JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

canım uzmanlar hep 2 bardak öneriyor bitki çaylarini böbreği yorar fazlasi internette bircok kaynagi belirsiz haber var. Sen bana güven 2den fazla icme :)

Oo gezmelere gidiyosun demek harika :))
Ara verecek misin peki?

Rica ederim ne demek:)

Evet Callen Teyzeyle devam edecegim.Ama bu aksam hiç bir spor yapmadım, kendime dinleme veriyorum:)

Velvette
aquarius24
serapozcan3343
gulhilal
E Eceece20

arkadaslar şöyle bir önerim var hangi günse o günü yazip örneğin :

13 HAZIRAN SPOR LISTESI
1. C cranial jillian 15/30 + 12 dakika dans

sporunu yapan kişi bu listeyi alintilayip kendini ekleyip devaam etsin hem yapilan diger sporlari da gormus oluruz biz de yapabiliriz hem de toplu olur ne dersiniz?

canım uzmanlar hep 2 bardak öneriyor bitki çaylarini böbreği yorar fazlasi internette bircok kaynagi belirsiz haber var. Sen bana güven 2den fazla icme :)

Oo gezmelere gidiyosun demek harika :))
Ara verecek misin peki?

Araştırdım şimdi biraz haklıymışsın canım
Fazlası böbrekleri yoruyormuş, uykusuzluk yapıyormuş
Ben de iki gecedir niye uyku tutmuyor diyorum
Tam yatmadan önce de içiyordum ben
Poff midemi de bulandırıyordu bu kadar çok içmek zaten
İyi oldu söylediğin yarın bir sabah bir de akşamüstü içerim :)

C cranial
Göbek 103
Kalça 116
Basen 111
Iç bacak 67
Kilo 77.8
Boy 172

Level 1 4/30 30 dkyuruyus 50 tane ip atlama

Göbek ve basen başlangıç ölçülerimiz aynı

Bence olur
Biz diyet topiclerinde de böyle yapıyoruz zaten

super :)) maşallah cok cok iyi gidiyorsun..

Ölçülerimi aldım bende kızlar buraya bırakıyorum

Kilo:55
Bel:78
Gobek:91
Kalça:94
Üst kol:27
Üst bacak:55

Leslie 3mil, jillian 1/30, ebru şallıyla 4 haftada süper yaz vucudu ve ek olarak göbek, kol, basen hareketleri yaptım. Bunları yaparkende krauterhofun inceltici ve sıkılaştırıcı kremini sürdüm

Maşallah çok iyi gidiyorsun son 8 gün kalmış desene darısı bana olur inşallahh
Merak ettiğim bişey var görünüş olarak farkediliyor mu incelmemiz yani mesela sen aynada baktığında veya önce sonra foton varsa baktığında fark bariz belli mi ?

Merhaba Beyaz Hatun

Seni fark etmedim

Sen de shred e başladın mı? Kaçıncı gündesin?

Bariz fark ediyor canım

Eğer shred e başladıysan veya başlayacaksan seni konferans grubumuza alabilirim özel mesajda

Orada öncesi sonrası fotoları paylaştım 2 kez :))

tebrikler canimm

hissediyor musun kendinde değişiklik
Hissediyorum canim görüntü olarak giydiklerim daha cok yakisiyor, durusum bile farkli. Göbek cevrem haric heryerim sert neredeyse 2. Levele ilk basladigimda tatli yemiyordum cok faydasini görmüstüm karnimda güzel toparlanmisti fakat 3 4 gündür fazla kacirdim cikolatayi hemen farkediyorum karin cevreme yerlestiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…