Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Durmak yok kızlar.....bugün 2/5 yapılacak.üstünede 6 slim pack ...

15 günlük spor sonucunda;

*selülitlerim azaldı
*sırt yağlarım azaldı
*göbeğim ve simitim henüz aynı
*bacaklarım çok ağrıyor.o kadar ağrımaya üst bacağım aynı ölçüde...
*merdiven inip-çıkmak tam bir işkence oldu

tabii henüz erken bu 15 günü spora ısınma günü sayarsak,bu önümdeki 15 günde ölçülerim değişir,sanırım.umarım...

göbek ve simit maalesef en zor giden yer heralde. bende de bir oynama yok sanki hiç.

Selam kızlar.Güzel yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim.İnanın o kadar mutlu oldumki daha çok gaza geldim.:nazar:
Soran arkadaşlarım olmuş diyet yapmıyorum kızlar.Hayatımdan hiçbir gıdayı çıkarmadım,herşeyden yiyorum ama eskisi gibi çok değil.Eskiden oturuşta 5 baklava yiyorsam şimdi nefsimi öldürmek için yarım yiyorum.Şeker,un,tuz,yağ yiyorum çünkü vücudun hepsine ihtiyacı var.Biraz daha fazla protein ağırlıklı besleniyorum spor yaptığımız için.
Birde unutmamak lazım 9 hayat çayımı içiyorum:)

ve yolu yarıladık level 2/5 bu yaz gününde kan ter içinde kalarak yaptığımız sporun karşılığını ver ALLAH'ım amin!

ve şimdi tabiki eğlenceli bir zumbaa :)))

Kızlar benimde kilo vermem lazım, 30 days shrede başlamıştım aylar önce ama özellikle zıplama hareketleri bacaklarımı çok ağrıtmıştı birkaç gün yaptım sonra bırakmıştım.

Şimdi bayrama kadar biraz toparlanmak istiyorum. Oruçlu oruçlu zor olmuyor mu, iftardan sonra mı yapıyorsunuz?

selam kızlar bende baslamıştım ne güzel 7 gün yaptım bugün 10. gün olcaktı
3 gün ara verdim yani tekrar bastan mı başlasam kaldığım yerden mi bi fikir verin bana

Canım bırakmadan yaparsan bacakların alışıyor.
Ben iftardan önce yapıyordum ama daha çok yormaya başladı beni.Şimdi sahura kadar uyumuyorum ve sahurdan 1 saat önce yapmaya başladım.Dün böyle yaptım inşallah Ramazan boyuncada böyle devam edeceğim.

off kızlar ben kaç gündür düşünüyorum ben neden terlemiyorum acaba hareketleri yaparken diye. meğer klima açık diyeymiş. bugün klima kapalıyken yaptım tişörtüm terden sırılsıklam oldu :KK53:

1\4 te bitti ohh be :21:

bi de bişi dicem ben iç bacaklarımın çalıştıgını hissedemiyorum hiç. sizde de öyle oluyor mu?
ne bir acı var ne de yanma :44:

bi tek sonda esnerken hissediyorum o kadar

Kızlar benimde kilo vermem lazım, 30 days shrede başlamıştım aylar önce ama özellikle zıplama hareketleri bacaklarımı çok ağrıtmıştı birkaç gün yaptım sonra bırakmıştım.

Şimdi bayrama kadar biraz toparlanmak istiyorum. Oruçlu oruçlu zor olmuyor mu, iftardan sonra mı yapıyorsunuz?

ben oruç tutarken sabahları yapıyordum canım 10-11 gibi. biraz midem bulanıyordu yere yattıgım hareketlerde o kadar.

kızlarrrrrrrrrr:KK25::KK25:
ben 1 gün yapmıştım az çok yapmaya çalışmıştım ama araya dönemim girdi ve ben hiçbir şey yapamadım.
bugün artık yapayım dedim ama 10. dk ve yine birşey oldu yapamadım. offffff ben incelemeyecek miyim?
ama yılmak yok baştan sona inşallah akşam yapcam. morale ihtiyacım var kızlarrrrrrrrr:26::26::26:

6w6p level 1/12 olucak ama o kadar terleyip yoruluyorumki işkence gibi geliyor yapmak birazda aşırı sıcaklar yüzünden galiba çok kardiyo olmamasına rağmen ben resmen sırılsıklam oluyorum ya

bide 2 gündür şişkinliğim var boşa yapıyomuş hissi uyandırıyo şiştiğim zamanlarda :KK43:

ayy bu sıcaklar insanı mahvediyor yaaa kalkıp yapacam üşeniyorum valla???:KK50::KK50::KK50:
yatmadan önce yapacam bugün yaa hem uyurkende vücut çalışmaya devam ediyormuş bi deneyelim bakalım???:KK49:

ay hiç düşündüğüm gibi zorlanmadım bugün ama yanlarım ve kollarım hala acıyor 12. gün olmasına rağmen. yarın oruç tutmaya devam edicem inş daha güzel kilo verebilirim orucu açınca tıkanıyorum yiyemiyorum bişey :))

kızlar tansiyon düşüklüğü ve aşırı yorgunluuk nedeniyle doktorunda tavsiyesiyle biraz ara veriyorum level 3/3 de kaldım dondugumde level 3'ten devam edicem... :KK43:

X