Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kayra canım geçmiş olsun,inşallah bebişlerin hemencecik iyileşirler.
Kızlar bugün jiliden sonra slim 6 pack'i ve 5 dk'lık iç bacak egzersizlerinide yaptım,gerçi slim packın yarısını yapabildim:KK1:
Sol diz kapağım ağrıyor biraz,fazla zorladım sanırım:KK8:

geçmiş olsun kayra,
bizde de 2 gündür aynı durum var...bugün kusma durdu, ama iştahsızlık had safhada...kaka da ishale yakın yumuşamış, umarım bağırsaklardan çıkıyordur mikroplar...

sağol canım sıcaklardan cocuklarda şaşırttı...

Kızlar bugün jiliden sonra slim 6 pack'i ve 5 dk'lık iç bacak egzersizlerinide yaptım,gerçi slim packın yarısını yapabildim:KK1:

sağol canım.... slim 6 pack ten kac video var.... şu gecmiş sayfalarda paylaşılmış onu yapayım diyorum ama leşim cıkıyor ... bu videoyu nasıl indireceğim bilen varmı?

Allah bağışlasın :nazar: kızlar çoğunuz evlisiniz galiba.

En küçüğünüz ben miyim yoksa :KK30:

nişanlı evli bekar her telden var sanırım... ben evlenirken 39 kiloydum.....şimdi 55 e razıyım..

Benim miniğim de 3 gündür sık sık kaka yapıyor içme suyunu değiştirdim herhalde ondan oluyor. ortada salgın da olabilir ama dikkat edin

bushra 84 slim 6 pack kaç dakika sürüyor,acaba.tam adını verebilirmisin ?

kızlar siz bunu nasıl yapıyorusnuz ya 8. dk öldüm bittim yani:KK43:
plateste yapmıştım ama bunu yapamıyorum şnav da çekemiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım sarışın kız var ya arkada onu takip et o zaten şınav çekmiyor tam olarak.Arkadaki sarışın kız daha basit yapıyor.

akşam üstü bir kez daha deniycemm, süreside kısa ve sonuçlar süper olunca yapmak istiyorum bende
dambıllarım yarın gelicek birde iç bacakları inceltiyormu ?

X