- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.861
Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)
selamlar,
kadınlar kulubünde başka bir topikte yazıyorum. Kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 6 aylık oğlum var. Oğlumdan önce 1 düşüğüm var düşmediği için kürtgöaj yapıldı 60 kilo olan ben birden 70 kilo oldum biraz zayıflayayım dedim ve zayıflamadan hamile kaldım. 70 kiloyla sonra 89 :)))) ile doğuma girdim haftada 3 gün belediyenin spor salonuna gittim sonuç dün itibariyle 70 kiloyum nette gezinirken gördüm topiği eşime söyledim bugün dvd alacaktı almıştır umarım. Çok heyecanlıyım umarım işe yarar.
Herkes bir yerlerinin ağrıdğını söylemiş gözüm korktu açıkçası
Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)
Eki Görüntüle 472790
Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.
Eki Görüntüle 472790
Eki Görüntüle 472790
bende 1\3ü yaptım bugün canım. aynı gidiyoruz. merdiven inip çıkarken bile acıyor benim her yerim :)
Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)
kızlar az sonra 1/8yapıcam çok heyecanlıramazan öncesi 3 sy hergün spor salonuna gittiğim halde bu kadar terlediğimi bilmiyorum , nasıl su içinde kalınıyor hayret doğrusu bu arada fotolarımı her gün düzenli olarak çekiyorum,, şimdi koysam mı acaba buraya fotolarımı belki başlamayanlar için de şevk olur,daha bir hafta oldu başlayalı ama sanki biraz değişim oldu gibi geliyo :):)
kızlar az sonra 1/8yapıcam çok heyecanlıramazan öncesi 3 sy hergün spor salonuna gittiğim halde bu kadar terlediğimi bilmiyorum , nasıl su içinde kalınıyor hayret doğrusu bu arada fotolarımı her gün düzenli olarak çekiyorum,, şimdi koysam mı acaba buraya fotolarımı belki başlamayanlar için de şevk olur,daha bir hafta oldu başlayalı ama sanki biraz değişim oldu gibi geliyo :):)