evet değmesin inşallah tam.gaz devam edelim su 30 gün bir bitsene güzel yaa azar değmesin bize arka arkayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet değmesin inşallah tam.gaz devam edelim su 30 gün bir bitsene güzel yaa azar değmesin bize arka arkayız
Yarıladık nerdeyse yokuş çıkmak zordur biz şimdi yokuş çıkıyoruz öyle düşünevet değmesin inşallah tam.gaz devam edelim su 30 gün bir bitse
5. SudanSebep shred Level 1 1/3015 Temmuz Spor Listesi
1. Vanillav - Ripped in 30 Level 2 6/6 Level 2 tamamlandı + 30DS Level 2 1 set
2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu
3. Asimeleksi: shred 12/30
4. EmiraSalih shred 13/30
Demesin demesin maşallah sana sen bu hızla gidersen yakında taş olursun
15 Temmuz Spor Listesi
1. Vanillav - Ripped in 30 Level 2 6/6 Level 2 tamamlandı + 30DS Level 2 1 set
2. Beyaz Hatun : Shred Level 2/7 uuu
3. Asimeleksi: shred 12/30
4. EmiraSalih shred 13/30
5. C cranial : Ripped Level3 1/6 + tibet 9 tekrar
Eminim ki bircok hareketi dogru duzgun yapamadim artik sallaya sallaya gecer bu level :))
Evet az sonra yapıcam inşallah. Ama farkı anlamadım. İlk videoyu yapmam lazım degil mi ?Liste derken spor listesi mi konferans mı ?
Spor listesi ise onu alıntılayıp adını ekleyip yazabilirsin
Konferanssa benim eklemem lazım
Sen başlayacak mısın peki veya başladın mı?
wuuhuuu hadi gecmis olsun suslucivciv sen ölcü almistin basta degilmi? Farkini paylas bizimle :)
wuuhuuu hadi gecmis olsun suslucivciv sen ölcü almistin basta degilmi? Farkini paylas bizimle :)
aynen ya cok karisik garip hareketler jiliandan gittikce daha fazla tirsiyorumHadi olsun artık şöyle 1 aya olsun
Gerçi bacaklarım oldu heğ sertlik bakımından en çok bacaklar sıkılaştı
Hahahahah ilk gün şeysidir o
Çünkü leveldaki hareketler çok acayip ya hiç önceki hareketlere benzemiyor
Hayatımda böyle hareket ne gördüm ne duydum yani
Evet az sonra yapıcam inşallah. Ama farkı anlamadım. İlk videoyu yapmam lazım degil mi ?
Bi de konferans dediğiniz şey ne kızlar ? Ben anlamadım.