Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)

dun ben de 1. gunden basladim bacak eklemlerim fena agriyor, son 4 dk sını tamamlayamadim baglantim yuzunden bugun aynisini tekrar yapmayi dusunuyorum nasil yapacaksam cok agriyor ya

Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)

bende 1\3ü yaptım bugün canım. aynı gidiyoruz. merdiven inip çıkarken bile acıyor benim her yerim :)

selamlar,

kadınlar kulubünde başka bir topikte yazıyorum. Kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 6 aylık oğlum var. Oğlumdan önce 1 düşüğüm var düşmediği için kürtgöaj yapıldı 60 kilo olan ben birden 70 kilo oldum biraz zayıflayayım dedim ve zayıflamadan hamile kaldım. 70 kiloyla sonra 89 :)))) ile doğuma girdim haftada 3 gün belediyenin spor salonuna gittim sonuç dün itibariyle 70 kiloyum nette gezinirken gördüm topiği eşime söyledim bugün dvd alacaktı almıştır umarım. Çok heyecanlıyım umarım işe yarar.
Herkes bir yerlerinin ağrıdğını söylemiş gözüm korktu açıkçası

Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.
İlk 3-4 gün ağrır ama sonra alışır vücudun ve bomba gibi olursun:)

Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)

Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.

Son düzenleme:
Büşhra süper görünüyorsun canım sırttındaki yağlar yok olmuş ,maşallah .

Ben level 2 adam gibi yapamadım, çok zorladım neden böyle oldu bilmiyorum acaba bugünü hiç yapamamış mı saysam .

bende 1\3ü yaptım bugün canım. aynı gidiyoruz. merdiven inip çıkarken bile acıyor benim her yerim :)

böyle karnımda adını koyamadığım saçma bir ağrı sızı var bende ağrı kesici içtim her sabah elma sirkesi içerdim akşamlarıda içerdim midem delindi sandım :S

büşra cidden erimişsinnn bence devamını getirr ve birde sadece jillianmı yapıyorsun?

level1/4de acılı ve terli bi şekilde son buldu üstünede her zmanki gibi 8dk abs videomm,,,bu kez istekliyim ya ondanmıdır bilemedim midem azcık söndü sanki,,ama göbek duruyo ölece,,tabi yediklerimde en fazla 1000 kalori olunca günde oda etkilidir heralde 15 gün sonra güzel bi görüntüm olacak inşş dua edin kızlarr bayramda tatile gitmek istiyorummm

benim de level 1in 3.günü benim de aynı şekilde,özellikle de eğilip kalkarken.ama bu iyi bir şey daha önceden yeterince çalıştırmadığımız kaslar çalışıyor

benim aslında 18. günüm olması lazımdı yani 2/8 olmalıydım ama ben 4gün ara verince diyetimede uymayınca sıfırladım ve düzenli bi şekilde yapmaya karar verdim ona rağmen bacaklarım ve dizlerim çok ağrıyor sanırım benim bacak kemiklerim güçsüz??
ama ilk başladığımda 4gün çok ağrı olmuştu heryerimde geçer merak etme

kızlar az sonra 1/8yapıcam çok heyecanlı ramazan öncesi 3 sy hergün spor salonuna gittiğim halde bu kadar terlediğimi bilmiyorum , nasıl su içinde kalınıyor hayret doğrusu bu arada fotolarımı her gün düzenli olarak çekiyorum,, şimdi koysam mı acaba buraya fotolarımı belki başlamayanlar için de şevk olur,daha bir hafta oldu başlayalı ama sanki biraz değişim oldu gibi geliyo :):)

koy canım koy da gaza gelelim

Ayyyyyyyyy meraktan çatlarız koyyyyyy tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…