JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Sevinirim canım :)) silinir sanmistim ilk kez atmıştım

Mihail Zoscenko senin tavsiyelerine uyup Callecting yaptım. Yaparken de seni bol bol andim:))) Vücudum o kadar antrenmanlı olmasına rağmen gerçekten çok zorlandım. Özellikle karın egzersizleriden sonra az kalsın kusacaktim Ama programı begendigimi soyleyebilirim:) Bir ay da buna devam edelim.Bakalim neler olacak:)

Kilo bildirimi: 60 kg.

Yine direkten dönüp beşli rakamları göremedim.Ama farkındayım, ben takıntı yaptıkça bedenim direnç gösteriyor. O yüzden artık rakamlara takilmayacağım. Sonuçta gayet güzel toparlandım ve inceldim.Onemli olan da bu galiba...

gulhilal heheh dedim ama ağır egzersiz diye
Callan teyzenin mottosunu hatırlatayım hilalim, vücudunuza iyi davranın, yapabildiğiniz kadarını yapın :) ben karın egzersizlerini 40ar tane yapıyorum mesela. Kitabındaki karın egzersizleri daha zor mesela mümkün değil ara vermeden 100 tane yapabilmek.

Callanetics Teyzenin ne dediğini pek bilmiyorum açıkçası:) Ben bu topicten bakip yaptım egzersizleri..Ama gerçekten çok zorlandım. .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.578600/

Böyle uzun ve motive edici bir yorum paylaştığın için teşekkür ederim :)

Ciddi çabuk bozulmaz değil mi 30DS sonuçları

Ben de ripped yapacağım bitince gerçi sporu bırakmış olmuyorum ama seneye bu kadar katı yapabilir miyim bilmiyorum

20 dk aslında yapmak lazım

gulhilal ayh içim açıldı ne güzel mesaj hadi bakalım hayırlı olsun

Callanetics yapsana pilatesten daha güzel topla lastikle oynamıyosun, ben de pazarlamacı gibiyim ha

Ben de Jillian aşağı Jillian yukarı

Sen Callan teyzeden Ben Jillian abladan reklam parası istesek yeri var

Sevinirim canım :)) silinir sanmistim ilk kez atmıştım

Ekledim konferansa

O takıntı bende de oldu

Halbu ki vücut güzel işte niye takıyorsun ama şu 5li rakamlarda kilo söylemenin tadına varmak istiyoruz galiba

12/30 bitti

Bol bol terledim, dün boynum omuzlarıma doğru çok ağrıdı planklar yüzünden heralde canım da sıkkındı yapamamıştım.

gulhilal tebrik ederim seni başladığın işi bitirmek bile harika bir duygu olsa gerek ki sen bi de aynada onun gerçekleşmiş halini görüyorsun. Tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah...
Cok tesekkur ederim,Allah'a şükür bitirdim.Hirsli biri değilim ama bir şeyi kafaya koyduğum zaman güzel istikrar sagliyorum:) Inşallah hepiniz hayalinizdeki görüntüye ulaşırsınız.
Rica ederim ne demek:)
Hayir bozulmuyor.Hep aynı örneği veriyorum ama yine omuz örneğini vereceğim. Geçen seneki Jillian 30 DS programından sonra omuzlarim için özel hiç bir şey yapmadım ama hala dikligini koruyorlar. Onun dışında vücud şeklim hiç bozulmadı.Bazen bir-iki kilo aldığım oluyordu ama ben bunu hiç hissetmedim ve hiç kimseden kilo aldığıma dair bir şey duymadim.Sadece basküldeki rakam kilomun fazla olduğunu söylüyordu. Ama tabii ki yine de yemeği çok abartmamak lazim:)
O takıntı bende de oldu

Halbu ki vücut güzel işte niye takıyorsun ama şu 5li rakamlarda kilo söylemenin tadına varmak istiyoruz galiba
Yok vazgeçtim, artık üçün besin hesabını yapmiyorum

Önceki ölçüleri sırası ile başlangıç ve level 1 sonu ile parantez içine yazacağım

Level 2 sonuçları:

(103-101) Göğüs: 98
(88-84) Bel: 80
(115-112) Kalça: 107
(102-100) Göbek: 96
(58-56) Üst bacak: 55
(40-38) Alt bacak: 35
(34-33) Üst kol: 32
(26-24) Alt kol: 23

Kilo: 75

Level 2ye kadar kaybedilen kilo: 4,8

Maşallah, ha gayret:)

41 kere maşallah bel kalça 8 cm daralmış göbek 6 cm harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…