Canıım hoşgeldinMerhaba, bir süredir sizi takip ediyorum. İlk bakmaya başladığım zamanlar yeni başlayanlar şimdi ikinci üçüncü levelları bitiriyor. Ben Ramazan geçsin Bayram geçsin diye bekledim. Şimdi başlamaya hazırım. Azminiz ve devamlılığınız beni müthiş gaza getirdi. Bu işi ancak sizinle başarabilirim diye düşündüm.
Ramazan'ı 65.2 kilo ile kapatmıştım ama son bir haftadır biraz abarttım galiba. 66.8 kilo ile başlıyorum. Haftasonu iki gün biraz kasıp bu son fazlalığı atmayı düşünüyorum. Öncelikli amacım kilo değil ama, biraz kondisyon kazanıp vücudumu biraz toparlamak. Sizin sonuçlara bakılırsa en doğru yerdeyim. Biraz da beslenmeme dikkat edersem bu iş tamamdır. 60 kilo olmak istiyorum ama bu sefer kendime kilo hedefi değil de 30 günlük spor hedefi koyuyorum. Şimdi ölçülerimi yazayım :)
Boy: 1,67
Kilo: 66,8
Göğüs: 90
Bel: 83
Göbek: 102
Kalça: 106
Basen: 104
Üst bacak: 62
Alt bacak: 35
Üst kol: 30
Alt kol: 24
Ölçülerimden de anlaşıldığı üzere üçgen bir vücudum var. Sorunlu bölge göbek ve basen. kollarım çok zayıf ve güçsüz. Ayrıca da sırt ağrılarım var. Hepsine burada çözüm bulacağıma çok inanıyorum :) uzun oldu kusura bakmayın. Lütfen beni de aranıza alın.
Hoş buldum :) foto ben de çektim ama ölçüler daha güvenilir gibi geldi. Tamamdır hemen arkandan geliyorum...Canıım hoşgeldinemin ol doğru yerdesin. Bak ne güzel çok da bir kilon yok yemene içmene dikkat edip disiplinli bir şekilde devam edersen 3-4 kilo vereceğinden şüphem yok. Tabii incelmeni saymıyorum bile 2 kilo verirsin ama 4 kilo vermiş gibi görünebilirsin önemli olan fit ve diri olabilmek dimi amaa benimde sorunlu bölgem göbiş bel ama ben ölçü almadım fotomu çektim bugün de 5.ci günümü tamamladım gel takıl bana belki birbirimizi gazlarız
Velvette leslie 3 mil yap bence canim dambillar gelene kadar. 3 mil 1 ve 5 mil den daha güzel bence, kollarda sürekli hareket halinde
ne kadar zamanda bir serbest gün yapıyorsun canim istedigin her seyi yiyor musun kilo vermene etki ediyor mu
Çook teşekkür ederim canım haklısın sabretmem gerekecek. Bunu duymam iyi oldu en azından pes etmicem :)) bu arada insanity i duymuştum oda mükemmel derecede evrim geçirtiyordu sanırım insana. Fakat jillian daha insaflı geliyor bana göre :)))
1 Temmuz Spor Listesi
1.gulhilal: Callanetics 16/30
2.Beyaz Hatun Shred 1/5
3.skyra shred 1/30
Canıma okudu evet. Hepsini tam yapamadım ama biliyorum zamanla olacak. Zavallı kollarım mahvoldu. Eski dambıllarım 3lb'lik. Yaklaşık 1,3 kg yapıyor sanırım. Çok zorladı. Herkes 0,5 kg mı kullandı başlangıçta? Ben de yarım kiloluk su şişesi mi alsam. Devam edebilirsem ripped'de bu dambılları kullanırım. Ne dersiniz?
