Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar ben yarın level 1'i 4.kez yapıcam ama ağrılarım olduğu için kendimi şişkin hissediyorum bu normalmi??

Sağol cnm benim ya kendime şöyle bir tokat atayımda şu uyuşukluğu atayım üstümden.
Kayra
şöyle düşün eğer bırakırsan eskisinden daha beter salar vücudun.. başlamışken tekrar başa dönme derim...
Evet cnm doğru söylüyosun dün etek giydim bacaklarım birbirine sürtmekten pişti kızardı iyice bugünde pantolonuma zor sığdım bir an önce kendimi silkelemem lazım.İyiki bu topik var sağolun kızlar iyi gaza geliyoruz birbirimizi takip ettikçe.

Dün akşam 1/3ü tamamladım. Canım çıkmış yazamadım bile girip

mervegun 7 günde bu gelişme gerçekten çok iyi darısı başımıza

Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)
Eki Görüntüle 472790
Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.
Cnm benim daralmışsın farkı çok net anlaşılıyo tebrik ederim sanada alkış

Eki Görüntüle 472966
ilk fotoğraf ikinci gün çekmiştim, ikincisini de dün çektim kızlar.
Cnm sende de gözle görülür bir fark var tebrik ederim seni alkışı hakettin

Kızlar ben nasıl resim yükleyecem dijital fotoğraf makinesiyle çekmiştim ilk halimi ama buraya eklediğimde fotoğraf boyutu büyük olduğu için kabul etmedi yükleyemedim buraya fotoyu nasıl ayarlayıp buraya ekleyebilirim.

sen cok azimlisin yaaaa... ben sadece jillian yapınca pilim bitiyor bravo sana...resim falan koy...

sağol canım azim var da farkı nasıl anlıcam bilemiyorum başlarken foto çekmedim level 1i tam yaptım 2ye geçmiştim 5gün yaptım sonra tatile gittim yarım kaldı level 2ye yenidenbaşladım şuan yani artık şimdi çekilcem bi de level 3 te artık çekilcem.

evet lioncum değişimin tam anlamıyla olsunn bence bi hırsla motivasyonla devam edersen fit ve daha seksi olacaksınnn
foto yüklemeyide arzumm a sor derim canım oda foto mak. ile çekior sanırım bilirr ooo çünkü ooo memetörrr

Gerçekten değişim yaşamayı çok istiyorum inan giydiğim kotlarımı şimdi giyemiyorum malesef sürekli etek gitmek zorunda kalıyorum bu da çok can sıkıcı öyle çok abartılı bir görüntüm yok çok aşırı şişman da değilim ama kıyafetlere sığamıyorum 38 bedenden nerdeyse 40 bedene çıktım.Daha önceki bütün 42 beden kıyafetlerimi zayıfladıktan sonra sağa sola dağıttım dolabımı da yeniledim ama ne yazıkki dolaptakilerin içinede sığamaz oldum nerdeyse.Sıkılaşmaya toparlanmaya ihtiyacım var.İstediğim görüntüye kavuştuğumda da saçlarımın rengini değiştirmek ve yeni güzel kıyafetler almak istiyorum tekrardan kendimi yenilemek değişim yapmak istiyorummmmm.Şimdi tekrardan Jillianın level 1 inden mi yoksa level 2 den başlayayım.level 1 i iki haftaya yakın yaptım sözde bu hafta level 2 yi yapacaktım tembellik etmeseydim.

bende öle cnm 58 kiloyum korse giydiğimde millet fiziğimi çok beğenir mesela benim olayım göbekk,,sanırım sende alt taraftan şikayetçisin,,,bölgesel olması insanı yoruyor hep bi yere odanlandığımız için sanki aynı duruyor sanıyoruz bırakıyoruz sporu diyeti yada erteliyoruz,,oysaki şurda 1 ay kendimizi sıksak çook ii sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben,,,
valla canım bendee senin gibi hep salla sallla bide ye iç yaptım güya jili molalarda cabası
o yüzden pazartesi 14.günde başa döndüm bugün 1/5 yapacam sende kararlı olduğunda başa dön bencee canım ama olması gerektiği gibi yap
diyetede biraz dikkat iftarda zaten birden yüklenme yavaşş yavaşş ye yemeğini tüm işlerini bitir yatmadan bi saat önce kendin için sporunu yappp duşunu al ve uyuuuu tamammıı:13::13::13:

Son düzenleme:
Sağol tatlım kendime geldim motivasyon disiplin çok önemli zaten değişim geçiren fotolarda olmasa kendimi toparlayacağım yoktu yani.Biraz fotolara bakıyorum imreniyorum işte.

