- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.581
Eki Görüntüle 468405 Eki Görüntüle 468419 Eki Görüntüle 468418 Eki Görüntüle 468417 Eki Görüntüle 468416 Eki Görüntüle 468415 Eki Görüntüle 468414 Eki Görüntüle 468413 Eki Görüntüle 468412 Eki Görüntüle 468411 Eki Görüntüle 468410 Eki Görüntüle 468409 Eki Görüntüle 468408 Eki Görüntüle 468407 Eki Görüntüle 468406 Eki Görüntüle 468420
Kızlar bu resimleri Jillian'ın facebook sayfasında buldum.Kendi eklediği resimler.Motive olalım:)
he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....
valla sen alem bi hatunsun kayraa
nie yavrum önemsizmisin sanki ,aşk olsun hepimizde önemli insanlarız kendi ufacık çapımızda
canımm ya valla bravo bende ne çocuk ne evlilik hiçbişey yok göbeğim iğrenççç göğüslerimden önde düşün artık
streç sarma fikri iyiymiş ya bendemi yapsam acaba hem jill yaparken hemde yatarken ne dersin canım???
bide 500 mekik kaç sette çekiodun sayı çok fazlada????:26:
cnm ben sabah 6 da yürümeye gidiyorum giderken lahana yagı sıkıp sarıyorum streçle
eve geliyorum akşama dogru çıkartıyorum duş alıyorum gün içinde kalsa daha iyi olur
500 mekigi 2 sette çekiyorum ama mekik aletiyle 200 -300 çektim ama en iyi sonucu 500 de aldım
64 lere kadar inmişken 5 kilo aldım 1 ayda piskolojim bozulmuştu tayt elbise giyinmiyordum
şimdi yeniden giyinmeye başladım:)
Önemlisin zaten canım.Azimle bir şeyler yapmaya çalışan burdaki bayanların hepsi önemli
ne meraklıymışız d..t göbek görmeye di mi?
benimde öyle oluyor kayracım..eskiden oturduğumda koca bir öbek oluuşurdu önümde şimdi ikiye bölünmüş ve parçalar küçük..v bölünen kısım düz..
bence sen resimlerini çek göbeğinin..kendin bakar aradaki farkı görüp motive olursun.
valla bu kadar teklifle ben senin yerinde olsam fotoları hemen yüklerdim
İyi aksamlar arkadaslar.4-5 gunden beri bu konuyu okuyorum.acayip gaza geldim ve dun basladim bende.ama ben gunde 2 defa yapiyorum.bi sabah bir de. Aksam ustu.boyle iki sset yaparak size 5 gunmu yapmaliyim 10 gunmu yine.bugun 2, gunumu bitirdim
Yokmu arkadaslar cvp verecek kimse???
var var da o saat ya uyuyor ya da jillian yapıyor oluyoruz
bence sabah akşam yapıyosan 5 gün yap...ben olsam öyle yapardım.
ben bugün 3. günümdeyim nasıl yapcağımı düşünüyorum çünkü yürüyemiyorum ağrıdan
halbuki ben haftanın 4 günü yürüyüşte yapıyodum
ben hergün hem 5 km yürüyüş hem callenetics yapıyodum yine de 4 gün yürüyemedim..
az kalmış 5.günden sonra bişeyin kalmaz..
geçmişi okuyorum resimlerini gördüm 14 günlükken koymuşsun harika bi değişim olmuş tebrik ederim beni acayip motive etti resmin
ne mi yiyon? hemen hesaplıyorum :
1 tabak kısır : 374 kal.
1 dilim kek : 200 kal.
1 porsiyon patates salatası : 375 kal.
1 porsiyon makarna salatası : 413 kal.
tabi canım zeytinyağlı bunlar...oldukça hafiflerher biri neredeyse 1 öğün gibi
şimdi sen beğen yapınca bi daha baktım fotoğrafa da vay dedim kendime..hakikaten inanılmaz bi değişim oldu..karnımla çok ama çok mutluyum.....simdi 6w6p yapıyorum..onu bitirince umarım kaslı bi karın fotosu koyabilirim
ebrunun dediği gibi ilk 4 gün süründürüyor, ama sonra bişi kalmıyor...bugün yarın sık dişini
Ancak iftar sonrası bir 30-40 dk ayırabiliriz ben Allah kabul etsin oruçluyum bugün çok fazla hoplamazsın sende ben Jillianın ip atladığı hareketleri yapmıyorum mesela es geçiyorum o kısımları zaten sevmiyorum o hareketleri her tarafımda sallanıyo öyle yaptıkça.Benimle beraber yağlarımda ip atlıyolar sanki.bu arada ramazan geldi ben daha oruç tutmaya baslayamadım ama (malum gün) oruçken nasıl yapmayı düşünüyosunuz akşam yapsam diyorum ama alttaki komşuları rahatsız ederim diye çekiniyorum