canım uzmanlar hep 2 bardak öneriyor bitki çaylarini böbreği yorar fazlasi internette bircok kaynagi belirsiz haber var. Sen bana güven 2den fazla icme :)Yaa ben de internette günde 3-4 bardak okumuştum
Sen nerede okudun atsana bir
Tatlıyı meyve olarak yiyorum veya sütlü tatlı yiyebilirsin, bitter çikolatanın da kalorisi az
Kalorilerini hesaplayarak yiyorum tabii ki bunları
Oh süper ben de pazartesi arkadaşıma gideceğim :)
Rica ederim ne demek:)Gercekten tebrik ederim Harikasın. Ve böyle motive edici bir mesaj yazarak bizimle paylaştığın icin de cook teşekkür ederim. Darısı başımıza insallah :)
Calleneticsle mi devam edeceksin ?
canim ölçülerini bir daha yazar misin ilk sayfaya ekliyim
yaa masallah sana azimli hatun harikasin vee coook iyi incelmissin .
tatli hamurisi filan yiyor musun ya da belli bir saatten sonra yemiyorum diyor musun ben de böyle incelmek istiyorum tüyo istiyorum :))
tabikii hosgeldin canimm :))
burada olacagiz Allah izin verirse ölmek var dönmek yok :))
biz nelere alıştıkk buna da alisirsin canimm :))
aynen canim kaslarin dinlenmeye de ihtiyacı var iyi yapiyosun :)Rica ederim ne demek:)
Evet Callen Teyzeyle devam edecegim.Ama bu aksam hiç bir spor yapmadım, kendime dinleme veriyorum:)
canım uzmanlar hep 2 bardak öneriyor bitki çaylarini böbreği yorar fazlasi internette bircok kaynagi belirsiz haber var. Sen bana güven 2den fazla icme :)
Oo gezmelere gidiyosun demek harika :))
Ara verecek misin peki?
Velvette
aquarius24
serapozcan3343
gulhilal
E Eceece20
arkadaslar şöyle bir önerim var hangi günse o günü yazip örneğin :
13 HAZIRAN SPOR LISTESI
1. C cranial jillian 15/30 + 12 dakika dans
sporunu yapan kişi bu listeyi alintilayip kendini ekleyip devaam etsin hem yapilan diger sporlari da gormus oluruz biz de yapabiliriz hem de toplu olur ne dersiniz?
super :)) maşallah cok cok iyi gidiyorsun..Önceki ölçüleri sırası ile başlangıç ve level 1 sonu ile parantez içine yazacağım
Level 2 sonuçları:
(103-101) Göğüs: 98
(88-84) Bel: 80
(115-112) Kalça: 107
(102-100) Göbek: 96
(58-56) Üst bacak: 55
(40-38) Alt bacak: 35
(34-33) Üst kol: 32
(26-24) Alt kol: 23
Kilo: 75
Level 2ye kadar kaybedilen kilo: 4,8
13 haziranVelvette
aquarius24
serapozcan3343
gulhilal
E Eceece20
arkadaslar şöyle bir önerim var hangi günse o günü yazip örneğin :
13 HAZIRAN SPOR LISTESI
1. C cranial jillian 15/30 + 12 dakika dans
sporunu yapan kişi bu listeyi alintilayip kendini ekleyip devaam etsin hem yapilan diger sporlari da gormus oluruz biz de yapabiliriz hem de toplu olur ne dersiniz?
Maşallah çok iyi gidiyorsun son 8 gün kalmış desene darısı bana olur inşallahh22/30 tamam kızlar
Bugün ara vermeden yaptım
Ama bacakların titrediği, yeter artık atacağım kendimi dediğim yerler oldu
En sona doğru gözümün önünde parlak, yıldızımsı şeyler uçuştu
Ama bitti neyse ki
Maşallah çok iyi gidiyorsun son 8 gün kalmış desene darısı bana olur inşallahh
Merak ettiğim bişey var görünüş olarak farkediliyor mu incelmemizyani mesela sen aynada baktığında veya önce sonra foton varsa baktığında fark bariz belli mi ?
tebrikler canimmLevel 2 10/10 bitti böylelikle Level 2yide tamamladim
Yarin ölcü ve resim günü, hadi bakalim
masallah harikasinn :))14 haziran çarşamba
Level 1 6/30
30 dk kordio koşu
60 ip atlama
10 8 6 şeklinde barfinks hareketleri 3 değişik şekilde
Yatağa kendimi zor attım valla kızlar heryerin açıyor
Hissediyorum canim görüntü olarak giydiklerim daha cok yakisiyor, durusum bile farkli. Göbek cevrem haric heryerim sert neredeysetebrikler canimm
hissediyor musun kendinde değişiklik