- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.541
akşam üstü bir kez daha deniycemm, süreside kısa ve sonuçlar süper olunca yapmak istiyorum bende
dambıllarım yarın gelicek birde iç bacakları inceltiyormu ?
Kızlar iç bacak ve göbek için benim açtığım konudaki egzersizleri yapalım bence .Basen ,kalça sorunu olanlarda lionun açtığı Brazil Butt Lift topiğindeki videoyu yapabilirler.
Yapacaklarımın listesi şöyle :
Jillian Michaels bütün videoları tamamlanacak.Ek olarak iç bacak ve göbek için egzersizler yapılacak .
Banyoda yosun sabunu kullanıp ,sorunlu yerlere selülit yağı sürülecek .
Gece yatmadan bacaklar ve göbek streçlenip yatılacak .
Benim listem böylesiz bir liste oluştunuz mu kızlar
level 3/6 bitti....
level 3/6 bitti....
Ediyordur mutlakahangi konu acaba? jilien etki etmiyormu iç bacaklara
Ediyordur mutlakaama yeterli gelmediğini düşünenler bunları yapabilir.
Bacak için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/544235-ic-bacagi-calistiran-egzersizler.html
Kalça ,popo için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Karın için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ik-karin-icin-slim-amp-six-pack-yapanlar.html
ogltkn fot isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
4 günün kaldı, bitiyor 30ds..
sende bariz fark oldu, bizlere motivasyon için foto eklemicen mi?
4 günün kaldı, bitiyor 30ds..
sende bariz fark oldu, bizlere motivasyon için foto eklemicen mi?
bende bekliyorum fotlarınıı merakla:)
Açıkçası ben başından beri Kayra'yı takip ediyorum ve merak ediyorum nasıl değişiklikler oldu diye.Çünkü okadar kötülemiştiki göbeğini falan.Nasıl bir değişim oldu ben de çok merak ediyorum.Kayra foto koysana
Herkese günaydınnnnnnn.
kızlar bu sabah pazularımın sertleştiği ve çıkmaya başladıklarını farkettim.1 kg lık dumbell lar sayesinde sanırım...sizde de böyle bir etki farkeden oldumu?zayıflamak istiyorumda kaslı kollarımın olmasınıda istemem.
zaten kollarımın arkaları çok ağrıyor.Jillian yaparken bacak kaslarım kadar kol kaslarımda çok çalışıyor.
Kayracım özel albüm yapabilirsin :) arkadaş listedeki kişiler görebilir sadece.
sen bana tarif et... nasıl yapayım ama 30 day bitince koyalım artık.............30 day bitince ripped amı gecsem diye düşünüyorum.. ne dersiniz...
sen bana tarif et... nasıl yapayım ama 30 day bitince koyalım artık.............30 day bitince ripped amı gecsem diye düşünüyorum.. ne dersiniz...
yüzünü gösterme resimlerde..ben öyle yapıyorum..
bide bişey soracağım siz tecrübelilere..
tatil planı biraz erkene alındı..3-4 gün kadar..level 3 bitmeyecek..
bugün level 2 nini 9.güünü yapacam..bu iki günü yapmayıpta bugün level 3 e başlasam olur mu ki?
he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....
2. levele alıştınmı... zaten zorluyor bence gerek yok.........
bak ben gizli mizli değil, harbi hayranınım...maritsanın dediği özel albüm yap, beni de arkadaşın olarak ekleaslında elbiseli fotolar cektim ama bana cok ters geliyor buraya koymak.. tesettürlü biriyim ben.. forumada kim girip cıkıyor belli değil ki...
eneeeee sen kimsin kıııııııııı.............. gizli hayranım cıktı beeee
fotoları görelim öyle konuşalım bence...kilo fazlalığın olduğunu düşünüyosan ripped in 30 days'e geç...bölgeselse, ona göre birini seçersin..sen bana tarif et... nasıl yapayım ama 30 day bitince koyalım artık.............30 day bitince ripped amı gecsem diye düşünüyorum.. ne dersiniz...
level 3'ün son 3 gününü sabah akşam olacak şekilde yapsan?yüzünü gösterme resimlerde..ben öyle yapıyorum..
bide bişey soracağım siz tecrübelilere..
tatil planı biraz erkene alındı..3-4 gün kadar..level 3 bitmeyecek..
bugün level 2 nini 9.güünü yapacam..bu iki günü yapmayıpta bugün level 3 e başlasam olur mu ki?
he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....
2. levele alıştınmı... zaten zorluyor bence gerek yok.........