- 29 Mart 2010
- 714
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.421
Bi soru olucak kızlar hani jillianımızın arkasında iki tane hatun varya şınavda mesela hangisinin yaptığını yapıcaz,ikisini birden mi:44:
Eve geç varıyormuşsunne bilim canım yaa herkez onuda öve öve bitirememiş,,zten çok zor olacak ikisini yapmam 1,30 saatimi alacakki ben işten çıkıp eve gidiyorum saat 9 oluyor:
o zman biraz daha beklemekte fayda var jille devam edeyim üstüne bide biraz dinlenir slim&6pack yapayım
o zaman jillden sonrada bunu yapayım bende,,benimkide hıyar tuz meselesi gibi oldu yaa
kafayı yedik sanki egzersizzlerle,iş yeri bilgisayarımı fitness salonu bilgisayarımı belli deil valla video doldu her yer
kolların hangisine dayanabiliyosa onu yapıcaksın :)))
6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo
Tammam canım,2 kglıkta dumbell alıyım diyorum:44:
2 bence ağır gelir level 2 de 1 kgluk dambılı zor kaldırdığım hareketler oldu genelimiz 1 kg kullandık burda
2 bence ağır gelir level 2 de 1 kgluk dambılı zor kaldırdığım hareketler oldu genelimiz 1 kg kullandık burda
Kızlarrrrrrrr bel için termal kemerlerden alsak mi kiben alcam ama hangisi en iyisi bilemedim .
Streçle sarmak zor ve pahalıya geliyor :26:
6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo
bende streçle sarıyorum baya etkili oluyor sanırım
ama korseyide tavsiye ederim bel korsesini oda etkiliyor baya bi:)
kızlarrr peki bu jilian kilo veridiryormu?
yoksa plates ve call gibi sadece inceltiyormu?
movenius, işte bende aynen böyle oldum ya...her gün daha da zorluyor...ayakta ağırlıkla yapılan twist crunchla ilgili fikrini özellikle merak ediyorum..benim içim resmen fena oluyo onu yaparken..kaslarımın preslendiğini hissediyorum..
Eve geç varıyormuşsun2 si çok yorar seni .
Tatlışım istersen bir kez denehem aklının bir koşesinden silinmiş olur .Bence jillianları bitirditen sonra ,ona geçmemiz daha mantıklı .
Gece yatmadan öncede slim&6pack yaparız
Valla aynen bende senin gibiyimyoutubeda başka hangi egzersizler var ,kim ne kadar incelmiş fln fink atıyorum
Ebruu harikasınnn tebriklerrFotoğraftan gördüğüm kadarıyla sanki basen-bacak bölgende incelmiş, bana mı öyle geliyor yoksa o bölgende bi incelme oldumu? (Baserimle kafayı bozdumda )
ayyy kızlar yaa bişey sorcam sizee ama ayıp olmazsa tabiii:44:
tuvalet ihtiyacınızı hergün düzenlimi karşılıosunuz????
yada ne kadar sürede çıkıyorsunuz kıyas yapacamda ondan sordum ayy utandım bee
ayyy kızlar yaa bişey sorcam sizee ama ayıp olmazsa tabiii:44:
tuvalet ihtiyacınızı hergün düzenlimi karşılıosunuz????
yada ne kadar sürede çıkıyorsunuz kıyas yapacamda ondan sordum ayy utandım bee