- 22 Ocak 2009
- 264
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.561
level 3'ün son 3 gününü sabah akşam olacak şekilde yapsan?
arkadaşlık teklifi yağıyoooor.... kendimi pek önemli hissettim.
kızlar sabah bi yazıyorum akşam yazdığımı bulamıyorumne çabuk ilerliyo sayfalar aman allahım
bu arada ne oluyo kim kimi ekliyo nereye ekliyo benide ekleyin ne görücez bende göreyim
bu arada dün ve bugün resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim bide göbek ericek diye hayal kurayım ben
Kızlar 1/8 bitti.Slim 6 pack te yaptım.görev tamamdır.
Ancak sağ ayak bileğim de ağrı var.Umarım ilerlemez.Bu kadar destek ve azimle başlamışken yarıda bırakmak en son istediğim şey..
Kızlar 1/8 bitti.Slim 6 pack te yaptım.görev tamamdır.
Ancak sağ ayak bileğim de ağrı var.Umarım ilerlemez.Bu kadar destek ve azimle başlamışken yarıda bırakmak en son istediğim şey..
valla bende boğazıma engel olamıyorum
2/9 bitti..yarın level 2 nin son günü..1 gün ara verip 3 e başlıyacaım kısmetse..
he he yüzünü gsterme dötün görünsün diyosunnnnn.....
valla sen alem bi hatunsun kayraa
nie yavrum önemsizmisin sanki ,aşk olsun hepimizde önemli insanlarız kendi ufacık çapımızda
bölünmüş göbek mi nasıl bişiy o yaw merak ettim dogrusu?:26::26::26:
kayra benimde alt göbegim sarkık ikiz bebek taşımaktan kaynaklı ve çok canım sıkılıyor birde simitleirm var
ama 1 haftalık sıkı yürüyüş ve 500 mekik ile baya inceldim eşim bile frk etti bunu.
ha birde streç sarıyorum birde jilim yapsam neler olur acaba
canımm ya valla bravo bende ne çocuk ne evlilik hiçbişey yok göbeğim iğrenççç göğüslerimden önde düşün artık
streç sarma fikri iyiymiş ya bendemi yapsam acaba hem jill yaparken hemde yatarken ne dersin canım???
bide 500 mekik kaç sette çekiodun sayı çok fazlada????:26:
resim eklemiyecek misin?
ekleyebilirim aslında çektim fotoğtafımı 30 day shred sonunda belki eklerim de.haftalık yani her pazartesi ölçülerimi bildircem.sizde unutmayın .tuannan liste yapıyor.haftanın birincisini seçeriz.birinci olanaveririz.olmaz mı?