- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
70 e de inersem oh değmeyin keyfime valla bakalım on günün sonunda nasıl ölçülerim
Ben de 6lara insem artık keşke ya
Çok mutlu olurdum şöyle bir 68im diyebilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 e de inersem oh değmeyin keyfime valla bakalım on günün sonunda nasıl ölçülerim
anaaam naptin kiz senn level2 ardina level3 nedirrr ben düşüp bayilirdim vallaa10 Temmuz Spor Listesi
1. Vanillav: Ripped in 30 - Level 2 - 1/6 + 17 dk koşu + 43 dk yürüyüş
2. Asimeleksi shred 7/30 3 mil Leslie
3 . gulhilal: Callanetics 22/30
4. Skyra shred 9/30
5.EmiraSalih shred 9/30
6. aquarius24: leslie 3 mil + ripped level 2 + level 3 1/6
Dün cok yedim diye bugün kendime 2 saat spor sart koydum, leslie haricinde ne yapabilirim diye düsünürken de level 2 ve level 3ü ardarda yaptim ne akilsa pestilim cikti, ama degdi, kendimi cok iyi hissediyorum
Level 3 bacaklara felc getirtecek sekilde ama genel olarak eglenceli buldum. 45 dakika leslie ve 35 dakika level 2nin ardindan yaptigim icin tabi biraz zorlandim ama yarin bu kadar yoracagini düsünmüyorum, bakalim artik :)
yok canim ben bikac gün ac karna yaptim hicbir şey olmadiKızlar selam bugün yatılıya misafirimiz var ve ne yazıkki 13.günümü yapamıyorum yarın ilk işim sporumu yapmak olacak 1 günden bişeycik olmaz heralde diye düşünüyorum. Ha birde shred level 2 yi aç karnına yapsam düşüp bayılırmıyım ki acebaa :))
bazen olur öyle günler canim takilma10 Temmuz Spor Listesi
4. Skyra shred 9/30
5.EmiraSalih shred 9/30
Ripped in 30 Level 2 -1/6 tamam
Koşu - 2.47 km - 263 kalori - 17 dk
Yürüyüş - 4.27 km - 156 kalori - 43 dakika
Bugün çok koşamadım
Alt bacaklarımdaki kemikler acıdı dün de acımıştı ama zorlamıştım
Bir de halsizim ve durgunum hiç adetim değildir aslında enerjik ve şen şakrak olurum %98 ama %2liğim tuttu
hadi inşallah sen kaç kilosun ben spora başlarken 76ydım ilk level bitince tekrar bakacağımBen de 6lara insem artık keşke ya
Çok mutlu olurdum şöyle bir 68im diyebilsem
valla yediklerimi düsündüm habire öyle gaza geldim yaptim, fena kan ter icinde kaldim ama hosuma gitmedi degilanaaam naptin kiz senn level2 ardina level3 nedirrr ben düşüp bayilirdim vallaa
nasil buldun level3 u?
ay eğlenceliyse tamamdir bu is level3ten de yirttik :))valla yediklerimi düsündüm habire öyle gaza geldim yaptim, fena kan ter icinde kaldim ama hosuma gitmedi degil
Level 3te bazi kardiolar yine zorluyor hele de bacaklari. Cok degisik güzel hareketlerde var onlarda eglendim cocuk gibi genel olarak hosuma giden bi bölüm oldu su bacaklarin agrimasi disinda :) Ama belkide yorgunken yaptigim icindir o yüzden yarin tekrar rapor vericem
Canim sen yinede bana fazla güvenme nedense hep tersimiz oluyor shred de benim ölüp bittigimde sen egleniyodun, benim eglendigimde de sen eziyet cekersin belkiay eğlenceliyse tamamdir bu is level3ten de yirttik :))
doğru aslinda zit gidiyoruz birbirimize :))Canim sen yinede bana fazla güvenme nedense hep tersimiz oluyor shred de benim ölüp bittigimde sen egleniyodun, benim eglendigimde de sen eziyet cekersin belki
10 Temmuz Spor Listesi
4. Skyra shred 9/30
5.EmiraSalih shred 9/30
6. aquarius24: leslie 3 mil + ripped level 2 + level 3 1/6
Dün cok yedim diye bugün kendime 2 saat spor sart koydum, leslie haricinde ne yapabilirim diye düsünürken de level 2 ve level 3ü ardarda yaptim ne akilsa pestilim cikti, ama degdi, kendimi cok iyi hissediyorum
Level 3 bacaklara felc getirtecek sekilde ama genel olarak eglenceli buldum. 45 dakika leslie ve 35 dakika level 2nin ardindan yaptigim icin tabi biraz zorlandim ama yarin bu kadar yoracagini düsünmüyorum, bakalim artik :)
ahahhah aynen en cookk ben cildiracagimmGrupça yavaştan çıldırıyoruz
bekliyoruz ölcülerii :))Kızlar benim bugün 10. Günüm bugün level 1i tamamladiktan sonra ölçülerimi almayi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım insallah incelmisimdir
Grupça yavaştan çıldırıyoruz
aranızda en az sporu ben yapıyorum beni de cildirtacaksiniz yakinda :))ahahhah aynen en cookk ben cildiracagimm
Ama insan degisimi farkettikce daha da biseyler yapasi geliyor
ahahhah aynen en cookk ben cildiracagimm
Ama insan degisimi farkettikce daha da biseyler yapasi geliyor
Kızlar benim bugün 10. Günüm bugün level 1i tamamladiktan sonra ölçülerimi almayi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım insallah incelmisimdir
aranızda en az sporu ben yapıyorum beni de cildirtacaksiniz yakinda :))