Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba şebnem biraz sonra bende 2/7 yapıcam.bu sıcakta nasıl olcak bilmiyorum ama mecbur yapılacak..
baktımda listede adın yok.başlama tarihini kilo boy yaş göğüs bel böbek kalça ölçülerine bildirirsen listeye ekleyim.başlama ölçülerini verirsen yarın ölçüm günü yarında yeni ölçülerini verirsin.o.k.

haftada 1 gün dinlenmelisiniz.. kaslarınız şişmesin diye

1 gün dinlenmenin kasların şişmesine etkisi olmaz bence
sonuçta 10 gün aralıksız çalışmak hacim kazandırır.1 günün etkisi olacağını düşünmüyorum.bence aralık vermeden direkt level2 ve level 3e geçmek daha mantıklı.vücut kendini dinlenmeye alıp salma fırsatı bulamadan daha ağır bir egzersiz başlayınca metabolizma hızı artar ve daha çok yağ yakılır

Son düzenleme:
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh

kızlar yeni konu açtım.sizleride jilliana ek olarak buraya davet ediyorum.

özellikle basen ve kalçalarından şikayet edenlerle burada buluşuruz...

jillian ve Debie ye ek olarak Mari nin bu basen ve kalça çalıştıran egzersizini denedim.kalça ve basenlerim felaket yandı.
hergün bunuda yapıcam.denemekten birşey kaybetmezsiniz.
yapanlar yorumlarını paylaşırsa memnun olurum ...

18 dakikalık bir video...

jillian la kardio yağ eritme
debie yle karın kasları
Mari yla basen ve kalça

artık incelmezsem yazık bana...

bugün dinlenme günü yapıyorum kendime 5 gün yaptım

Son düzenleme:
Selam kızlar.Dünden önceki gün ilk kez Jiliyi yapamadım kızlar çünkü öğleden sahura kadar sular kesikti.Duş alamayacağım için yapamadım.Ama dün acısını çıkardım:)
Ben hiç leveller arasında mola vermedim.Kasları dinlendirmek için mola verilmeli doğru ama bu günde en az 2 saat spor yapanlar içinBiz yarım saat yapıyoruz ya kaslarımız çokta yorulup şişmiyor:)

ben maalesef başlarken ölçemedim. level 1 bitti level iki 5 gün yapmıştım tatile gittim orada net yoktu yapamadım sonra level 2ye yeniden başladım. maalesef ölçü veremiyorum. fotomu çektim level 2 başında bi de level 3 bitince çekicem. öyle artık anlaşılcam.

ölçüler nerde ben görmedim.benimdebugün level1/5.günü benide alın listeye arkadaşlar

göğüs:88 bel:75 göbek:92 kalça:102

Son düzenleme:
bugün killer buns yaptım regl oldugum için oruc tutmuyorum terler agzıma giriyor resmen orucluyken ne yapıcam ayrıca susuzluktan tıkanıp kalmam dimi:26:

bugün killer buns yaptım regl oldugum için oruc tutmuyorum terler agzıma giriyor resmen orucluyken ne yapıcam ayrıca susuzluktan tıkanıp kalmam dimi:26:

canım ben iftardan 2 saat sonra filan yapıyorum. zaten gün içerisinde oruçluyken çok su kaybı oluyo, o yüzden çok sağlıklı olmaz oruç vakti spor yapmak.

canım oruçluyken yapma bence.
zaten suya çok ihtiyacımız oluyor. spor sırasında bir de oruçluyken tahmin edemiyorum.
spor değil işkence olur.

1/8 başarıyla tamamlandı,bugün nedense zorlandım biraz,bir de kızlar şimdi bu shred bitince rippede başlıcam bide şu yemek listei varya yanında onu uygulasam daha çok kilo verirmiyim ki:44:

Meraba kızlaaaaaaaaaaarrrr

ben uzuuuunca bi süredir burda yazdıklarınızı okuyorum, ben de başldım ve bugün level 1'i bitirmiş bulunuyorummmm

level2 rahmet okutcak galiba level1'e... bakalım... yarın level2'de ilk günüm...

Hemen kısaca kendimi tanıtayım

Çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim bi yandan da... Dünyanın en harika sevgilisine sahibim, evlilik planlarımız hazır, aileler isteme günü belirliyo. tabi daha düğüne 3 sene var... Neyse sevgilim beni her halimle(!) beğendiğini söylediği için ben kendime bakmamaya başladım sanırım(başka sebep bulamıyorum ve utanıyorum kendimi bu kadar salmış olduğum için...) tanıştığımızdan beri 15 kg aldım, ve sarktım, pörsüdüm, çatladım, patladım, fırtladım, selülit yaptım, filan...

Boyum 1.76, yaşım 25, eski kilom 58, yeni kilom 73'tü jillian'a başlamadan önce... Artık 69

Tabi ben kendimi bileli diyet yaparım, hatta ne duyduysam yaparım ve 2 gün sürer. saçma sapan rejim yapmakla sağlığımla oynadığımı, bir ay önce yüksek ateşim düşürülemeyince ve ben bir hafta boyunca 40'a vuran ateşle kavrulunca farkettim. Bi de sürekli düşük olan tansiyonum fırlayıp da düşürülemeyince... 2 kez apar topar acile gittim ve buz şoklarıyla havale geçirmekten kurtuldum. Sadece şok diyetler yüzünden... zayıflama hapı asla kullanmadım zaten ömrüm boyunca... Sonra bu topiği takip etmeye başladım, hatta her sabah ilk işim oldu.

Vücut ölçülerimi başlangıçta bilmemekle beraber kıyafet üzerinden güzel göründüğümü söylerlerdi 73 kiloyken bile, biraz da genlerimin meyvesini yiyenlerdenim... ama dışı sizi yakar içi beni bence aslında farketmeden 10 tane çocuk doğurmuş olabilirim. Böyle sarkılmaz, çatlanılmaz yahu... Daha yaş 25...

Neyse uzatmiyim, karar verdim sağlıklı zayıflamaya ve ömrümde ilk kez düzenli spor yaptım. Canım ne isterse yedim ama sadece biraz azaltarak. 10 günde sonuç mükemmel, bence mucize...
Diz kapağımdan yukarı çekemediğim pantolonuma girebiliyorum... Karnım düzleşti... Günde 1 bardak su içmeyi aklına getiremeyen ben, su içmeye başladım, dik duruyorum, mutlu uyanıyorum.

Hepinize kocaman teşekkürler:13::13::13:

Aynen devammmmm

Herkese iyi sahurlar, bol su içmeler

Son düzenleme:

Tebrik ederim cnm haa şöyle gelişmeleri sonuçları bizimle paylaşınki benim gibi tembel olanlarda iyice gaza gelsinler.

haftada 1 gün dinlenmelisiniz.. kaslarınız şişmesin diye
zaten internette jillianı araştırırken orjinal kaynaklarda hep haftada 6 gün diyor. ama ben genelde her gün yapıyorum. belki bu hafta 2. level bitince 1 gün ara veririm. çünkü dün cidden zorlandığımı hissettim. nedense pazar günleri çok zorlanıyorum :44:
belki pazar günleri dinlenme günü olmalı... zaten yaklaşık 1 haftadır falan sadece jillian yapıyorum, bisiklete binemiyorum o kadar sıcak ki, bazen nefes bile alamıyorum bu nemde ((
şebnemin zumbasını deneyeceğim, oğlumla birlikte eğlenerek yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…