Jumping jacklerde durdum birkaç kez. Bir de kolları ara ara kaldıramadım. Birkaç gün daha zorlayayim madem. İdolumsun sözünden çıkmam:) yaparken zor geliyor bi daha tövbe diyorsun ama şimdi bakıyorum da aslında çabuk bitmiş. Hafta içi de zorlanmam umarım...İlk günümde 2 kez ara vermek zorunda kaldım ben nefesim yetmemişti
Level 2 ve 3te ara vermeden patır patır gidiyordum
Zamanla oturacaktır ama Jilly nin dediği gibi sen kendini zorla
Elinden gelenin ötesine geçmeye çalış
Değişim böyle gerçekleşiyor
İlk günkü ağrıların geçince çok rahat edeceksin
Ben 0,5 su şişeleri kullandım ama biraz pişmanım çünkü kollarım en az değişim geçiren yer oldu
O yüzden ağırlıkları tavsiye ediyorum zaten çok değilmiş bence onlarla devam et :)
Canım ben 1 litrelik su şişelerini kullanıyorum.. bugün 5.günüm zerre hiçbir yerim ağrımıyor. Jumping jack ve hemen ardından ip atlama olunca biraz tıkanıyorum ama bugün çoğunu yaptım fire vermeden eminimki 7.gün daha iyi olcam tam yapıyorum derken level bitecek ve yine hamlıkJumping jacklerde durdum birkaç kez. Bir de kolları ara ara kaldıramadım. Birkaç gün daha zorlayayim madem. İdolumsun sözünden çıkmam:) yaparken zor geliyor bi daha tövbe diyorsun ama şimdi bakıyorum da aslında çabuk bitmiş. Hafta içi de zorlanmam umarım...
1 Temmuz Spor Listesi
2.Beyaz Hatun Shred 1/5
3.skyra shred 1/30
4. Kedikedi84 shred 21/30
Kızlar ya ölçü almayı unuttum yarın yazarım. Level 3 te ooo ben hep zor olanı yaparım dedim pek öyle değilmişen son eşime bu kadın beni öldürmeye çalıştı dedim.
Jumping jacklerde durdum birkaç kez. Bir de kolları ara ara kaldıramadım. Birkaç gün daha zorlayayim madem. İdolumsun sözünden çıkmam:) yaparken zor geliyor bi daha tövbe diyorsun ama şimdi bakıyorum da aslında çabuk bitmiş. Hafta içi de zorlanmam umarım...
Haklısın canım vallahi ben spora başldığımdan beri kızartma ekmek şeker tuz yemiyorum evde ne varsa ekmeksiz ve sağlıklı ise yiyorum ve daha çok zinde hissediyorum kendimiBeni en çok mahvedenler de jumping jacklerdi, öyle iyi anlıyorum ki
Level 1 bitince sevinmiştim
Insanity i yaptıktan sonra Shredi arar oldum
Yaparsın zaten 24 dakikalık bir şey
Bir günde 24 dakikamızı ne saçma şeylere ayırıyoruz, sosyal medyaydı şuydu buydu
Spora, sağlığa ve fitliğe ayırmak neden zor olsun
Haklısın canım vallahi ben spora başldığımdan beri kızartma ekmek şeker tuz yemiyorum evde ne varsa ekmeksiz ve sağlıklı ise yiyorum ve daha çok zinde hissediyorum kendimi) huzur gibisi yokmuş. İnşallah sağ salim biterde bi de kurban bayramına kadar başka programa geçerim
1 Temmuz Spor Listesi
2.Beyaz Hatun Shred 1/5
3.skyra shred 1/30
4.eceece20 shred 2/30
Canım fırında patates veya pilav tarzı şeylerden azar azar yiyerek dengelemeye çalışıyorum ama bak kafama takıldı şimdi dediklerin. Ay yaaa offf yesek deeert yemesek ayrı dertPeki karbonhidratı nereden alıyorsun?
Ekmek de önemli ama
Onun içinde de almamız gereken besinler var
Bir de karbonhidratı tamamen kessen bile vücut protein yapılarını karbonhidrata dönüştürür yine oluşturur onu
Aldığın proteinden de olursun
Tuz bildiğğim kadarıyla 1 g gerekli günlük
Şekerden emin değilim, onu zaten tükettiğim için bakmadım ama araştırayım