- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün eski fotoğraflarımı gördüm ve depresyona girdim, bu programa başlamayı düşünüyorumZamanla daha rahat edeceksin
Ben de ilk leveldaki atlama zıplamalarda ölüp bittim
İşte sigara pişmanlıktır
Tabii ki de toparlar
Sen hele diğer levellara gel de karın ağrısını o zaman gör yani benim fotoları gördün
Göbektim ben sırf
ben bugün eski fotoğraflarımı gördüm ve depresyona girdim, bu programa başlamayı düşünüyorum
ama biraz motivasyona ihtiyacım var
bu öncesi-sonrası resimlerini benim de görmem mümkün mü
tebrik ederim canim cogu bitti azi kaldi level 3 bana daha cabuk gecti gibi gelmisti, sende de öyle olur insallah. Foto da yollaLevel 2 bitti yarın ölçülerimi alacağım. Çok mutluyum ya.
Tatlım merhaba, o konuda yeniyim biliyorsun sizin gibi bilgiye sahip değilim üzgünüm sana yardım edemeyeceğim fakat sana başka sorum olacaktı da benimm ya canım senin toparlanmana hayran kaldım maşallah diyeyim önce bende alt karın sıkıntısı var bu shred ile toparlayabilir miyim sence ? Çünkü daha çok karnımdan ziyade kolum ve bacaklarım ağrıyor oralar hep çalışıyor gibiKızlar bir konuda fikir isteyeceğim
Şimdi dambılları internetten söyledik hala gelmedi
Ben de dambılsız başlamak istemiyorum bu kez
Çünkü geçen sefer kollarım pek sıkılaşmadı
Biraz zayıfladı ama hala vücuduma göre tombik ve sıkı değil
Bir de arkadaşımda dambılla yapınca aradaki farkı gördüm
Dambıllarım gelene kadar ne yapsam tavsiye edersiniz?
Şu insanity max ı denesem mi diyorum ne dersiniz?
Veya öneriniz varsa açığım
canim ben kondusyonun kaybolmadan jillianin programlari ile devam etmeni öneriyorum yani Ripped ile.Kızlar bir konuda fikir isteyeceğim
Şimdi dambılları internetten söyledik hala gelmedi
Ben de dambılsız başlamak istemiyorum bu kez
Çünkü geçen sefer kollarım pek sıkılaşmadı
Biraz zayıfladı ama hala vücuduma göre tombik ve sıkı değil
Bir de arkadaşımda dambılla yapınca aradaki farkı gördüm
Dambıllarım gelene kadar ne yapsam tavsiye edersiniz?
Şu insanity max ı denesem mi diyorum ne dersiniz?
Veya öneriniz varsa açığım
Tatlım merhaba, o konuda yeniyim biliyorsun sizin gibi bilgiye sahip değilim üzgünüm sana yardım edemeyeceğim fakat sana başka sorum olacaktı da benimm ya canım senin toparlanmana hayran kaldım maşallah diyeyim önce bende alt karın sıkıntısı var bu shred ile toparlayabilir miyim sence ? Çünkü daha çok karnımdan ziyade kolum ve bacaklarım ağrıyor oralar hep çalışıyor gibi
canim ben kondusyonun kaybolmadan jillianin programlari ile devam etmeni öneriyorum yani Ripped ile.
1.5 lt su sisesiyle deneyebilirsin ya da o kullanissiz olursa 0.5 lt su sisesi de olur ama bence basla yarin Rippede
yapanlarin yorumlari nasil canım?Tabii ki de toparlayabilirsin
Benim fotoları görmedin mi sen en çok göbek ve simitlerim gitti
Senin de gidecek ama sabırlı olmalısın
Çünkü levellar ilerledikçe ağırlaşacak
Karnının acıdığı günler en çok level 3te ve benim göbek kısmı en çok level 2de inceldi
Yani bu birkaç günde olacak bir şey değil
30 günü tamamlamalısın
Bir deneyeceğim ama tutması rahat olmazsa zorlamam açıkçası
Düzgün yapmak istiyorum
Ben insanity max yaptım Shaun diye bir abimizin bilmiyorum gördünüz mü hiç ama ilgisi olan için bırakacağım
Adı gibi insanity diyorum, üzerinize detarjan döküp başlayın çamaşırlarınız yıkanır hem bir taşla iki kuş
https://yandex.com.tr/video/search?filmId=3992230188695592901&text=insanity max 30 cardio challenge&reqid=1498848181766549-1097794594851473359632597-man1-2733-V
https://vk.com/video8779128_170590282
Bunlardan birinde var merak ederseniz
yapanlarin yorumlari nasil canım?
ne kadar zamanda bir serbest gün yapıyorsun canim istedigin her seyi yiyor musun kilo vermene etki ediyor muAy yapanları bilemiyorum öyle bir delilik anıma geldi bugün serbest günümdü kfc falan yedim
Yürüyüşten de bıkmıştım zaten
Şöyle kalbimi küp küp attıracak bir spor olsun dedim
Kusacak gibi olana kadar devam ettim bıraktım 23. dkda
Ben 2 dklık kardiyoda bayılacak gibi olan kadın 23 dk kardiyo yaptım
Çook teşekkür ederim canım haklısın sabretmem gerekecek. Bunu duymam iyi oldu en azından pes etmicem :)) bu arada insanity i duymuştum oda mükemmel derecede evrim geçirtiyordu sanırım insana. Fakat jillian daha insaflı geliyor bana göre :)))Tabii ki de toparlayabilirsin
Benim fotoları görmedin mi sen en çok göbek ve simitlerim gitti
Senin de gidecek ama sabırlı olmalısın
Çünkü levellar ilerledikçe ağırlaşacak
Karnının acıdığı günler en çok level 3te ve benim göbek kısmı en çok level 2de inceldi
Yani bu birkaç günde olacak bir şey değil
30 günü tamamlamalısın
Bir deneyeceğim ama tutması rahat olmazsa zorlamam açıkçası
Düzgün yapmak istiyorum
Ben insanity max yaptım Shaun diye bir abimizin bilmiyorum gördünüz mü hiç ama ilgisi olan için bırakacağım
Adı gibi insanity diyorum, üzerinize detarjan döküp başlayın çamaşırlarınız yıkanır hem bir taşla iki kuş
https://yandex.com.tr/video/search?filmId=3992230188695592901&text=insanity max 30 cardio challenge&reqid=1498848181766549-1097794594851473359632597-man1-2733-V
https://vk.com/video8779128_170590282
Bunlardan birinde var merak ederseniz