Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba arkadaşlar... iyi pazarlar herkese
ben göbek,mide ve simit üçlüsünden muzdaribim:KK43:
bişiyler yapmam lazım, plates yapmıştım geçen yıl çok güzel onuçlar almıştım şimdi ne kadar yürüyüş ve diyet yapsamda bu 3 lü aynı duruyor callesting e başlayayım dyorum ama her seferind eçok sıkıcı geliyor ve uzun sürdügü için bırakıyorum.

bu kaç dk sürüyor acaba? birde hangi videoyu indirmeliyim tam olarak?

doğrudur canım,level 1 i 10 gün yapınca level 2 yi indirirsin 10 gün sonrada level 3 bir 10 gün daha yapıacak toplamda 30 günlük bir program.bugün ben 1/4 ü yapacağım.bize katıl birlikte yapalım.:13:

1/4 derken cahil kaldım anlamadım valla?
katılmak isterim tabiki spor konusunda çok azmliyimdir sabahları 1 saat yürüyrm ardından bunu yaparım

1/4 derken cahil kaldım anlamadım valla?
katılmak isterim tabiki spor konusunda çok azmliyimdir sabahları 1 saat yürüyrm ardından bunu yaparım

ilk okuduğumda bende anlamamıştım.yani level 1 in 4.gününü yapacağım.forumdaki kızlar egzersiz günlerini böyle belirtiyorlardı bende böyle belirttim.sen bugün yaparsan 1/1 olucak.level1 in 1.günü diye..

ilk okuduğumda bende anlamamıştım.yani level 1 in 4.gününü yapacağım.forumdaki kızlar egzersiz günlerini böyle belirtiyorlardı bende böyle belirttim.sen bugün yaparsan 1/1 olucak.level1 in 1.günü diye..

hımm anladım şimdi bugün yapmayı deniycem.biraz baktım videoya ama şınav filan var zor gibi sanki:26:

çok soru sordum biliyorum ama bişiy daha sormak istiyorum
agrılık mı almak gerek ? siz ne kullanıyorsunuz agırlık yerine su şişesi olurmu acaba?
küçüklerden

çok soru sordum biliyorum ama bişiy daha sormak istiyorum
agrılık mı almak gerek ? siz ne kullanıyorsunuz agırlık yerine su şişesi olurmu acaba?
küçüklerden

Canım o videodakiler 1er kiloluk damble kullanıyorlar bende öyle.Ama illa damble almana gerek yok su şişeleride işini görür.Her gün yapman şart canım çünkü 30 günlük bir program bu.
Birde yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Jillianın hareketleri zor gelirse arkadaki sarışın kızı takip et canım.

Son düzenleme:
Canım o videodakiler 1er kiloluk damble kullanıyorlar bende öyle.Ama illa damble almana gerek yok su şişeleride işini görür.Her gün yapman şart canım çünkü 30 günlük bir program bu.
Birde yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Jillianın hareketleri zor gelirse arkadaki sarışın kızı takip et canım.

tşk ederim türkçe dublaj lısı yok dimi videonun
sarışınn ablayı takip edeyim ben ozman söyledigin iyi oldu cnm

Kızlar ben bugün level 2'ye başladım ama videonun son 7 dk.sı çalışmadı:KK14:
20 dk yapmak zorunda kaldım.Yenisini indirdim bugün bakalım.
Bu video daha eğlenceli geldi bana ve daha az yorucu.
Level 1'deki zıplamalar beni çok yoruyordu.2'dekiler yormadı.Hatta level 2'de arkadaki kıvırcık saçlı melez kızı takip ettim:)

kayra günaydın arkadaşım,bırakmak yok.:KK20:3/2 ye kadar gelmişsin bir haftan kalmış jillianı bitirmeye.callenesticse ben geçen sene başlamışım.beni sarmadı çok sıkıcı geldi.tabii herkesin görüşü farklı olabilir ama ben sevemedim.jillian süper bence,kesinlikle bırakma,pes etme,jillian soonuç grubundada ölçülerini paylaşırsan sevinirim,birlikten kuvvet doğuyor.
3/2 yi yaptım demeni bekliyorum..,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html

sağol canım.. yaptım dün gece 1 de 3/2 yi yaptım....bugüm 3/3 inşallah

kızlar ben maalesef dün yapamadım.1/5 teyim.Yapamadığımız zaman tekrar baştan mı başlamamız lazım?ertesi gün 2 kez yaparak telafi etsek olmaz mı? gerçi sabahta yapamadım belim ağryordu şimdi daha iyiyim.Bugün 2 kez yapsam olur mu ki?

