Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

gözle görülür bir toparlanma olmuş çok güzel

sağol canımm :):) bu arada belirtiyim rejim filan yapamıyorum, malum oruç hali, çokda aşırıya kaçmamaya çalışsam da yine de iftarda pide, sonracııma söyliyim dondurma filan götürüyorum yani güzel bir rejimle çok daha güzel sonuçlar elde edilir bu sporla ... herkese tavsiye ediyorum :)

Eki Görüntüle 472966

ilk fotoğraf ikinci gün çekmiştim, ikincisini de dün çektim kızlar.

bayağı toparlanmış bu hale level 1 ile mi geldin tuannan :) bende bugün katıldım aranıza. Çok moral oldu.

eşim dvd almış geldi veee 1.bölümü yaptım yani 1/1 diyoruz sanıyorum. 10 gün bölüm 1 i mi yaptınız siz yoksa 1 hafta bölüm 1 takılıp sonra bölüm 2 ye mi geçtiniz.
ilk gün acemiliği olduğu için haraketlerde biraz eksikliğim ve hatam oldu sanırım. Yarın 2. deneyimlerimi yazarım.bende yarın foto çektireceğim bakalım neler olacak.

Kızlar ben sporu iyice aksattım yani tam sopalığım.Uyku gözümden akıyo kedi gibiyim rahat yer buldummu yatıveriyorum hemen.Çalışan için zaman yaratmak zor hakikatende

şöyle düşün eğer bırakırsan eskisinden daha beter salar vücudun.. başlamışken tekrar başa dönme derim...

bugün 3. günüm level 1 deyim. sırtım, bacaklarımın önleri ve göbegim çok fena acıyor hareket ettikçe

bu acılar yağ yaktığını işaret ediyor...

level 2/4 te bitti çok şükür ama bende bittim valla ter ter nasıl ter anlatamam. Durmak yok yola tam gaz devam. Ve şimdi zumbaaaa

sen cok azimlisin yaaaa... ben sadece jillian yapınca pilim bitiyor bravo sana...resim falan koy...

Level 1'in 3.bittii yine terledim yine terledimm sizlerede oluyormu 3.günüm olmasına rağmen 2 gündür karın boşluğum yanlarım ağrıyor hareket ettikçe dahada kötüü :)

gececek ağrılar daha yolun başındasın... gör bak neler olacak...

hic gözün korkmasın acılar gecici...sadece 4-5 gün sürer.. ama sonuclar süper.. günde sadece 20 dakikayla... sıkılmak falanda yok.. eğlenceli geciyor terliyorsun sadece ... toksin atarsın daha ne olsun.... bir sürü resim ve ölcü alanlar var takip et.. ben 30 günü bitirdim 3 kilo verdim... ve 44 bededen 40 a düştüm bekleme hemen başlaaa...

Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)

Eki Görüntüle 472790

Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.
tek kelimeyle süper.....

Eki Görüntüle 472966

ilk fotoğraf ikinci gün çekmiştim, ikincisini de dün çektim kızlar.

bu kadar kısa sürede dah ne olsun.. devamm...

Şekerlerrr sizi böyle örünce bi gaza geliyorum daha 1/6 yı yeni bitirdim sanki bana çok değişiklik yokmuş gibi geliyo ama annem var diyoo inşallah bi 38 bedene düşerim 42 ile başladım sonra ripped ile bekle beeni 36

Son düzenleme:

gayet iyi 3 kilo bence, ben bugün başladım ama kafamı toparlayamadım çok saçma gelecek ama bende dvd var ya ileri geri sarılmıyor anlamadım neden 1.bölümü seçiyorum sürekli en başından mı başlıyacak ileri geri sarılmayan dvd mi olur

canım başta çok zorlama,her harekete yetişecem diye zaten yetişilmiyor,yavaş yavaş hakkını vererek yapıyosun ama ilk gün fazla kasma sonra duruma göre davran..

Kızlar sırtımın nasıl eridiğini resimlerde daha iyi görebilirsiniz:)

Eki Görüntüle 472790

Biraz küçük sanırım.Ama resme tıkladığınızda büyüyor.

büşracım süpersin tebrik ederim

canım level 1 de bugün 8. günümdü,, gerçekten ekstra hiçbir şey yapamıyorum şuan,, ramazan boyunca sadece jillianın 3 levelini bitirmeyi planlıyorum. kesinlikle benim moralim inanılmaz düzeldi, çünkü ramazanda kesin kilo alacağımı düşünüyordum, şimdi toparlanmaya başladım bile her leveli 10 gün yapıyorsun. burdaki arkadaşlar bu jillian 30 day i yaparken başka bir şeyler de yapıyorlarmış bazıları, diğer sayfaları okursan görürsün, ama dediğim gibi şuan daha ağırını kaldıramam sanırım , anca ramazan sonrasına sıkı bir rejim ve spor programı uygulayabileceğim. inşallah tezz amanda bütün fazlalıklarımızdan kurtulup fıstık gibi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…