JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

yalnız ben şınav çekemiyorum orda şınavımsı bir şeyler yapıyorum sayılır dimi :)

Hiç atlas globalle uçtunuz mu kızlar?
Nasıl?

Direkt uçuşu olan bir tek atlasglobal var gibi ama hiç adını bile duymamıştım bugüne kadar bilemedim

Yok kesinlikle az görmüyorum. Ama hiç değişiklik olmasaydı bile verdiği mutluluğa değerdi.

Tebrik ederim, harikasınız, süper incelmişsiniz

Teşekkür ederim hepinize. İlk başlayan grubu kaçırdığıma üzülmüştüm. Ama ikinci grupta da baya kalabalık olduk. Ve herkesin düzenli yapması beni de çok heveslendiriyor. Kaçırmak istemiyorum, geri kalmak istemiyorum. İyi ki varsınız. Önden gidenlerin levellarla ilgili aktardığı tecrübeleri de dikkatle takip ediyorum. Süper bi grup olduk nazar değmesin:)

bekliyoruz canim :))

aa inceldi mi gercekten cok sevindim kac santim inceldi?
Canım santim ölçmedim malesef ama foto paylaşmıştım ya özelden üst bacağım şekillenmeye başladı mesela o fotodaki açıklık (iki üst bacak arasındaki) eskiden bu kadar belirgin değildi. Bu şekillenme yukarı kadar yani basenlerime erişir inşallah

Hiç atlas globalle uçtunuz mu kızlar?
Nasıl?

Direkt uçuşu olan bir tek atlasglobal var gibi ama hiç adını bile duymamıştım bugüne kadar bilemedim
Ben ucmadim yada hatirlamiyorum. Atlasjet'mis eski adi o tanidik geldi . Yorumlar iyi genelde nette baktim simdi..
Nereye ucucaksin? Italya ise Thy'den sasma derim, yokmu direk ucusu?

Ben ucmadim yada hatirlamiyorum. Atlasjet'mis eski adi o tanidik geldi . Yorumlar iyi genelde nette baktim simdi..
Nereye ucucaksin? Italya ise Thy'den sasma derim, yokmu direk ucusu?

Ben hiç thy ile uçmadım biliyor musun
Sunexpress direkt uçuşları vardı Romaya İzmirden çok rahattı ama kaldırmışlar
Biraz tuzlu değil mi THY gerçi Almanyadan uçak çok ondan daha ekonomik olabilir
Verona, Milano veya Venedik var international zaten kuzeye oradan çıkabilirim

Sen de iyi ki varsin canim gercekten insan geri kalmak istemiyor azimle yapiyor hic bozulmasin birlikteligimiz insallah :)

ayy insallah canim asagidan yukari oluyormuş incelme zaten azimle yaparsan basenlere de erisir

Evet digerlerine kiyasla biraz fark edebiliyor thy, gerci biz aylar öncesinden ayirtiyoruz genelde biletleri.
Olmazsa dene atlasglobali, almanlarin yorumlari fena degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…