiloyla yaptım kaslarım yırtılacaktı nerdeyse,üstelik ben o dumbellarla rahat çalışıyordum ama bundaki hareketler için fazla oluyor ideali 1kg test ettim onayladım

evet bende bişey olmaz rahat yaparım diye aldım başlarda zorlanıyodum ama şimdi daha rahat yapıyorum level 2 de çok zorlarsa 1 ltlik şişelerle çalışıcam artık napalım bu arada sen neyi 3 kg ile yaptın jillianı mı

sakııınn ne kendin ic nede başkasına tavsiye et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…