JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

17 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 14/30
2. Beyaz Hatun: Shred 19/30
3. SudanSebep: Shred Level 1/7
4.eceece20 shrd 16/30
5. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 1/6

Yaptım yalnız kızlar çok dikkatli olmam lazım
Siz siz olun ısınmadan koşmayın
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
Doktora gittim 4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedi o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi

:ruh:

17 Temmuz Listesi

4.eceece20 shrd 16/30

Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
Doktora gittim 4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi

Ayy çok geçmiş olsun :KK35:

Sağ ol canım :KK200:
İşte adam gibi oturup evde Ripped mi Shred mi neyse yapsana sen kim koşu kim dimi :işsiz:
Ay canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm... işte kendi çapımızda güzelleşme uğruna bir yeri tamir etmeye çalışırken diğer taraflardan oluyoruz. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim :silah: canım benim dikkat et fazla zorlayıcı hareketlerde bulunma karına yoğunlaş bu süreçte sende düzelene kadar 15 güncük tatlım :KK19:

Ay canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm... işte kendi çapımızda güzelleşme uğruna bir yeri tamir etmeye çalışırken diğer taraflardan oluyoruz. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim :silah: canım benim dikkat et fazla zorlayıcı hareketlerde bulunma karına yoğunlaş bu süreçte sende düzelene kadar 15 güncük tatlım :KK19:

Kaş yapayım derken göz çıkardım aynen
Evet canım ben de öyle yapıyorum bacaktan ziyade göbek erisin napalım :halay:

Çok tatlısın ya :KK74: Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Öğrenmiş oldun, önce bir iyileş sonra ısınmadan koşma bir daha. Ripped yaparken zorlamayasın kendini?

Bacak üstünde zorlamıyorum canım
Shredden önceki levellardan başka hareket koyuyorum yerine napalım bacaklar incelmeyiversin 1 ay zaten esas problem göbeğimde :KK45:

17 Temmuz Listesi

4. eceece20 shrd 16/30
6. Frifri: Shred 11/30
7. wsw: Shred Level 1/4

Dün pazar pazar yapamadım bugün devam:KK76:

17 Temmuz Listesi

4.eceece20 shrd 16/30

15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedi o_O

yaa cok üzüldüm canim cok gecmis olsun iyice iyilesene kadar zorlama olur mu

Kizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize :KK43: ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi :KK43: ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?

17 Temmuz Listesi

4. eceece20 shrd 16/30
6. Frifri: Shred 11/30
7. wsw: Shred Level 1/4
8. aquarius24: Leslie 3 mil+ Ripped level 3+ Ripped level 4 1/6

döktürdüm bugün yine :halay:
maşallah sana canim level4 nasildi?

X