JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

30/30 tamamdir:)

Sevgili arkadaşlar,

Bugün Jillian 30 DS programını tamamlamış bulunmaktayim :KK71:Darısı başınıza diyelim:) Bugün kilo bildirimi girmeyecegim, cunku kendi zayıflama topiğim var ve ben orada kilo bildirimlerini her pazartesi giriyorum. Yani artık yarın size net bir rakam veririm:)

Şimdi kiloyu, santimi bırakırsak, Jillian'in daha dogrusu sporun bana faydalarına gelmek istiyorum.Oncelikle şunu belirteyim, çocukluk dönemim ve 24-26 yaş donemim hariç hiç bir zaman çok zayıf bir insan olmadım. Ama hiç bir zaman da aşırı kilolu olmadım. Blug çağında sonra her zaman 7-8 kilo fazlam olmuştur. Taa ki iki yıl öncesine kadar.Tam olarak 80 kiloyu görmeme sadece bir kilo kalmıştı. Ama "dur" dedim.Ilk bir ay diyetisyenle başlayıp sonrasında kendi cabalarimla şu anki halime geldim.Cok şükür vücudumda en ufak bir sarkma, deforme olma yok.Cunku hep spor yaptım. Sadece kollarıma çok yoğunlaşmamıştım. Bir haftadır plates lastiğiyle kol calisiyorum, daha bir hafta olmasına rağmen hemen toparlanip şekil almaya başladılar bile:)

Jillian'in bana faydalarina gelirsem,

- Bacaklarım acaip toparlandı ve şekil aldı. (hala biraz daha spor lazim, en zor şekil alan bölgem maalesef)

- Yapı olarak omuzlarim dar ve düsüktü, şimdi dimdik ve şekilli omuzlarim var.Daha bir kaç gün evvel birinden omuzlarımin güzelliğine dair iltifat aldim:)

- Sadece omuz değil, bel- sırt falan da güzel şekil aldı.

- Jillian 30 DS programıyla şekil alan bölgeniz kolay kolay eski haline dönmüyor, tecrübeyle sabit.

- 33 yaşındayım, cok uzun boylu olmasam da su anki fizigim, hayatım boyunca sahip olduğum en guzel fizik:)

- Sakın yaşınızı bahane edip "Benden geçti, bu saatten sonra vücut mu değişirmis, ben balık etliyim o yüzden çok zayıf olamiyorum" gibi bahanelere siginmayin. (bu sozum, spor yapmak istemeyen kisileredir) O bahaneleri eski sandıklara kaldirin.Çünkü spor bütün problemleri gayet güzel çözüyor:))

Son söz olarak buradan balık etli hatunlar seslenmek istiyorum:)))

Hanımlar, ben de balık etliyim.Zayiflayin bacim, zayiflayin:) Balık etli bir kadın zayıfladıginda fiziği on numara güzelleşiyor. Vallahi değer hatunlar:))

Evet arkadaşlar, benim yorumlarim bu kadar:) Hala yolum var ama çok degil.Simdi Jillian'in ripped miydi neydi, o programına bakacagim.Artik sizinle yarın bu programla devam ederim. :))

Hepinize kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Level 1 3/30
Kızlar size bir foto yollayacam 1 aylık yarı diyet ve yarı spor ama 5 kilo verdim 9 Mayıs da başlamıştım düşüncelerinizi bekliyorumEki Görüntüle 2007355
fark baya var.canım göbeğin erimiş belin incelmiş süper :))
Canim senin fazla kilon olmadigi icin cok cabuk incelme olmaz ama sıkılaşmaya baslarsin bi süre sonra.

Normalde ara verilmiyor ama hic yapmamaktan iyidir 1 hafta sonra devam etmek. Yeniden baslamis gibi olursun zaten level 1i bitirmis olursun hatta bayrama kadar level 2 de bitiyor yanlis saymadiysam, level 3üde aradan sonra yaparsin mecbur
Evet öyle olacak canım ama.bugün yapamadim

Özel mesaj grubundan paylaşmayı da mı tercih etmiyosun :) bize iyi bi motivasyon olurdu ama elbette senin tercihin canım :KK50:
Aslında hiç fotoğraf çekinmedim desem yalan olmaz.Çünkü uzun vadede geldim bu hale, o yüzden önceki halimi çekip bir kenara koymak pek aklıma gelmedi.Ben daha çok aynada kendimi takip ettim:)))

Aslında hiç fotoğraf çekinmedim desem yalan olmaz.Çünkü uzun vadede geldim bu hale, o yüzden önceki halimi çekip bir kenara koymak pek aklıma gelmedi.Ben daha çok aynada kendimi takip ettim:)))
Haha benim kendimi pantolondan takip etmem gibi :KK53:

Kızlar ben sanki basenden 1 cm inceldim ya bu arada :KK45:

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko hahah güzel pazarliyosun callaneticsi ben etkilendim :KK70: dvd siparis verdim süper callanetics yaziyodu. Gelsin bi izliyim, nette okudum tam benlik aslinda:KK53: nedense herseye benlik diyorum:deli: ama sporu cok seviyorum o yüzden hele bunda birde esnek olma var daha nolsun:KK45:

Senin yaptigin ne kadar sürüyodu yarim saatmi daha fazlami?

