Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bi soru olucak kızlar hani jillianımızın arkasında iki tane hatun varya şınavda mesela hangisinin yaptığını yapıcaz,ikisini birden mi:44:

kolların hangisine dayanabiliyosa onu yapıcaksın :)))

6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo :KK53:

ne bilim canım yaa herkez onuda öve öve bitirememiş,,zten çok zor olacak ikisini yapmam 1,30 saatimi alacakki ben işten çıkıp eve gidiyorum saat 9 oluyor:KK31::
o zman biraz daha beklemekte fayda var jille devam edeyim üstüne bide biraz dinlenir slim&6pack yapayım:KK30:
Eve geç varıyormuşsun :KK50: 2 si çok yorar seni .
Tatlışım istersen bir kez dene :KK48:hem aklının bir koşesinden silinmiş olur .Bence jillianları bitirditen sonra ,ona geçmemiz daha mantıklı .

o zaman jillden sonrada bunu yapayım bende,,benimkide hıyar tuz meselesi gibi oldu yaa:KK9::KK9::KK9:
kafayı yedik sanki egzersizzlerle,iş yeri bilgisayarımı fitness salonu bilgisayarımı belli deil valla video doldu her yer:KK1::KK1:

Gece yatmadan öncede slim&6pack yaparız :KK56:
Valla aynen bende senin gibiyim :KK56: youtubeda başka hangi egzersizler var ,kim ne kadar incelmiş fln fink atıyorum :KK55:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr bel için termal kemerlerden alsak mi ki :KK56: ben alcam ama hangisi en iyisi bilemedim .
Streçle sarmak zor ve pahalıya geliyor :26:

6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo :KK53:

movenius, işte bende aynen böyle oldum ya...her gün daha da zorluyor...ayakta ağırlıkla yapılan twist crunchla ilgili fikrini özellikle merak ediyorum..benim içim resmen fena oluyo onu yaparken..kaslarımın preslendiğini hissediyorum..

geldim..resimler geliyor...Tuannan'a ithafen:KK1::KK1::KK1:

sırasıyla başlangıç,10 gün ve 17.gün.

buda yandann..

ebru maşallah yaaa süper :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bende baklava gördüm snaki
böbekte gitmiş ve 17 günde olmasıda güzel tebriklerrr.
ben eylülde tatile gidicem ozamana kadarr manken olurum ben sanırım yapabilirsem:)

bende streçle sarıyorum baya etkili oluyor sanırım
ama korseyide tavsiye ederim bel korsesini oda etkiliyor baya bi:)

Streç filmler bayalı bir de çabuk bitiyor canım .Korse almak en mantıklısı sanki :KK16:.

kızlarrr peki bu jilian kilo veridiryormu?

yoksa plates ve call gibi sadece inceltiyormu?

Kilo veren arkadaşlar var canım .

Kızlarrrrrrrrr ben açıktığımda badem ,ceviz dışında bebe bisküviside yiyorum .İçeriği de, tadı da çok güzel bakar mısınız :KK56:
Hep çoçuklar yiyecek değil ya :)

Besin öğeleri (100 gramda)

Enerji (Kcal)
Protein (g)
Yağlar (g)
Tekli Doymamış Yağ Asitleri (g)
Çoklu Doymamış Yağ Asitleri (g)
Doymuş Yağ Asitleri (g)
Trans Yağ Asitleri (g)
Karbonhidratlar (g)
Şeker (Sakaroz) (g)
Lif (g)
Sodyum (mg)
Vitamin A (µg)
Vitamin E (mg)
Vitamin C (mg)
Vitamin D3 (µg)
Vitamin B1 (mg)
Vitamin B2 (mg)
Vitamin B6 (mg)
Vitamin B12 (µg)
Niasin (mg)
Pantotenik Asit (mg)
Folik Asit (µg)
Biotin (µg)
Kalsiyum (mg)
Demir (mg)
İyot (µg)
Selenyum (µg)
Bakır (mg)
Magnezyum (mg)
Çinko (mg)

