Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yaaa herkes merak ediyor biliyorum ama sonra hayal kırıklığına uğramayın yaaa... değişiklik var dediysek hepsi gitti demedik .. zaten resimler kıyafetli sarkığım gözükmüyor ama dün akşam duşta bişey farkettim..sarkık olan kısmım aşağıdan ikiye ayrılmış hızla toparlanıyor..... yani resimlerde hala bir göbek mevcut hanımlar ama eski hali gibi değil...3.leveli bitirip öyle ekleyeceğim resimleri

arkadaşlık teklifi yağıyoooor.... kendimi pek önemli hissettim.

ne meraklıymışız d..t göbek görmeye di mi?

benimde öyle oluyor kayracım..eskiden oturduğumda koca bir öbek oluuşurdu önümde şimdi ikiye bölünmüş ve parçalar küçük.. v bölünen kısım düz..
bence sen resimlerini çek göbeğinin..kendin bakar aradaki farkı görüp motive olursun.

bölünmüş göbek mi nasıl bişiy o yaw merak ettim dogrusu?:26::26::26:

kayra benimde alt göbegim sarkık ikiz bebek taşımaktan kaynaklı ve çok canım sıkılıyor birde simitleirm var
ama 1 haftalık sıkı yürüyüş ve 500 mekik ile baya inceldim eşim bile frk etti bunu.
ha birde streç sarıyorum birde jilim yapsam neler olur acaba

Siz doğum yapmışsınızda göbekler öyle,ben doğum falan yapmadığım halde göbeğim var.Ah ah ne güzel kilo vermiş 60 olmuşken ne diye tutmazsın boğazınıda şimdi yine 60 kilo olmaya çalışırsın.Kafamı duvarlara çarpayim

kızlar sabah bi yazıyorum akşam yazdığımı bulamıyorum ne çabuk ilerliyo sayfalar aman allahım

bu arada ne oluyo kim kimi ekliyo nereye ekliyo benide ekleyin ne görücez bende göreyim

bu arada dün ve bugün resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim bide göbek ericek diye hayal kurayım ben

Kızlar 1/8 bitti.Slim 6 pack te yaptım.görev tamamdır.

Ancak sağ ayak bileğim de ağrı var.Umarım ilerlemez.Bu kadar destek ve azimle başlamışken yarıda bırakmak en son istediğim şey..

valla bende boğazıma engel olamıyorum

2/9 bitti..yarın level 2 nin son günü..1 gün ara verip 3 e başlıyacaım kısmetse..

Kızlar 1/8 bitti.Slim 6 pack te yaptım.görev tamamdır.

Ancak sağ ayak bileğim de ağrı var.Umarım ilerlemez.Bu kadar destek ve azimle başlamışken yarıda bırakmak en son istediğim şey..

level 1 de tam dediğin sayılarda benimde sağ bileğim incinmiş gibi bi kaç gün acıdı ama sonra geçmişti geçer bence bırakma sakın

valla bende boğazıma engel olamıyorum

2/9 bitti..yarın level 2 nin son günü..1 gün ara verip 3 e başlıyacaım kısmetse..

ya kendi evimdede değilim kuzenimdeyim mecburen onlara ayak uydurmak zorunda kalıyorum karı koca ikiside askerler geceleri gündüzleri belli olmuyor yemek düzeni belli değil hiç. 6w6p yaparken bide üstüne kilo almasam bari ya kendimi tutmaya çabalıyorum ama kaçıyor arada ramazanın ilk günü tutamicam sonra rahat olucak sanırım kuzenimin eşi 1 ay olmicak o zaman oruç tutup iftardan 2 saat sonra jill yapabilirim inş

Ekle ekleeeeeeeeeee :)şimdiden ekle .Ben kayrayı göremedim yaaa

Galiba listede sondan birinci ben olacağım şimdilik değişiklik yok bende.

Kızlar Brazil butt lift indircem ama ben bu torentten birşey anlamadım bi el atsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…