- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da denerim:)))gulhilal ayh içim açıldı ne güzel mesaj hadi bakalım hayırlı olsun
Callanetics yapsana pilatesten daha güzel topla lastikle oynamıyosun, ben de pazarlamacı gibiyim ha
fark baya var.canım göbeğin erimiş belin incelmiş süper :))Level 1 3/30
Kızlar size bir foto yollayacam 1 aylık yarı diyet ve yarı spor ama 5 kilo verdim 9 Mayıs da başlamıştım düşüncelerinizi bekliyorumEki Görüntüle 2007355
Evet öyle olacak canım ama.bugün yapamadimCanim senin fazla kilon olmadigi icin cok cabuk incelme olmaz ama sıkılaşmaya baslarsin bi süre sonra.
Normalde ara verilmiyor ama hic yapmamaktan iyidir 1 hafta sonra devam etmek. Yeniden baslamis gibi olursun zaten level 1i bitirmis olursun hatta bayrama kadar level 2 de bitiyor yanlis saymadiysam, level 3üde aradan sonra yaparsin mecbur
Hayır yok...gulhilal şekerim önce sonra resmin var mıydı senin paylaştığın ben kaçırdım sayfaları çok merak ettim sendeki değişimi :)
Özel mesaj grubundan paylaşmayı da mı tercih etmiyosun :) bize iyi bi motivasyon olurdu ama elbette senin tercihin canımHayır yok...
Fotoğraf paylaşmayı çok tercih etmiyorum:)
Aslında hiç fotoğraf çekinmedim desem yalan olmaz.Çünkü uzun vadede geldim bu hale, o yüzden önceki halimi çekip bir kenara koymak pek aklıma gelmedi.Ben daha çok aynada kendimi takip ettim:)))Özel mesaj grubundan paylaşmayı da mı tercih etmiyosun :) bize iyi bi motivasyon olurdu ama elbette senin tercihin canım
Haha benim kendimi pantolondan takip etmem gibiAslında hiç fotoğraf çekinmedim desem yalan olmaz.Çünkü uzun vadede geldim bu hale, o yüzden önceki halimi çekip bir kenara koymak pek aklıma gelmedi.Ben daha çok aynada kendimi takip ettim:)))
Kuzum aslında callanetics ağır bi spor ben kendimi (basen egzersizleri hariç) fazla zorlamadığım için şimdilik rahat gidiyorum ama geçmiş yıllarda programa tam olarak uyduğum zamanlar bittiğinde bacaklarım tutmuyordu minik minik hareketler ama kasları çok derin çalıştırıyor. Benimki 1 saatlik klasik program ama hareketleri birkaç güne öğrenince max 40 dkda falan bitiriyosun. Benimki yarım saat sürüyor günlük çünkü karın egzersizleri (ki baya zorluyorlar) her hareket 100 defa olmak üzere toplam 400 tane ama ben her birini max 40 tane yapıyorum çünkü benim göbeğim yok zaten. Ben basene ağırlık veriyorum, bende bir de kitabı var egzersizin, videoda olmayan hareketler de var onları da ekledim bugünden itibaren.Mihail Zoscenko hahah güzel pazarliyosun callaneticsi ben etkilendim dvd siparis verdim süper callanetics yaziyodu. Gelsin bi izliyim, nette okudum tam benlik aslinda nedense herseye benlik diyorum ama sporu cok seviyorum o yüzden hele bunda birde esnek olma var daha nolsun
Senin yaptigin ne kadar sürüyodu yarim saatmi daha fazlami?
Olur canim, 2 video vardi birinde beginning yaziyordu, kendimi cömez hissetmeyim diyd onu almadim ne akilsa Birde 10 saatte 10 yas genclesme diye birsey yaziyordu nette o hangi video?Canımcım bu arada super callanetic videoları yeni başlayanlar için değil 1 saatlik klasik programla forma girenler için, kaldı ki callan teyze forma giren herkese de önermiyor super callanetics egzersizlerini. Ben elimdeki klasik callaneticsi becerebilirsem paylaşayım sizinle, amatör bi dublajı var ama olsun.
ahaha evet onu tahmin ettim yorumlarida okudum, 10 yil öncemede dönmek istemem acikcasiKlasik callanetics 10 saatte 10 yıl gençleş olanı, yaklaşık bir saat süren işte. Tabi 10 saatte 10 yıl gençleşme diye bişey olmadığını söylememe gerek yok, şaka maka callan teyze de yaman pazarlamacıymış
Yardim istedim dilerim cabuk dönerler silinir sanıyordum çok iyi bir kullanıcı değilim dikkat etmemistim
level 2 7/10 tamamdir.
dün yapamadim 2 gün geride kaldim yaa, aceba bu gecede yapsam bide yarin bu saatte tekrar yapsam 2 gün sayilirmi
Kendimi enerjik hissediyorum da