30/30 tamamdir:)
Sevgili arkadaşlar,
Bugün Jillian 30 DS programını tamamlamış bulunmaktayim
Darısı başınıza diyelim:) Bugün kilo bildirimi girmeyecegim, cunku kendi zayıflama topiğim var ve ben orada kilo bildirimlerini her pazartesi giriyorum. Yani artık yarın size net bir rakam veririm:)
Şimdi kiloyu, santimi bırakırsak, Jillian'in daha dogrusu sporun bana faydalarına gelmek istiyorum.Oncelikle şunu belirteyim, çocukluk dönemim ve 24-26 yaş donemim hariç hiç bir zaman çok zayıf bir insan olmadım. Ama hiç bir zaman da aşırı kilolu olmadım. Blug çağında sonra her zaman 7-8 kilo fazlam olmuştur. Taa ki iki yıl öncesine kadar.Tam olarak 80 kiloyu görmeme sadece bir kilo kalmıştı. Ama "dur" dedim.Ilk bir ay diyetisyenle başlayıp sonrasında kendi cabalarimla şu anki halime geldim.Cok şükür vücudumda en ufak bir sarkma, deforme olma yok.Cunku hep spor yaptım. Sadece kollarıma çok yoğunlaşmamıştım. Bir haftadır plates lastiğiyle kol calisiyorum, daha bir hafta olmasına rağmen hemen toparlanip şekil almaya başladılar bile:)
Jillian'in bana faydalarina gelirsem,
- Bacaklarım acaip toparlandı ve şekil aldı. (hala biraz daha spor lazim, en zor şekil alan bölgem maalesef)
- Yapı olarak omuzlarim dar ve düsüktü, şimdi dimdik ve şekilli omuzlarim var.Daha bir kaç gün evvel birinden omuzlarımin güzelliğine dair iltifat aldim:)
- Sadece omuz değil, bel- sırt falan da güzel şekil aldı.
- Jillian 30 DS programıyla şekil alan bölgeniz kolay kolay eski haline dönmüyor, tecrübeyle sabit.
- 33 yaşındayım, cok uzun boylu olmasam da su anki fizigim, hayatım boyunca sahip olduğum en guzel fizik:)
- Sakın yaşınızı bahane edip "Benden geçti, bu saatten sonra vücut mu değişirmis, ben balık etliyim o yüzden çok zayıf olamiyorum" gibi bahanelere siginmayin. (bu sozum, spor yapmak istemeyen kisileredir) O bahaneleri eski sandıklara kaldirin.Çünkü spor bütün problemleri gayet güzel çözüyor:))
Son söz olarak buradan balık etli hatunlar seslenmek istiyorum:)))
Hanımlar, ben de balık etliyim.Zayiflayin bacim, zayiflayin:) Balık etli bir kadın zayıfladıginda fiziği on numara güzelleşiyor. Vallahi değer hatunlar:))
Evet arkadaşlar, benim yorumlarim bu kadar:) Hala yolum var ama çok degil.Simdi Jillian'in ripped miydi neydi, o programına bakacagim.Artik sizinle yarın bu programla devam ederim. :))
Hepinize kolay gelsin:)