Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hoşgeldin zamanigelmekuzerekiii; her pazartesi tartılma ve ölçüm günümüz senide ekliyorum listeye diğer link olan gelişme ve sonuç grubumuzdan listeleri takip edebilirsin canım...tekrar hoşgeldin..
her pazartesi ölçülerini vermeyi unutma....

ölçüler nerde ben görmedim.benimdebugün level1/5.günü benide alın listeye arkadaşlar

göğüs:88 bel:75 göbek:92 kalça:102

ebruli aramıza hoşgeldin...senide listeye ekledim.listemiz diğer linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...els-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz-15.html

her pazartesi ölçülerini bildirisen sevinirim.eksik bilgilerin var..onlarıda tamamlarsak memnun olurum.

bu linki sadece sonuç grubu olarak kullanıyoruz.diğer yorumları burada paylaşıyoruz.ölçüler orada

arkadaşlar bu videolar nasıl indiriliyor bugün bende başlamak istiyorum video sitesinde açınca kitleniyor banada link gönderirmisiniz birde doğum yapalı 3.5 ay oldu problem olurmu acaba

Tebrik ederim cnm haa şöyle gelişmeleri sonuçları bizimle paylaşınki benim gibi tembel olanlarda iyice gaza gelsinler.

Sağol canımcımmmm, hoşbulduuummm

eğer okuyanlara yardımcı olcaksa; hayatımda spor yapmamış ve terlemekten nefret eden biri olarak totomu kaldırıp gunde yarım saat tere bulanmamın sebebi şunu düşünmem:
" Saçma sapan şok diyetlere harcadığım vakti, eğer birazcık jillian'a ayırmış olabilseydim şimdiye kadar, zaten çok sağlıklı ve güzel bi vücudum olcaktı. Bugün bırakırsam ya da ertelersem, eminim 2-3 ay sonra tekrar debelencem istediğim vücut için ve keşke o zaman başladığımda yapsaydım keşke... O zaman daha fazla ertelememin hiç bir anlamı yok!"

Sİze bişi anlatcam, umarım motivasyon olur. ben evde bir arkadaşımla birlikte kalıyorum. Ailelerimiz gelir gider dönem içinde memleketten. Bir hafta kadar anneannesi gelmişti bize, annesiyle beraber. Anneannesinden gözlerimi ayıramadım ama neden? Kadın gençliğinde tığ gibiymiş, asla evde oturmazmış, çok güzelmiş. Neyse kadın 30lu yaşlarının sonlarında bir salmış kendini... O kadar kilo almış ki.. Kilo problem değil de, kadın gün içinde yerinden sadece tuvalete gitmek için kalkıyo ve sürekli birilerine muhtaç durumda... Doktoru hep "spor yap yoksa tamamen yatalak olursun" diyo. Dinleyen kim... Zavallı kızlarından biri yani arkadaşımın teyzesi sırf annesi için hiç evlenmemiş. Annesi eğer biraz totosunu kaldırıp yürüyüş yapsa kendi işini kendi görcek ama yok... Sporu erteleye erteleye şimdi insanlara gittikçe daha da muhtaç hale geliyo...

Neyse bir de ev arkadaşımın babasının babası gelip bir hafta kaldı bizde. Adam 84 yaşında ama maşallahhhh Kesinlikle 55'ten fazla demezsiniz... Çünkü adam beslenmesine ve su içmeye çok dikkat ediyo, düzenli olarak muhakkak yürüyüş yapıyo... Sonuç: elinde minik bi çanta ile canı nereye isterse atlıyo uçağa oraya gidiyo, biriktirdiklerini çatır çatır sağlıkla harcıyo, ilacı bile yok. Düşünsenize 84 yaşında ve hiç ilaç kullanmıyo. Helal olsun diyorum.

İki örnek de gözümün önünde. Eminim siz de görüyorsunuzdur böyle şeyleri...

Biz kadınız, zaten her daim bir sürü sorumluluğumuz var. Bir tanecik de kendimiz için sorumluluk alsak da şu jillian'ımızı yapsak... SAdece kendimiz için... Sağlığımız için... Eminim bi arkadaşınız bile sizden yarım saat istese seve seve o yarım saatinizi ona verirsiniz. Hadi o yarım saati, ölene kadar bizim için çalışcak olan ve bakmadığımız sevgili vücudumuz için harcayalım... Ayy kendime sarılasım geldi

Seviyorum siziiiiiii ...

Yine uzattım ya kusura bakmayın

Hoşbuldummm canımmm

Diğer sayfayı da takip ediyorum ama hiç ölçü almadım ki, hatta evde ölçü alacağım bir alet de yok. hatta iple alsam diyorum ama sonra onu ölçücek düz bi cetvel bile yok

Ben parmak hesabı yazsam? Mesela pantolonumun kapanmasına 4 parmak var, şimdi 2 parmak kaldı falan diye

Ben bi çıktığımda alayım bi cetvel ya... Olmicak böyle

Son düzenleme:
arkadaşlar bu videolar nasıl indiriliyor bugün bende başlamak istiyorum video sitesinde açınca kitleniyor banada link gönderirmisiniz birde doğum yapalı 3.5 ay oldu problem olurmu acaba

canım ben indirmeden yapıyorum. Jillian michaels 30 day shred level 1 yaz youtube'a... 27 dk'lık bişe zaten, hemen görürsün... Doğum meselesini bilmiyorum canım ya, çevremde de sorabilceğim biri yok inan:44:

ya ben pek kötü saldım yaaaa.. 1. gün yaptım ..3 gün yapmasım.. 1 gün yaptım dün gene yapamadım... nolcam ben yaaaa... yapmadıkcada yapmak istemiyor insan....30 day güzeldi... ben bu 6 w6p yi pek sevemedim...

