- 27 Mart 2016
- 422
- 542
Sevinirim canım :)) silinir sanmistim ilk kez atmıştımMerhaba serap
Basenlerin ve bacakların çok güzel toparlanmış öncelikle fotoğrafına yorum yapayım :)
İkincisi de biz fotoları özelden atıyoruz birbirimize
Konferans grubu oluşturduk, orada da yüz kısmını kesip atıyoruz
İstersen seni de dahil edebilirim :)
Benim yarın foto günüm mesela
Bence ayrı ayrı günlerde yap
Kaslarının zaten haşatı çıkıyor arka arkaya olur mu hiç
Callanetics Teyzenin ne dediğini pek bilmiyorum açıkçası:) Ben bu topicten bakip yaptım egzersizleri..Ama gerçekten çok zorlandım. .gulhilal heheh dedim ama ağır egzersiz diye
Callan teyzenin mottosunu hatırlatayım hilalim, vücudunuza iyi davranın, yapabildiğiniz kadarını yapın :) ben karın egzersizlerini 40ar tane yapıyorum mesela. Kitabındaki karın egzersizleri daha zor mesela mümkün değil ara vermeden 100 tane yapabilmek.
30/30 tamamdir:)
Sevgili arkadaşlar,
Bugün Jillian 30 DS programını tamamlamış bulunmaktayimDarısı başınıza diyelim:) Bugün kilo bildirimi girmeyecegim, cunku kendi zayıflama topiğim var ve ben orada kilo bildirimlerini her pazartesi giriyorum. Yani artık yarın size net bir rakam veririm:)
Şimdi kiloyu, santimi bırakırsak, Jillian'in daha dogrusu sporun bana faydalarına gelmek istiyorum.Oncelikle şunu belirteyim, çocukluk dönemim ve 24-26 yaş donemim hariç hiç bir zaman çok zayıf bir insan olmadım. Ama hiç bir zaman da aşırı kilolu olmadım. Blug çağında sonra her zaman 7-8 kilo fazlam olmuştur. Taa ki iki yıl öncesine kadar.Tam olarak 80 kiloyu görmeme sadece bir kilo kalmıştı. Ama "dur" dedim.Ilk bir ay diyetisyenle başlayıp sonrasında kendi cabalarimla şu anki halime geldim.Cok şükür vücudumda en ufak bir sarkma, deforme olma yok.Cunku hep spor yaptım. Sadece kollarıma çok yoğunlaşmamıştım. Bir haftadır plates lastiğiyle kol calisiyorum, daha bir hafta olmasına rağmen hemen toparlanip şekil almaya başladılar bile:)
Jillian'in bana faydalarina gelirsem,
- Bacaklarım acaip toparlandı ve şekil aldı. (hala biraz daha spor lazim, en zor şekil alan bölgem maalesef)
- Yapı olarak omuzlarim dar ve düsüktü, şimdi dimdik ve şekilli omuzlarim var.Daha bir kaç gün evvel birinden omuzlarımin güzelliğine dair iltifat aldim:)
- Sadece omuz değil, bel- sırt falan da güzel şekil aldı.
- Jillian 30 DS programıyla şekil alan bölgeniz kolay kolay eski haline dönmüyor, tecrübeyle sabit.
- 33 yaşındayım, cok uzun boylu olmasam da su anki fizigim, hayatım boyunca sahip olduğum en guzel fizik:)
- Sakın yaşınızı bahane edip "Benden geçti, bu saatten sonra vücut mu değişirmis, ben balık etliyim o yüzden çok zayıf olamiyorum" gibi bahanelere siginmayin. (bu sozum, spor yapmak istemeyen kisileredir) O bahaneleri eski sandıklara kaldirin.Çünkü spor bütün problemleri gayet güzel çözüyor:))
Son söz olarak buradan balık etli hatunlar seslenmek istiyorum:)))
Hanımlar, ben de balık etliyim.Zayiflayin bacim, zayiflayin:) Balık etli bir kadın zayıfladıginda fiziği on numara güzelleşiyor. Vallahi değer hatunlar:))
Evet arkadaşlar, benim yorumlarim bu kadar:) Hala yolum var ama çok degil.Simdi Jillian'in ripped miydi neydi, o programına bakacagim.Artik sizinle yarın bu programla devam ederim. :))
Hepinize kolay gelsin:)
gulhilal ayh içim açıldı ne güzel mesaj hadi bakalım hayırlı olsun
Callanetics yapsana pilatesten daha güzel topla lastikle oynamıyosun, ben de pazarlamacı gibiyim ha
Sevinirim canım :)) silinir sanmistim ilk kez atmıştım
Mihail Zoscenko senin tavsiyelerine uyup Callecting yaptım. Yaparken de seni bol bol andim:))) Vücudum o kadar antrenmanlı olmasına rağmen gerçekten çok zorlandım. Özellikle karın egzersizleriden sonra az kalsın kusacaktim Ama programı begendigimi soyleyebilirim:) Bir ay da buna devam edelim.Bakalim neler olacak:)
Kilo bildirimi: 60 kg.