424
5.18
14.30
4.74
1.87
7.63
0.050
74.54
22.63
2.44
146.30
400
5.5
50
8
0.5
0.6
0.8
0.5
7.5
6.5
40
25
250
10
50
14
0.08
60
4.5

movenius, işte bende aynen böyle oldum ya...her gün daha da zorluyor...ayakta ağırlıkla yapılan twist crunchla ilgili fikrini özellikle merak ediyorum..benim içim resmen fena oluyo onu yaparken..kaslarımın preslendiğini hissediyorum..

ben onda rahatım caNIM beni en çok zorlayan squat varya ilkinde kolay yapıyorumda 2. de eğilemiyorum birde şınav pozisyonu alıp ayağa kalkıp zıplayıp tekrar yere uzanıyoruz ya benim kalbim öyle fena çarpıyorki ölüyorum sandım bugün.

Eve geç varıyormuşsun :KK50: 2 si çok yorar seni .
Tatlışım istersen bir kez dene :KK48:hem aklının bir koşesinden silinmiş olur .Bence jillianları bitirditen sonra ,ona geçmemiz daha mantıklı .

Gece yatmadan öncede slim&6pack yaparız :KK56:
Valla aynen bende senin gibiyim :KK56: youtubeda başka hangi egzersizler var ,kim ne kadar incelmiş fln fink atıyorum :KK55:

yok vazgeçtim cnm call dan, slim yapacam jilin üstüne ozaman:KK1::KK1:ne yapacağımızı şaşordık bide çaydan bahsediliyprduu o neydi alsammı ki acaba???
bende sindirim sorunuda varrrrr:KK14::KK14::KK14:
jili bitirince rippedi sonra 6w6p sonra call:KK55::KK55::KK55:
kışa bitiririm heralde hepsini 5 yaşta yaşlanırım:KK30::KK30::KK30:

ayyy kızlar yaa bişey sorcam sizee ama ayıp olmazsa tabiii:44:
tuvalet ihtiyacınızı hergün düzenlimi karşılıosunuz????
yada ne kadar sürede çıkıyorsunuz kıyas yapacamda ondan sordum ayy utandım bee:KK17::KK17::KK17:

Ebruu harikasınnn tebriklerr :KK9::KK9: Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla sanki basen-bacak bölgende incelmiş, bana mı öyle geliyor yoksa o bölgende bi incelme oldumu? (Baserimle kafayı bozdumda :KK1::KK1:)

hımm..valla basenle alakam olmadığı için oraya hiç dikkat edtmiyorum..tamamen göbeğe ve simitlere odaklanmış durumdayım:KK3:

gerisini görmüyorum ben..

yada ne kadar sürede çıkıyorsunuz kıyas yapacamda ondan sordum ayy utandım bee:KK17::KK17::KK17:

hergün, bazen günde 2 ama son günlerde 9lu çay etkisi galiba;günaşırı..

[/I][/QUOTE]

valla tam bu konuda yazacaktım..benden önce davrandın..:KK1: utanaılacak bişey yok..:KK76:

büşraaaa nerdesin..9 lu çaycı..:KK9::KK9::KK9: arkadaşım hela ile kanka oldum..5-6 kere ziyaretine gidiyorum..normal mi?sende de bölemi oluyor..

korkuyorum valla bağırsaklarıda bırakacağım tuvalete diye..:KK53::KK53:

valla siz harikasınız yaa hemen yetişmişsiniz yine:KK55:
valla kızlar ben galiba en son cumartesi girmiştim :KK50::KK50:
bi ara biberiye çayı içtim ilk üç gün günde 5 kez falan gittim ama 4,gün aynı devam ettim yinee????
bu 9çay dediğiniz ii geliosa ondanda alayım kızlarr yaa,,,bide bu hazırmı satılıo bizmi alıp karıştıryoruz bilgi lütfeennn :KK34::KK31:

X