Teşekkür ederim .kaç kilosun ben 75 kiloyum 65 olmaya çalışıyorumOo acayip kalori yaktırır
Intermittent Fasting açılımı, aralıklı oruç diyorlar. Bir nevi oruç gibi ama yeme içme aralıklarını kişi kendisi belirliyor, kalorisiz sıvılar (su, şekersiz çaylar, kahve, maden suyu vb) serbest. Yeme içme aralığında yine sağlıklı beslenmek gerekiyor.
16 saat açlık 8 saat serbest zaman uygulamaya çalışıyorum. Yerken de karataya yakın tüketiyorum sanırum ben. Karbonhidrat minimumda, yıllardır ekmek ve şeker kullanmıyoruz vs
Küçük bebeğim var gün içinde onunlayken zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye başlamaya karar verdim ben de.
Daha detaylı bilgi forumda vardı bir de internette google taramasından çok detaylı açıklayan bir blog görmüştüm ama link vermek uasak olabilir diye atamıyorum. Dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım.
Şuan 67 kiloyum 55 falan olmak istiyorum.Teşekkür ederim .kaç kilosun ben 75 kiloyum 65 olmaya çalışıyorum
76 dan 67 ye süper darısı başıma inşallahŞuan 67 kiloyum 55 falan olmak istiyorum.
76 ile başladım ama birkaç ay önce
İnşallah, şuan bakınca şaka gibi geliyor bana76 dan 67 ye süper darısı başıma inşallah
3 mile leslieİnşallah, şuan bakınca şaka gibi geliyor bana
Bu arada sporumu yaptım.
Jillian 5/30
12 dk uygulama egzersizleri
Bende devam ediyorum jillian 5 gün karatay devam ediyoİnşallah, şuan bakınca şaka gibi geliyor bana
Bu arada sporumu yaptım.
Jillian 5/30 ✔
12 dk uygulama egzersizleri ✔
Ölçülerini almış mıydın? Ben bugün kontrol ettim incelemeye başlamışım.Bende devam ediyorum jillian 5 gün karatay devam ediyo
Yok hiç aklıma gelmedi bugün alayim bendeÖlçülerini almış mıydın? Ben bugün kontrol ettim incelemeye başlamışım.
Çok güzel motive ediyor incelmeyi görmek.Yok hiç aklıma gelmedi bugün alayim bende
Bugünde güzel geçti düğün vardı jillian 6.gün kahvaltıya mercimek krebi yapacam bakalım tadı nasilÇok güzel motive ediyor incelmeyi görmek.
SüperBugünde güzel geçti düğün vardı jillian 6.gün kahvaltıya mercimek krebi yapacam bakalım tadı nasil
Dün senden sonra merak ettim, araştırdım be bu sabah yaptım. Normal krepten daha çok sevdim ben mercimek krebin tadını.Bugünde güzel geçti düğün vardı jillian 6.gün kahvaltıya mercimek krebi yapacam bakalım tadı nasil
Evet bende beğendim çörekotu kattım birazda arada yaparım artıkDün senden sonra merak ettim, araştırdım be bu sabah yaptım. Normal krepten daha çok sevdim ben mercimek krebin tadını.