Cetvelle olmaz canım sen mezura al.çok lazım edicek çookkk.

canım ben indirmeden yapıyorum. Jillian michaels 30 day shred level 1 yaz youtube'a... 27 dk'lık bişe zaten, hemen görürsün... Doğum meselesini bilmiyorum canım ya, çevremde de sorabilceğim biri yok inan:44:

kızlar diğer sayfalarda yazmıştım.youtube da bir kere izleyince zaten bilgisayara inmiş oluyor.hergün youtube dan izleyip boşuna kotalarınızı harcamayın.

şöyle anlatayım.ilk önce bilgisayarınıza
*vlc media pilayer indirin.bu video izleme programı her zaman işinize yarar.
*sonra istediğin programı kesintisiz baştan sona youtube izle
*internet explorer açıkken sağ üst köşede araçlar var veya (alt+x) tuşla araçlar çubuğu çıkar
*internet seçeneklerine tıkla
*genel bölümden gözatma geçmişinden ayarları tıkla
*dosyaları görüntüleyi tıkla

burada bulunan dosyalar senin izlediğin girdiğin video ve resimler..dosyaları boyutuna göre sıraladığında en son dosya en son izlediğin oluyor.o dosyayı masaüstüne yapıştır.vlc media player ile aç ..ne zaman istersen izle.istersen cd ye yükle t.v. den izle..

demek istediğim izlediğimiz videolar bir kere izledikten sonra bilgisayarımızda otamatik kaydediliyor.sadece köşe bucak bir yerlerde...
adımlar uzun gibi gelebilir ama aslında 20 saniyeni almaz.

umarım yardımcı olmuşumdur..

kızlar dün yeni link açtım ziyaretinizi bekliyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...n-kalcasini-eritmek-isteyenlere-onerilir.html

bugün itibariyle;

jillian 30 day shred..................... 2/8........... ( yani level2 8.gün)kardio 27 dakika
debiie siebers slim 6 pack............12/60..........(yani 60 gün yapılacak 12.gün)karın egzersizi 10 dakika
mari winsor pilates buns&thingh... 2/60...........(yani 60 gün yapılacak 2. gün)basen-kalça egzersizi 18 dakika

yapmış bulunuyorum.pes etmiyorum.ara vermiyorum..

son bir haftada sporuma bir gün bile ara vermeme rağmen 1 cm. bile incelmesem bile kendimi iyi hissediyorum.henüz 15 gündür spor yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum.iyi bir sporun etkilerinin zaten 5 haftada belli olmaya başladığını biliyorum.bu benim 2. hafta değerlendirmem...:101:

her pazartesi kendimle ilgili yorumları paylaşırım...

Son düzenleme:

eğer dilşahın anlattıkları zor geliyorsa, keepvid diye bir site var, o siteyi açıyoruz. youtubeda da istediğimiz videoyu açıyoruz, ve linkini keepvid sitesindeki link kısmına yapıştırıyoruz. bu şekilde videoyu youtubedan indirmiş oluyoruz :)

harikasın!!!... her şeyden önce ilerleme görmediğin halde spora fazlasıyla devam etmeni tebrik ederim arkadaşım!!... gerçekten bu çok çok güzel bir şey... kararlısın ve bu kararlılığa hiçbir şey dayanmaz

bende de sanki bir durgunluk var, özellikle kiloda... neden tam bilemiyorum, diyet yapmıyorum ama eskiye göre çok dikkat ediyorum. yani yediklerimin listesini çıkarsam diyet listesi gibi bişey çıkar eminim... çayımı kahvemi 20 yıldır şekersiz içerim zaten. jilliana başladığımdan beri tatlı da yemedim doğru dürüst, yani haftada 1 yediysem o kadar... buna rağmen neden bu yerinde sayma bilmiyorum. belki de çok takılmamak gerekiyor... eşim hep diyor ki (kendisi de eski bir profesyonel sporcudur) " sen sporunu yap, kiloya ölçülere çok fazla takılma, her gün gerekeni yap sonuç zaten ne olursa olsun seni memnun edecektir"... gerçekten de spor yapmak sanki yerçekimine meydan okumak gibi sabırlı, azimli, kararlı olmak lazım, yaşam şeklimiz olması lazım

kızlarrr nbr nasıl gidiyorr tabloyu henüz incelemedim belki ölçü vermeyenler olmuştur diye örneğin ben daha ölçü alamadım
akşam eve gidince 1/7 yapacam önce ölçülerimi alıp yazacam ama spordan sonraki ölçüler yanıltıcı olacaktır çünkü...
bişey sölemek istiyorum ama şimdi ben ilk başladığımda yani geçen pazartesi akşam tartıldım 58,5 dum.cuma tartıldım 57,7düm,dün gece tartıldım pazarın gafletinden azıcık yemeyi kaçırdım ve jillde dün mola günümdü sonuç 58,1 çıktım,,,,SABAH TARTILDIM 57,4 ÇIKTIM yani kilo habire oynuyor tamam aç karnına tok karnına olayı falanda anlamadığım ben gece uyurken 700 gr nereye verdim

fotoğraflarda fark olmasına rağmen, tartı bana diyor ki malesef mervecim bir gram bile vermedin gerçi gün içerisinde tartılınca 2-3 kilo değişiyor ama işte aynı kiloyum yahu... sanırım rejim yapmadığım için.. ramazan sonrası ilk işim sıkı bir rejime başlamak olucak !!!

sıkılaşmışsındır canım ondan tartıda çıkmamıştır merak etme

bende tartıda eksik çıkmama ragmen cm olarak incelme göremiyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…