Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Birisi bana yardım edebilir miiiii
Deli oldum ya bulamıyorum nerden indiricem ben bu brazil butt lifti

Önemlisin zaten canım.Azimle bir şeyler yapmaya çalışan burdaki bayanların hepsi önemli

teşekkür ederim canım

estağfurullah.... ben cektim fotolarımı başlarken 1.level sonu 2.leve sonu 3 tane.. 4. de 3.levelden sonra cekeceğim... şimdi cekmem cünkü fark göremezsem moralim bozulur..

valla bu kadar teklifle ben senin yerinde olsam fotoları hemen yüklerdim

bugün 8 tane arkadaşım oldu sanırım.... foto koymaya gelince yemezler şekerim.. gaza getirme beni... 3. level bitince... hem ben hem siz merak edin...

artık level bitince az sonra flash flash yaparım....

İyi aksamlar arkadaslar.4-5 gunden beri bu konuyu okuyorum.acayip gaza geldim ve dun basladim bende.ama ben gunde 2 defa yapiyorum.bi sabah bir de. Aksam ustu.boyle iki sset yaparak size 5 gunmu yapmaliyim 10 gunmu yine.bugun 2, gunumu bitirdim

Ha ha ha evet gizli gizli takip edenlerden biriyim.Fotoğraf koymanın sana ters geldiğini hissetmiştim zaten.Ama yüzünü koymazsın.Gerçi söylediğin sözlerde benim için etkili oluyor.Hızlı toparlanıyor falan dedin ya.

Gaza geldim kızlarrr Yarın başlıyorum bende 2 kglık dumbell aldım fazla gelirse şişelere geçicem ama iftardan önce mi sonra mı karar veremedim sanırım sonra daha iyi olur gibi geldi fikir verin lütfenn:44::44:

ben bugün 3. günümdeyim nasıl yapcağımı düşünüyorum çünkü yürüyemiyorum ağrıdan
halbuki ben haftanın 4 günü yürüyüşte yapıyodum

ben bugün 3. günümdeyim nasıl yapcağımı düşünüyorum çünkü yürüyemiyorum ağrıdan
halbuki ben haftanın 4 günü yürüyüşte yapıyodum

ben hergün hem 5 km yürüyüş hem callenetics yapıyodum yine de 4 gün yürüyemedim..

az kalmış 5.günden sonra bişeyin kalmaz..

geçmişi okuyorum resimlerini gördüm 14 günlükken koymuşsun harika bi değişim olmuş tebrik ederim beni acayip motive etti resmin

şimdi sen beğen yapınca bi daha baktım fotoğrafa da vay dedim kendime..hakikaten inanılmaz bi değişim oldu..karnımla çok ama çok mutluyum.....simdi 6w6p yapıyorum..onu bitirince umarım kaslı bi karın fotosu koyabilirim

ebrunun dediği gibi ilk 4 gün süründürüyor, ama sonra bişi kalmıyor...bugün yarın sık dişini

Canım geçmişe bakarken bunu gördüm .Yediklerimizin kaç kalori olduğunu nasıl öğrenebiliriz ,yani nasıl hesaplabiliriz :26:

yapcam yapcam senin o resmini gördükten sonra vazgeçmeye hiç niyetim yok

bu arada ramazan geldi ben daha oruç tutmaya baslayamadım ama (malum gün) oruçken nasıl yapmayı düşünüyosunuz akşam yapsam diyorum ama alttaki komşuları rahatsız ederim diye çekiniyorum

bu arada ramazan geldi ben daha oruç tutmaya baslayamadım ama (malum gün) oruçken nasıl yapmayı düşünüyosunuz akşam yapsam diyorum ama alttaki komşuları rahatsız ederim diye çekiniyorum
Ancak iftar sonrası bir 30-40 dk ayırabiliriz ben Allah kabul etsin oruçluyum bugün çok fazla hoplamazsın sende ben Jillianın ip atladığı hareketleri yapmıyorum mesela es geçiyorum o kısımları zaten sevmiyorum o hareketleri her tarafımda sallanıyo öyle yaptıkça.Benimle beraber yağlarımda ip atlıyolar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…