JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

11 temmuz spor listesi

1. Vanillav: Ripped in 30 Level 2- 2/6 + 90 dk bisiklet
2. Beyaz Hatun: Shred 13/30
4. Asimeleksi shred 8/30 6000 adım
5. Skyra shred 10/30
6. EmiraSalih shred 10/30
7. aquarius24: ripped 2/6 level 3
8.eceece20 shred 10/30
9.gulhilal: Callanetics 23/30

ahahah spor yaparken beynime kan fazla gidiyor heralde
canim ne gibi bir degisim gördün seni ne gaza getirdi bu kadar cabuk sırrını ver
Çünkü ben de gaza gelecegim ne bu böyle pasif kaldim yaninizda :))

canim callanetics nasil gidiyor bacaklar ne durumda bacaklar :)

eger inceldi diyosan biz aquarius24 arkadasimla callaneticse dalış yapcaz rippedden sonra :))

11 temmuz spor listesi

1. Vanillav: Ripped in 30 Level 2- 2/6 + 90 dk bisiklet
2. Beyaz Hatun: Shred 13/30
4. Asimeleksi shred 8/30 6000 adım
5. Skyra shred 10/30
6. EmiraSalih shred 10/30
7. aquarius24: ripped 2/6 level 3
8.eceece20 shred 10/30
9.gulhilal: Callanetics 23/30
10. C cranial : Ripped level2 4/6 + tibet 9 tekrar

Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece bacaklarda değil, pek çok bölgede incelme oldu.Hic düşünmeden dalın derim:))

aaa acaba callaneticside mi simdi eklesem hemen

Canim sonuclarimdan memnun oldugum icin gaza geldim sadece :)
2 yildir evde oturuyordum, spordan uzak kaldigim icin simdi bu kadar uzun süre devam ettirebilince mutlu oldum sanirim
Hem sporumu yaptiktan sonra daha dinc oluyorum, yedigim seylerin hesabini da yapinca bir kisminida böyle egzersizlerle yakabilince daha bi sevimli poncik geliyo o öldürücü hareketler

Birde kibris tatilim var malum fit gitmeliyim oraya :)

Bu arada 4 haftam var 4 kilo vermek istiyorum. Hafta da 1 kilo vermek normal degil mi?
56 olmusum 52 olsam diyorum

Kızlar dün yapamadım, biliyorum telafi edemem ama bugün elimden geldiğince çok hareket edeceğim. Sabah erkenden yaptım shredimi, malesed bir gün gerilemiş oldum, bugün level 1 bitecekti...

Yeğenlerimi Üsküdar, Eminönü filan gezdireceğim. Adım sayacını açacağım evden çıkınca. Hedefim 10bin adımı geçmek.

Boy: 1,67
Başlangıç - Level 1
Kilo: 66,8 - 64,9 (-1,9kg)
Göğüs: 90 - 90
Bel: 83 - 81 (-2cm)
Göbek: 102 - 100 (-2cm)
Kalça: 106 - 106
Basen: 104 - 103 (-1cm)
Üst bacak: 62 - 60 (-2cm)
Alt bacak: 35 - 35
Üst kol: 30 - 28 (-2cm)
Alt kol: 24 - 24

verdiğim kiloların 1,5 kg'ı son hafta yediklerimden kaynaklı şişlikti zaten. yani aslında 0,4 kg vermişim gibi düşünebiliriz. yemeyi kesince zaten göbeğim inmişti, ama 2 cm'den daha fazla incelme bekliyordum açıkçası. basenler hala babalar gibi duruyor. kollarım zaten çok inceydi daha da incelmiş. bu da 3lb'lik dambılların marifeti sanırım. hiçbir değişiklik olmasa bile 10 gündür spor yapıyor olmanın verdiği mutluluk ve huzur paha biçilemez. daha büyük gazla yeni levellara devam...

Olsun canım taş gibi olmak için illa çıtır olmak gerekmiyor bakınız jillian abla tam 43 yaşında :) bu arada 10 günde baya incelmişsin sen de tebrik ediyorum

Haftada 1 çok doğal ve sağlıklı bir kilo hem de

Aa bu hiçbir şey mi ama lütfen
Level 1 gibi bir ısınma levelından sonra bile kol, basen ve göbekten incelmiş olmak bence çok iyi
Sizi level 2 ve 3ten sonra da göreceğim

Kızlar adım sayar çalışmamış ama yaklaşık 4saat hiç oturmadım, baya bi dolaştık. Kızçelerim çok yoruldu o yüzden eve erken dönüyoruz. Bu yorgunlukla artık gece erken uyurlar, 2-3ten önce uyumuyorlardı, iyi oldu

Ben eve gidince biraz dinlenip bir şeyler daha yapayım diyorum. Leslie filan mı yapsam, ne dersiniz?

Ohh yarasin
Eliptik bisikletle çalış istersen canım :)

Canımm birkaç gündür o kadar yoğun geçiyor ki gece yatağa kendimi zor atıyorum dün de ikide uyudum bugün yine sürüngenlik yani bana :))

Özledim sizi bu akşam sporum ve ben döneceğiz semalara :))

Bu arada benim bacaklarım inceldi callanetics ile, yukarıda sormuşsun ben de yanıtlamış olayım :)

bekliyoruz canim :))

aa inceldi mi gercekten cok sevindim kac santim inceldi?

Bir saatte 4000 kadar atmışsındır
Daha fazla da atarsın ama bunu tempolu yürümediğinizi varsayarak yazıyorum
Güzel yakmışsındır yani
Yürüyüşten farklı bir şey yap istersen
20 dakikalık bir fitness videosu yapabilirsin
Bir sürü var onlardan youtubeda ama hazır 20 dk yapıyorken bence Shred i de yapabilirsin

Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece bacaklarda değil, pek çok bölgede incelme oldu.Hic düşünmeden dalın derim:))
30 gün bitince ayrintili yorumunu bekliyorum ama :)

jillian mi callanetics mi mesela :))

boyunkac canim?
bence seker orucunun da katkisiyla kesinlikle verirsin o kadar spora :)

cok guzel incelmissiniz masallah azminize hayran kaldım ne kadar bilincli oldugunuzu gösteriyor spor yapmaniz yilmadan devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…