Son düzenleme:

kıyafetlerine bak en güzzel onlardan anlaşılıyor.. mesela tam oturan pantolonlar bol geliyor... yada zorlayan bişey üstüne cuk oturuyor.. bir cok şeyi giyemiyorum ben bol geliyor....

kıyafetlerine bak en güzzel onlardan anlaşılıyor.. mesela tam oturan pantolonlar bol geliyor... yada zorlayan bişey üstüne cuk oturuyor.. bir cok şeyi giyemiyorum ben bol geliyor....

ayy ne güzel canımm yaaa valla hepsi bol olsun hatta hiç kıyafetim olmasın (bi tanecik olsun çıplak kalmayalım) razıyımm yaa şu göbüşş gitsinn,,neden ona böle şirin bişeymiş gibi davranıyorum anlamadım hala karpuz gibi göbek ne göbüşüü yaaa

Cnm bu kadını da yakından takip ediyorum facebook sayfasındanda takip ediyorum.Bu kadında büyük değişim yaşamış 2 çocuk annesi olmasına rağmen vücudu süper değişmiş.Hatta youtubeda yaptığı vücudun her bölgesini çalıştıran egzersizleride mevcut.kadında da ne disiplin irade var ama.olmayacak bişey değil hayalde değil böyle vücuda sahip olmak.

Durmak yok kızlar.....bugün 2/5 yapılacak.üstünede 6 slim pack ...

15 günlük spor sonucunda;

*selülitlerim azaldı
*sırt yağlarım azaldı
*göbeğim ve simitim henüz aynı
*bacaklarım çok ağrıyor.o kadar ağrımaya üst bacağım aynı ölçüde...
*merdiven inip-çıkmak tam bir işkence oldu

tabii henüz erken bu 15 günü spora ısınma günü sayarsak,bu önümdeki 15 günde ölçülerim değişir,sanırım.umarım...

dün gece 2/5'i yaptım, uyumakta çok zorlandım. gece yapınca müthiş bir enerji depoluyor benim bünye... zaten havalar malum, nefes alınmıyor buralarda, uyuyamadım yani doğru dürüst... eşim her gün değişimin çok güzel olduğunu söylüyor. ama fotoğrafımı çekmeye ikna edemedim. "delirdin mi sen, çekecem de internete mi koyacaksın " dedi. ama ben bugün tam 1 aylık sürecin yarısındayım, bari şimdi çekeyim de bir de 30 gün bitince bakarız neden bilmiyorum ama kilo olarak değişim olmuyor, ama incelme süper...göğüslerim bile daha dik duruyor kollarım güzel toparlandı, iç bacaklarım, belimi saymıyorum zaten, ilk incelen yer orası oldu. göbüş de bayaa küçüldü. en net kıyafetlerden anlaşılıyor zaten... ama bırakmamak lazım kızlar... hiç hem de... bırakınca salıyor vücut normal olarak... gidip foto çekeyim bari...

hayatım tabiki kıyafetlerden baya baya anlaşılıyorda ben jilliana başlamadan çok önce diyete ve spora başladım. yürüyüş yapıyordum mayıstan beri. sadece jilliandan önce ve sonra pek bi kendimi anlayamadım. devam ediyoruz hızla. bugün kendimi çektim bi de level 3 bitince çekicem.

dün gece 2/5'i yaptım, uyumakta çok zorlandım. gece yapınca müthiş bir enerji depoluyor benim bünye... zaten havalar malum, nefes alınmıyor buralarda, uyuyamadım yani doğru dürüst... eşim her gün değişimin çok güzel olduğunu söylüyor. ama fotoğrafımı çekmeye ikna edemedim. "delirdin mi sen, çekecem de internete mi koyacaksın " dedi. ama ben bugün tam 1 aylık sürecin yarısındayım, bari şimdi çekeyim de bir de 30 gün bitince bakarız neden bilmiyorum ama kilo olarak değişim olmuyor, ama incelme süper...göğüslerim bile daha dik duruyor kollarım güzel toparlandı, iç bacaklarım, belimi saymıyorum zaten, ilk incelen yer orası oldu. göbüş de bayaa küçüldü. en net kıyafetlerden anlaşılıyor zaten... ama bırakmamak lazım kızlar... hiç hem de... bırakınca salıyor vücut normal olarak... gidip foto çekeyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…