kızlar ben maalesef dün yapamadım.1/5 teyim.Yapamadığımız zaman tekrar baştan mı başlamamız lazım?ertesi gün 2 kez yaparak telafi etsek olmaz mı? gerçi sabahta yapamadım belim ağryordu şimdi daha iyiyim.Bugün 2 kez yapsam olur mu ki?

Canım zaten belin ağrıyormuş 2 kez biraz fazla gelebilir.Bundan sonra aksatmadan yapmaya çalışırsın öyle telafi edersin.

Şimdi de benim başlangıç ölçülerim :)

Boy:1,58
Kilo:80
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html
slm kızlar yukarıdaki linke de yazdım burada da paylaşmak istedim yeni başlayacaklara,başlamışlara,bir süreliğine takılanlara motive olsun diye;

bunlar başlangıç ölçülerim;
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119

bunlarda dayanamayıp ölçtüğüm 4.gün sonuçları
kilo:79,5
göğüs:96
bel(en ince):84
bel(en kalın):113
kalça:115

bence fark süper :) Kilosu az olan arkadaşlar da üzülmesinler bizimkiler üst limitten olduğu için fark böyle;kilomuz azalınca böyle bol keseden incelemiycez...
Birazdan 1/5 yapıcam Hepimize başarılar kızlar

iyi akşamlar.bu kadar çay içiyoruz,jillian yapıyoruz,hayatımıza iki yeni şey girdi.bir şey de hayatımızdan çıksın.en azından şimdilik.örneğin yarından sonra içinde şeker olan hiç bir şey yemeyelim meyve hariç.bence süper işe yarar.zaten uzmanların çoğu bu konuda hem fikir,kiloların en iyi dostu şeker.
Kızlar katılın birbirimize söz verelim yarın başlayalım,gün sonunda da çayımı içtim,jillian yaptım,içinde şeker olan hiç bir şe yemedim diyelim.Hedeflediğimiz yolda daha çabuk yol alırız.eminim.Kabul eden var mı?
Delibalık bana katılmanı umuyorum.ve kızlar sizleride şekersiz bir hayata davet ediyorum.

aynen dediğin gibi dilsah... şeker demek yağ demek aslında, yani fazlası yağ olarak depolanıyor vücutta. ben bir ara krom pikolinat kullanıyordum. hatta forumda bir de topik vardı bu konuda. kandaki insülini dengeliyordu ve canım hiç ama hiç tatlı istemiyordu. Ayrıca kilo vermeyi (özellikle de göbek-bel çevresini sıkılaştırıyordu) kolaylaştırıyordu. şimdi canım zaten tatlı istemiyor, reglim yaklaştığı için dün akşam eşimin marketten getirdiği poşetlerin içindeki paketleri çikolata paketleri gibi gördüm yanlışlıkla... :KK53: olsa yer miydim bilmiyorum :44: bugün tatlı olarak sadece 2 tane lokum yedim :KK17: yani ben varım tabii önerine ... meyve hariç şeker yok!! :KK9:
4-5 saat önce 40 dk falan bisiklet çevirdim, birazdan da TV'yi ele geçirip jillianın 1/7'sini yapacağım..

kızlar yazılarınızı okudukça yapma istegim arttı ben sabahları 1 saat yüüryorum 6-7 arası
akşamlarıd abunu yaparım 27 dk filan sürüyor sanırım arada derede yapılır gibi
bugün çocuklar yatınca yapmayı deniycem
göbek-bel mide inceltiyor degilmi?

X