- 15 Ekim 2010
- 1.517
- 0
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.941
canım başta çok zorlama,her harekete yetişecem diye zaten yetişilmiyor,yavaş yavaş hakkını vererek yapıyosun ama ilk gün fazla kasma sonra duruma göre davran..
büşracım süpersin tebrik ederim
aynen öyle oluyor atlı koşturuyor gibiyim, şınav çekemiyorum çok komiğim. Tavsiyeler için teşekkür ettim.
canım level 1 de bugün 8. günümdü,, gerçekten ekstra hiçbir şey yapamıyorum şuan,, ramazan boyunca sadece jillianın 3 levelini bitirmeyi planlıyorum. kesinlikle benim moralim inanılmaz düzeldi, çünkü ramazanda kesin kilo alacağımı düşünüyordum, şimdi toparlanmaya başladım bile her leveli 10 gün yapıyorsun. burdaki arkadaşlar bu jillian 30 day i yaparken başka bir şeyler de yapıyorlarmış bazıları, diğer sayfaları okursan görürsün, ama dediğim gibi şuan daha ağırını kaldıramam sanırım , anca ramazan sonrasına sıkı bir rejim ve spor programı uygulayabileceğim. inşallah tezz amanda bütün fazlalıklarımızdan kurtulup fıstık gibi olucaz
selamlar ben beledğiyenin 3 günlük spor merkezine gidiyordum. Ramazan dolayısıyla gidemeyeceğimden jilliana sardım :) bakalım çok merak ediyorum. acaip farketmişsin devam ramazana kadar böle giderse ramazan sonrasına gereğin kalmaz gibime geliyor :)
bende öle cnm 58 kiloyum korse giydiğimde millet fiziğimi çok beğenir mesela benim olayım göbekk,,sanırım sende alt taraftan şikayetçisin,,,bölgesel olması insanı yoruyor hep bi yere odanlandığımız için sanki aynı duruy or sanıyr oruz bırakıyoruz sporu diyeti yada erteliyoruz,,oysaki şurda 1 ay kendimizi sıksak çook ii sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben,,,
valla canım bendee senin gibi hep salla sallla bide ye iç yaptım güya jili molalarda cabası
o yüzden pazartesi 14.günde başa döndüm bugün 1/5 yapacam sende kararlı olduğunda başa dön bencee canım ama olması gerektiği gibi yap
diyetede biraz dikkat iftarda zaten birden yüklenme yavaşş yavaşş ye yemeğini tüm işlerini bitir yatmadan bi saat önce kendin için sporunu yappp duşunu al ve uyuuuu tamammıı:13::13::13:
göbek en zor gidenmiş bende de duruyor :) insanın duruşunu herşeyini etkiliyor, Benim en uç hayalim 60 kilo olmak :d eylüle kadar 65 kilo olursam çok mutlu olucam.
eskiden kot giyiyordum ahh ahhh
bugün 1.2 yapacağım dombel almadım kendime yarın bakacağım 2 kiloluk bulduğum yerde alacağım. Ramazan boyunca jillian ile devam edeceğim. Ramazandan sonra Hem spor salonu ve jillian. Bebek olayları yüzünden aldığım kilolar milleti gerdi sanırım bana obez muamelesi çekiyorlar. Geçen haftalarda tatile gittik geldiimden beri disipline edemedim kendimi ve bugün son kola zero ve son pide mi yedim. Ben tatlıyı kesemiyorum ekmeği kesiyorum.
Ekmek makarna pilav tuz çok rahat bırakabiliyorum ama tatlııı olayı bende çok feci onda da azaltıcam. 70 kiloyum dmeiştim ya demin bir baktım 71 olmuşum ters etki yaptı sanırım
her akam 23:30 da yapıcam çünkü bebeğim uyanır yarım kalır diye yapamıyorum. Fit oluruz demi. 65 layım saçlarımı kısacık kestireceğim.