JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

sadece agirlik mi kaldircam ¿

16 Temmuz Spor Listesi

1. EmiraSalih shred 14/30
2. Asimeleksi shred 13/30
3. Beyaz Hatun: Shred Level 2/8
4.eceece20 shred 15/30
5. SudanSebep shred Level 1/8
6. Vanillav: 30 Days Shred Level 1 + Level 3 + 2 dk kardiyo + 50 sumo squat

16 Temmuz Spor Listesi

1. EmiraSalih shred 14/30
2. Asimeleksi shred 13/30
3. Beyaz Hatun: Shred Level 2/8
4.eceece20 shred 15/30
5. SudanSebep shred Level 1/8
6. Vanillav: 30 Days Shred Level 1 + Level 3 + 2 dk kardiyo + 50 sumo squat
7. C cranial : Ripped level3 2/6 + tibet 11 tekrar + 10.000 adım yürüyüş

30 Day shred sonucum
Başlangıc/ 30 gün sonu

Kilo:55/51
Bel:78/70
Gobek:91/83
Kalça:94/86
Üst kol:27/25
Üst bacak:55/50

Kollarım da incelse süper olacak ya kolsuz bluz, askılı falan giyemiyorum cok moralim bozuluyor valla ameliyat bile düşünmedim değil

Alıştığın için mi acaba
alıştım sanırım seviyorummm :))

waaawww masallahh bu gercek mi???

hemen bana nasil beslendigini yazar misin gercekten harika bir sonuc baska spor yaptin mi

alıştım sanırım seviyorummm :))

waaawww masallahh bu gercek mi???

hemen bana nasil beslendigini yazar misin gercekten harika bir sonuc baska spor yaptin mi

İnceltici krem sürdüm spordan önce hep etkisi olmuştur diye tahmin ediyorum, leslie yaptım normal dısarda yuruyuste yaptım arada ebru sallının pilates dvdlerinden yaptım ek olarak instagramda spor hareketleri buldum bölgesel olarak onları yaptım, yemeği çok çok aza indirdim sabah peynır domates salatalık zeytin falan oglen salata yedim genel olarak, ara öğünlerde meyve yedim aksam da ne piştiyse bi tabak yedim yada corba ictim ekmeği şekeri kestim su içmeye calıstım yesil cay içtim

Cok güzel sonuclarin tebrik ederim canim. Benim bi toto niye 90dam asagi inmiyo olaki Boyun kac senin bird3? Kilon da güzel gitmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…