- 14 Eylül 2010
- 472
- 9
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlımmmm ya yanlardan fln baya incelmiş kaç cm gitti yanlardan kiiiiii
gözle görülür bir toparlanma olmuş çok güzel
level1/4de acılı ve terli bi şekilde son buldu üstünede her zmanki gibi 8dk abs videomm,,,bu kez istekliyim ya ondanmıdır bilemedim midem azcık söndü sanki,,ama göbek duruyo ölece,,tabi yediklerimde en fazla 1000 kalori olunca günde oda etkilidir heralde 15 gün sonra güzel bi görüntüm olacak inşş dua edin kızlarr bayramda tatile gitmek istiyorummm
Kızlar ben sporu iyice aksattım yani tam sopalığım.Uyku gözümden akıyo kedi gibiyim rahat yer buldummu yatıveriyorum hemen.Çalışan için zaman yaratmak zor hakikatende
bugün 3. günüm level 1 deyim. sırtım, bacaklarımın önleri ve göbegim çok fena acıyor hareket ettikçe
level 2/4 te bitti çok şükür ama bende bittim valla ter ter nasıl ter anlatamam. Durmak yok yola tam gaz devam. Ve şimdi zumbaaaa
Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)
selamlar,
kadınlar kulubünde başka bir topikte yazıyorum. Kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 6 aylık oğlum var. Oğlumdan önce 1 düşüğüm var düşmediği için kürtgöaj yapıldı 60 kilo olan ben birden 70 kilo oldum biraz zayıflayayım dedim ve zayıflamadan hamile kaldım. 70 kiloyla sonra 89 :)))) ile doğuma girdim haftada 3 gün belediyenin spor salonuna gittim sonuç dün itibariyle 70 kiloyum nette gezinirken gördüm topiği eşime söyledim bugün dvd alacaktı almıştır umarım. Çok heyecanlıyım umarım işe yarar.
Herkes bir yerlerinin ağrıdğını söylemiş gözüm korktu açıkçası
tek kelimeyle süper.....Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)
Eki Görüntüle 472790
Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.
şöyle düşün eğer bırakırsan eskisinden daha beter salar vücudun.. başlamışken tekrar başa dönme derim...
bu acılar yağ yaktığını işaret ediyor...
sen cok azimlisin yaaaa... ben sadece jillian yapınca pilim bitiyor bravo sana...resim falan koy...
gececek ağrılar daha yolun başındasın... gör bak neler olacak...
hic gözün korkmasın acılar gecici...sadece 4-5 gün sürer.. ama sonuclar süper.. günde sadece 20 dakikayla... sıkılmak falanda yok.. eğlenceli geciyor terliyorsun sadece ... toksin atarsın daha ne olsun.... bir sürü resim ve ölcü alanlar var takip et.. ben 30 günü bitirdim 3 kilo verdim... ve 44 bededen 40 a düştüm bekleme hemen başlaaa...
tek kelimeyle süper.....
bu kadar kısa sürede dah ne olsun.. devamm...
selamlar,
kadınlar kulubünde başka bir topikte yazıyorum. Kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 6 aylık oğlum var. Oğlumdan önce 1 düşüğüm var düşmediği için kürtgöaj yapıldı 60 kilo olan ben birden 70 kilo oldum biraz zayıflayayım dedim ve zayıflamadan hamile kaldım. 70 kiloyla sonra 89 :)))) ile doğuma girdim haftada 3 gün belediyenin spor salonuna gittim sonuç dün itibariyle 70 kiloyum nette gezinirken gördüm topiği eşime söyledim bugün dvd alacaktı almıştır umarım. Çok heyecanlıyım umarım işe yarar.
Herkes bir yerlerinin ağrıdğını söylemiş gözüm korktu açıkçası
Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)
Eki Görüntüle 472790
Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.
bayağı toparlanmış bu hale level 1 ile mi geldin tuannan :) bende bugün katıldım aranıza. Çok moral oldu.
eşim dvd almış geldi veee 1.bölümü yaptım yani 1/1 diyoruz sanıyorum. 10 gün bölüm 1 i mi yaptınız siz yoksa 1 hafta bölüm 1 takılıp sonra bölüm 2 ye mi geçtiniz.
ilk gün acemiliği olduğu için haraketlerde biraz eksikliğim ve hatam oldu sanırım. Yarın 2. deneyimlerimi yazarım.bende yarın foto çektireceğim bakalım neler olacak.
çok güzel olmuş canım,kaç günde ol bu 1.level bitmediğine göre 1 haftadamı oldu?