- 26 Nisan 2007
- 210
- 12
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.021
Meraba kızlaaaaaaaaaaarrrr
ben uzuuuunca bi süredir burda yazdıklarınızı okuyorum, ben de başldım ve bugün level 1'i bitirmiş bulunuyorummmm
level2 rahmet okutcak galiba level1'e... bakalım... yarın level2'de ilk günüm...
Hemen kısaca kendimi tanıtayım
Çalışıyorum, yüksek lisans öğrencisiyim bi yandan da... Dünyanın en harika sevgilisine sahibim, evlilik planlarımız hazır, aileler isteme günü belirliyo. tabi daha düğüne 3 sene var... Neyse sevgilim beni her halimle(!) beğendiğini söylediği için ben kendime bakmamaya başladım sanırım(başka sebep bulamıyorum ve utanıyorum kendimi bu kadar salmış olduğum için...) tanıştığımızdan beri 15 kg aldım, ve sarktım, pörsüdüm, çatladım, patladım, fırtladım, selülit yaptım, filan...
Boyum 1.76, yaşım 25, eski kilom 58, yeni kilom 73'tü jillian'a başlamadan önce... Artık 69
Tabi ben kendimi bileli diyet yaparım, hatta ne duyduysam yaparım ve 2 gün sürer. saçma sapan rejim yapmakla sağlığımla oynadığımı, bir ay önce yüksek ateşim düşürülemeyince ve ben bir hafta boyunca 40'a vuran ateşle kavrulunca farkettim. Bi de sürekli düşük olan tansiyonum fırlayıp da düşürülemeyince... 2 kez apar topar acile gittim ve buz şoklarıyla havale geçirmekten kurtuldum. Sadece şok diyetler yüzünden... zayıflama hapı asla kullanmadım zaten ömrüm boyunca... Sonra bu topiği takip etmeye başladım, hatta her sabah ilk işim oldu.
Vücut ölçülerimi başlangıçta bilmemekle beraber kıyafet üzerinden güzel göründüğümü söylerlerdi 73 kiloyken bile, biraz da genlerimin meyvesini yiyenlerdenim... ama dışı sizi yakar içi benibence aslında farketmeden 10 tane çocuk doğurmuş olabilirim. Böyle sarkılmaz, çatlanılmaz yahu... Daha yaş 25...
Neyse uzatmiyim, karar verdim sağlıklı zayıflamaya ve ömrümde ilk kez düzenli spor yaptım. Canım ne isterse yedim ama sadece biraz azaltarak. 10 günde sonuç mükemmel, bence mucize...
Diz kapağımdan yukarı çekemediğim pantolonuma girebiliyorum... Karnım düzleşti... Günde 1 bardak su içmeyi aklına getiremeyen ben, su içmeye başladım, dik duruyorum, mutlu uyanıyorum.
Hepinize kocaman teşekkürler:13::13::13:
Aynen devammmmm
Herkese iyi sahurlar, bol su içmeler
ölçüler nerde ben görmedim.benimdebugün level1/5.günü benide alın listeye arkadaşlar
göğüs:88 bel:75 göbek:92 kalça:102
Tebrik ederim cnm haa şöyle gelişmeleri sonuçları bizimle paylaşınki benim gibi tembel olanlarda iyice gaza gelsinler.
hoşgeldin zamanigelmekuzerekiii; her pazartesi tartılma ve ölçüm günümüz senide ekliyorum listeye diğer link olan gelişme ve sonuç grubumuzdan listeleri takip edebilirsin canım...tekrar hoşgeldin..
her pazartesi ölçülerini vermeyi unutma....
arkadaşlar bu videolar nasıl indiriliyor bugün bende başlamak istiyorum video sitesinde açınca kitleniyor banada link gönderirmisiniz birde doğum yapalı 3.5 ay oldu problem olurmu acaba
Hoşbuldummm canımmm
Diğer sayfayı da takip ediyorum ama hiç ölçü almadım ki, hatta evde ölçü alacağım bir alet de yok. hatta iple alsam diyorum ama sonra onu ölçücek düz bi cetvel bile yok
Ben parmak hesabı yazsam?Mesela pantolonumun kapanmasına 4 parmak var, şimdi 2 parmak kaldı falan diye
Ben bi çıktığımda alayım bi cetvel ya... Olmicak böyle
canım ben indirmeden yapıyorum. Jillian michaels 30 day shred level 1 yaz youtube'a... 27 dk'lık bişe zaten, hemen görürsün... Doğum meselesini bilmiyorum canım ya, çevremde de sorabilceğim biri yok inan:44:
kızlar diğer sayfalarda yazmıştım.youtube da bir kere izleyince zaten bilgisayara inmiş oluyor.hergün youtube dan izleyip boşuna kotalarınızı harcamayın.
şöyle anlatayım.ilk önce bilgisayarınıza
*vlc media pilayer indirin.bu video izleme programı her zaman işinize yarar.
*sonra istediğin programı kesintisiz baştan sona youtube izle
*internet explorer açıkken sağ üst köşede araçlar var veya (alt+x) tuşla araçlar çubuğu çıkar
*internet seçeneklerine tıkla
*genel bölümden gözatma geçmişinden ayarları tıkla
*dosyaları görüntüleyi tıkla
burada bulunan dosyalar senin izlediğin girdiğin video ve resimler..dosyaları boyutuna göre sıraladığında en son dosya en son izlediğin oluyor.o dosyayı masaüstüne yapıştır.vlc media player ile aç ..ne zaman istersen izle.istersen cd ye yükle t.v. den izle..
demek istediğim izlediğimiz videolar bir kere izledikten sonra bilgisayarımızda otamatik kaydediliyor.sadece köşe bucak bir yerlerde...
adımlar uzun gibi gelebilir ama aslında 20 saniyeni almaz.
umarım yardımcı olmuşumdur..
kızlar dün yeni link açtım ziyaretinizi bekliyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...n-kalcasini-eritmek-isteyenlere-onerilir.html
bugün itibariyle;
jillian 30 day shred..................... 2/8........... ( yani level2 8.gün)kardio 27 dakika
debiie siebers slim 6 pack............12/60..........(yani 60 gün yapılacak 12.gün)karın egzersizi 10 dakika
mari winsor pilates buns&thingh... 2/60...........(yani 60 gün yapılacak 2. gün)basen-kalça egzersizi 18 dakika
yapmış bulunuyorum.pes etmiyorum.ara vermiyorum..
son bir haftada sporuma bir gün bile ara vermeme rağmen 1 cm. bile incelmesem bile kendimi iyi hissediyorum.henüz 15 gündür spor yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum.iyi bir sporun etkilerinin zaten 5 haftada belli olmaya başladığını biliyorum.bu benim 2. hafta değerlendirmem...:101:
her pazartesi kendimle ilgili yorumları paylaşırım...
1\7 yapıcam ama deli gibi üşeniyorum şu an
Hadi kalk ve yap.Yarım saat sonra görüşürüz:)
fotoğraflarda fark olmasına rağmen, tartı bana diyor ki malesef mervecim bir gram bile vermedingerçi gün içerisinde tartılınca 2-3 kilo değişiyor ama işte aynı kiloyum yahu... sanırım rejim yapmadığım için.. ramazan sonrası ilk işim sıkı bir rejime başlamak olucak !!!