Yine direkten dönüp beşli rakamları göremedim.Ama farkındayım, ben takıntı yaptıkça bedenim direnç gösteriyor. O yüzden artık rakamlara takilmayacağım. Sonuçta gayet güzel toparlandım ve inceldim.Onemli olan da bu galiba...
Harbi verirler mi kiBen de Jillian aşağı Jillian yukarı
Sen Callan teyzeden Ben Jillian abladan reklam parası istesek yeri var
Cok tesekkur ederim,Allah'a şükür bitirdim.Hirsli biri değilim ama bir şeyi kafaya koyduğum zaman güzel istikrar sagliyorum:) Inşallah hepiniz hayalinizdeki görüntüye ulaşırsınız.gulhilal tebrik ederim seni başladığın işi bitirmek bile harika bir duygu olsa gerek ki sen bi de aynada onun gerçekleşmiş halini görüyorsun. Tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah...
Rica ederim ne demek:)Böyle uzun ve motive edici bir yorum paylaştığın için teşekkür ederim :)
Ciddi çabuk bozulmaz değil mi 30DS sonuçları
Ben de ripped yapacağım bitince gerçi sporu bırakmış olmuyorum ama seneye bu kadar katı yapabilir miyim bilmiyorum
20 dk aslında yapmak lazım
Ben de Jillian aşağı Jillian yukarı
Sen Callan teyzeden Ben Jillian abladan reklam parası istesek yeri var
Ekledim konferansa
Yok vazgeçtim, artık üçün besin hesabını yapmiyorumO takıntı bende de oldu
Halbu ki vücut güzel işte niye takıyorsun ama şu 5li rakamlarda kilo söylemenin tadına varmak istiyoruz galiba
Cok iyi bir basladin pir basladin :) Gerisi gelir artik. Sen ölcülerini almismiydin?Level1 3/10
Evet canım başladım inşallah vericem bebeğim anne suyu alerjisi oldu neyden alerji olduğunu bilmeyince yemek.duzenim hiçç kalmadı ama spora devamCok iyi bir basladin pir basladin :) Gerisi gelir artik. Sen ölcülerini almismiydin?
Almissin gördüm simdi :)
gecmis olsun bebise canim, aynen sporla yakarsin en azindan yediklerinideEvet canım başladım inşallah vericem bebeğim anne suyu alerjisi oldu neyden alerji olduğunu bilmeyince yemek.duzenim hiçç kalmadı ama spora devam
Önceki ölçüleri sırası ile başlangıç ve level 1 sonu ile parantez içine yazacağım
Level 2 sonuçları:
(103-101) Göğüs: 98
(88-84) Bel: 80
(115-112) Kalça: 107
(102-100) Göbek: 96
(58-56) Üst bacak: 55
(40-38) Alt bacak: 35
(34-33) Üst kol: 32
(26-24) Alt kol: 23
Kilo: 75
Level 2ye kadar kaybedilen kilo: 4,8
Önceki ölçüleri sırası ile başlangıç ve level 1 sonu ile parantez içine yazacağım
Level 2 sonuçları:
(103-101) Göğüs: 98
(88-84) Bel: 80
(115-112) Kalça: 107
(102-100) Göbek: 96
(58-56) Üst bacak: 55
(40-38) Alt bacak: 35
(34-33) Üst kol: 32
(26-24) Alt kol: 23
Kilo: 75
Level 2ye kadar kaybedilen kilo: 4,8