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko hahah güzel pazarliyosun callaneticsi ben etkilendim :KK70: dvd siparis verdim süper callanetics yaziyodu. Gelsin bi izliyim, nette okudum tam benlik aslinda:KK53: nedense herseye benlik diyorum:deli: ama sporu cok seviyorum o yüzden hele bunda birde esnek olma var daha nolsun:KK45:

Senin yaptigin ne kadar sürüyodu yarim saatmi daha fazlami?
Kuzum aslında callanetics ağır bi spor ben kendimi (basen egzersizleri hariç) fazla zorlamadığım için şimdilik rahat gidiyorum ama geçmiş yıllarda programa tam olarak uyduğum zamanlar bittiğinde bacaklarım tutmuyordu minik minik hareketler ama kasları çok derin çalıştırıyor. Benimki 1 saatlik klasik program ama hareketleri birkaç güne öğrenince max 40 dkda falan bitiriyosun. Benimki yarım saat sürüyor günlük çünkü karın egzersizleri (ki baya zorluyorlar) her hareket 100 defa olmak üzere toplam 400 tane ama ben her birini max 40 tane yapıyorum çünkü benim göbeğim yok zaten. Ben basene ağırlık veriyorum, bende bir de kitabı var egzersizin, videoda olmayan hareketler de var onları da ekledim bugünden itibaren.

Benim callanetics üzerinde çok durmamın bir nedeni de sırt bel ağrılarımın olması, ne zaman ağrılarım azarsa bu spora başlıyorum birkaç gün sonra yok oluyorlar. Sonra geri bırakıyordum tabi :deli:

Bu egzersizleri uzun yıllar yapanların bedeni bence çok çok güçlüdür ve yaşla birlikte gelen yok efendim romatizmaydı sırt ağrısıydı gibi şikayetlerinin olduğunu sanmıyorum çünkü baba hareketler bunlar :))

Canımcım bu arada super callanetic videoları yeni başlayanlar için değil 1 saatlik klasik programla forma girenler için, kaldı ki callan teyze forma giren herkese de önermiyor super callanetics egzersizlerini. Ben elimdeki klasik callaneticsi becerebilirsem paylaşayım sizinle, amatör bi dublajı var ama olsun.

Canımcım bu arada super callanetic videoları yeni başlayanlar için değil 1 saatlik klasik programla forma girenler için, kaldı ki callan teyze forma giren herkese de önermiyor super callanetics egzersizlerini. Ben elimdeki klasik callaneticsi becerebilirsem paylaşayım sizinle, amatör bi dublajı var ama olsun.
Olur canim, 2 video vardi birinde beginning yaziyordu, kendimi cömez hissetmeyim diyd onu almadim ne akilsa:deli: Birde 10 saatte 10 yas genclesme diye birsey yaziyordu nette o hangi video?
Yazdigim site almanca idi, klassik callanetic yazinca birsey cikmadi.

Acikcasi uzun yillar pilates yaptigim icin birazda ona güvendim yapabilecegim hareketlerdir diye. Bi gelsin siparisim izleyim karar vericem, zoruma gelirse beginning olani ismarlarim

Klasik callanetics 10 saatte 10 yıl gençleş olanı, yaklaşık bir saat süren işte. Tabi 10 saatte 10 yıl gençleşme diye bişey olmadığını söylememe gerek yok, şaka maka callan teyze de yaman pazarlamacıymış :deli:
ahaha evet onu tahmin ettim yorumlarida okudum, 10 yil öncemede dönmek istemem acikcasi:confused:
Tamam simdi biraz yerlestirdim kafamda hangi video hangisiymis diye.
Heycanlandim birden ya gelsede bi izlesem:KK51:

Yardim istedim dilerim cabuk dönerler silinir sanıyordum çok iyi bir kullanıcı değilim dikkat etmemistim

Merhaba serap

Basenlerin ve bacakların çok güzel toparlanmış öncelikle fotoğrafına yorum yapayım :)

İkincisi de biz fotoları özelden atıyoruz birbirimize

Konferans grubu oluşturduk, orada da yüz kısmını kesip atıyoruz

İstersen seni de dahil edebilirim :)

Benim yarın foto günüm mesela

level 2 7/10 tamamdir.

dün yapamadim 2 gün geride kaldim yaa, aceba bu gecede yapsam bide yarin bu saatte tekrar yapsam 2 gün sayilirmi:KK53:
Kendimi enerjik hissediyorum da:spor:

Bence ayrı ayrı günlerde yap

Kaslarının zaten haşatı çıkıyor arka arkaya olur mu hiç :KK70:

Dün yazmayı unutmuşum kızlar

19/30 bitti

Bugün de gün ortasına koydu dişçi randevumu dolayısıyla sabah erken yaptım

Kalkar kalkmaz yapınca da bir acayip oluyormuş

Gözümü yeni açmışım kadın başımda bağırıp duruyor gibi :KK70:

Ama bütün atlamalı, zıplamalı kardiyoları yaptım

Kendimle gurur duyuyorum

Bir ilk günkü yerlerde sürünen justa bakıyorum

Bir de şimdi atlayan, zıplayan level 2 yi bitiren justa :cool:

Sporla bir kalp, akciğer sağlığım, kondisyonum da iyileşti kesin :KK33:

Son olarak 20/30

Level 2 bitti! :KK73:

Yarın ölçüm + foto yapacağım bakalım ne kadar değişiklik olmuş :)

X