Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Level 1de bende hiç şınav çekmedim desem yeridir sadece onu yapamadım ne yapayım onu mümkün değil yapamıyorum onun yerine farklı hareketler yapıyorum.

Kızlar ben biraz basen bölgem için çalışmak istiyorum önerebileceğiniz başka video varmı ?

akşam üstü bir kez daha deniycemm, süreside kısa ve sonuçlar süper olunca yapmak istiyorum bende
dambıllarım yarın gelicek birde iç bacakları inceltiyormu ?

Kızlar iç bacak ve göbek için benim açtığım konudaki egzersizleri yapalım bence .Basen ,kalça sorunu olanlarda lionun açtığı Brazil Butt Lift topiğindeki videoyu yapabilirler.

Yapacaklarımın listesi şöyle :
Jillian Michaels bütün videoları tamamlanacak.Ek olarak iç bacak ve göbek için egzersizler yapılacak .
Banyoda yosun sabunu kullanıp ,sorunlu yerlere selülit yağı sürülecek .
Gece yatmadan bacaklar ve göbek streçlenip yatılacak .

Benim listem böyle siz bir liste oluştunuz mu kızlar

hangi konu acaba? jilien etki etmiyormu iç bacaklara

hangi konu acaba? jilien etki etmiyormu iç bacaklara
Ediyordur mutlaka ama yeterli gelmediğini düşünenler bunları yapabilir.

Bacak için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/544235-ic-bacagi-calistiran-egzersizler.html
Kalça ,popo için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html
Karın için
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...ik-karin-icin-slim-amp-six-pack-yapanlar.html

ogltkn fot isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Son düzenleme:

hepsi çok iyi videoların ama zaman yaratmaz laazım..

4 günün kaldı, bitiyor 30ds..
sende bariz fark oldu, bizlere motivasyon için foto eklemicen mi?

Açıkçası ben başından beri Kayra'yı takip ediyorum ve merak ediyorum nasıl değişiklikler oldu diye.Çünkü okadar kötülemiştiki göbeğini falan.Nasıl bir değişim oldu ben de çok merak ediyorum.Kayra foto koysana

4 günün kaldı, bitiyor 30ds..
sende bariz fark oldu, bizlere motivasyon için foto eklemicen mi?

bende bekliyorum fotlarınıı merakla:)

aslında elbiseli fotolar cektim ama bana cok ters geliyor buraya koymak.. tesettürlü biriyim ben.. forumada kim girip cıkıyor belli değil ki...

eneeeee sen kimsin kıııııııııı.............. gizli hayranım cıktı beeee

Kızlar benimde kollarım hatta üstüm vucuduma göre ince,ben de kaslı kollarım olsun istemiyorum.Dambıl şiperişi verdim ama hala gelecek.. dambılım gelince de acaba şaşalla yapmaya devam mı etsem.. Dumbell la yapanlar siz de nasıl değişim?

gecen hafta bi 4 5 gün yapmıştım ama şehir dışına çıkınca yarım kaldı bugun 2. günümdü slim & 6 de yaptım arkasından o kadar yanmaya bi kaç gram vermişimdir inşallah yapabıldiğim zamanlarda pilates de yapıyorum çok hareket ediyorum zaten kızımdan dolayı diyet le götürücem bakalım bu sfer noolcak

sen bana tarif et... nasıl yapayım ama 30 day bitince koyalım artık.............30 day bitince ripped amı gecsem diye düşünüyorum.. ne dersiniz...

yüzünü gösterme resimlerde..ben öyle yapıyorum..

bide bişey soracağım siz tecrübelilere..
tatil planı biraz erkene alındı..3-4 gün kadar..level 3 bitmeyecek..
bugün level 2 nini 9.güünü yapacam..bu iki günü yapmayıpta bugün level 3 e başlasam olur mu ki?

sen bana tarif et... nasıl yapayım ama 30 day bitince koyalım artık.............30 day bitince ripped amı gecsem diye düşünüyorum.. ne dersiniz...

Kayracım kullanıcı kontrol paneline gir ,ordan da profil gizliliğine .daha sonra albüm seçeneğini arkadaşlarım olarak tıkla.

En son olarak profiline gel, albümü oluşturtur (oluştururken de özele tıkla tabi)

Umarım anlatabilmişimdir .

he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....

2. levele alıştınmı... zaten zorluyor bence gerek yok.........

Son düzenleme:
bak ben gizli mizli değil, harbi hayranınım...maritsanın dediği özel albüm yap, beni de arkadaşın olarak ekle

fotoları görelim öyle konuşalım bence...kilo fazlalığın olduğunu düşünüyosan ripped in 30 days'e geç...bölgeselse, ona göre birini seçersin..

level 3'ün son 3 gününü sabah akşam olacak şekilde yapsan?

he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....

2. levele alıştınmı... zaten zorluyor bence gerek yok.........

haa haa, çok güldüm bu yoruma..
bizimki görünürken iyiydi ya..hemde d*t, göbek hepsi
hadi albüm yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…