Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok geçmiş olsun17 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 14/30
2. Beyaz Hatun: Shred 19/30
3. SudanSebep: Shred Level 1/7
4.eceece20 shrd 16/30
5. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 1/6
Yaptım yalnız kızlar çok dikkatli olmam lazım
Siz siz olun ısınmadan koşmayın
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
Doktora gittim 4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Ayy çok geçmiş olsun
Cok güzel sonuclarin tebrik ederim canim. Benim bi toto niye 90dam asagi inmiyo olaki Boyun kac senin bird3? Kilon da güzel gitmis.
Ay canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm... işte kendi çapımızda güzelleşme uğruna bir yeri tamir etmeye çalışırken diğer taraflardan oluyoruz. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim canım benim dikkat et fazla zorlayıcı hareketlerde bulunma karına yoğunlaş bu süreçte sende düzelene kadar 15 güncük tatlımSağ ol canım
İşte adam gibi oturup evde Ripped mi Shred mi neyse yapsana sen kim koşu kim dimi
Çok tatlısın ya Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Öğrenmiş oldun, önce bir iyileş sonra ısınmadan koşma bir daha. Ripped yaparken zorlamayasın kendini?Sağ ol canım
İşte adam gibi oturup evde Ripped mi Shred mi neyse yapsana sen kim koşu kim dimi
Ay canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm... işte kendi çapımızda güzelleşme uğruna bir yeri tamir etmeye çalışırken diğer taraflardan oluyoruz. Ağlayalım mı gülelim mi bilemedim canım benim dikkat et fazla zorlayıcı hareketlerde bulunma karına yoğunlaş bu süreçte sende düzelene kadar 15 güncük tatlım
Çok tatlısın ya Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler. Öğrenmiş oldun, önce bir iyileş sonra ısınmadan koşma bir daha. Ripped yaparken zorlamayasın kendini?
yaa cok üzüldüm canim cok gecmis olsun iyice iyilesene kadar zorlama olur mu17 Temmuz Listesi
4.eceece20 shrd 16/30
Yaptım yalnız kızlar çok dikkatli olmam lazım
Siz siz olun ısınmadan koşmayın
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
Doktora gittim 4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedi
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Sana da çok geçmiş olsun canım...Kizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?
maşallah sana canim level4 nasildi?17 Temmuz Listesi
4. eceece20 shrd 16/30
6. Frifri: Shred 11/30
7. wsw: Shred Level 1/4
8. aquarius24: Leslie 3 mil+ Ripped level 3+ Ripped level 4 1/6
döktürdüm bugün yine
cok gecmis olsun canimKizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?